• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı cymalar kızlar galiba henüz yumurtlamdım ff yeş,il ışık yakmış bana o ne demek geçç mi diyor bana :60::60::60::60::60::60:

Günaydınnn. Hayırlı Cuma'lar. Ateşin henüz yükselmemiş canım. FF nasıl yeşil ışık yaktı bilmiyorum ama siz çalışmalara devam edin diyor olabilir. :9:

Kızlar ben henüz ikinci kan testimi yaptırmadım. Korkuyorum ya yükselmezse diye... Sanırım adetimin biraz daha gecikmesini bekleyeceğim. Çok şükür ateşim bugün biraz daha yükseldi. İnşallah böyle devam eder.

32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu mübarek günde Allah hepimizin gönlünün muradını versin, kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun, dualarımızı kabul etsin. Amin.

Günaydınnn. Hayırlı Cuma'lar. Ateşin henüz yükselmemiş canım. FF nasıl yeşil ışık yaktı bilmiyorum ama siz çalışmalara devam edin diyor olabilir. :9:

Kızlar ben henüz ikinci kan testimi yaptırmadım. Korkuyorum ya yükselmezse diye... Sanırım adetimin biraz daha gecikmesini bekleyeceğim. Çok şükür ateşim bugün biraz daha yükseldi. İnşallah böyle devam eder.

Bu mübarek günde Allah hepimizin gönlünün muradını versin, kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun, dualarımızı kabul etsin. Amin.

canım ateşin gayet güzel ve artık korkma korkunun ecele faydası yok kötü şeyşler düşünme bu arada ben dün çalışmadım :( ateşimin yükselmemesinede sevindim yani bir nebze şansım var bugün ve yarın artık kısmetse çalışırım :(

sevdebige inşallah herşey yolunda gider sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin canım.

serpilcim senin siklusun 16 gün mü sürüyor ben yeniyim ve tablo yorumlamayı bilmiyorum.benim tabloda ilk önce kırmızı yandı durdum.:1: sarı yanmadan geç diye yeşil ışık yandı :60:inşallah geçmişimdir değilse tır ın altında kalıp ezilirim:37:

sevdebige inşallah herşey yolunda gider sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin canım.

serpilcim senin siklusun 16 gün mü sürüyor ben yeniyim ve tablo yorumlamayı bilmiyorum.benim tabloda ilk önce kırmızı yandı durdum.:1: sarı yanmadan geç diye yeşil ışık yandı :60:inşallah geçmişimdir değilse tır ın altında kalıp ezilirim:37:

:60::60::60::60::60: bende sarı yanmadı hiç yada ben farketmedim ilk grafiğim acamiyim bana direk yeşl yaktı yanii hazırlanmadan geç diyor umarım banada arakadan gelen biri çarpmamıştır hızlı kalkış yapamadım :60::60::60: 28 gün adet siklusum cnm

canım ateşin gayet güzel ve artık korkma korkunun ecele faydası yok kötü şeyşler düşünme bu arada ben dün çalışmadım :( ateşimin yükselmemesinede sevindim yani bir nebze şansım var bugün ve yarın artık kısmetse çalışırım :(

Bence kaçırma bugünleri. Çalışmalara devam edin. Şunu da söyleyeyim, son 4 ayda biz en az bu ay çalışmışız. :9: Diğer aylarda adetim biter bitmez başlamışız, çoğunlukla gün aşırı, ama bu ay çok az çalışabildik. Demiştim ya bir bu ay ben sabaha kadar da kalkmamazlık falan da yapmadım. Biraz sırt üstü yattım sonra yan döndüm filan. Sırt üstü pek yatamam. Ama önceki aylarda sıkılsam da sabaha kadar öyle yatmaya çalışıyordum. Hiç dikkat etmediğim ay hamile kaldım, çok şükür. Sen yine de çalışmalara devam et ama unutma olacağı varsa zaten bir seferde oluyor. :16:

valla kızlar sağolsun yorumluyorlar. yorumlamayı iyi bilen 8-10 kişi var topikte ve hiç bir zaman tablomu yorumsuz bırakmadılar:71:

tatlımm benimmm doktora yapıyoruz burda bizim bütün kızlar buradyız .)))) topic olarak taşındık buraya:1::1: bizede süper moral oldu hamişler

Bence kaçırma bugünleri. Çalışmalara devam edin. Şunu da söyleyeyim, son 4 ayda biz en az bu ay çalışmışız. :9: Diğer aylarda adetim biter bitmez başlamışız, çoğunlukla gün aşırı, ama bu ay çok az çalışabildik. Demiştim ya bir bu ay ben sabaha kadar da kalkmamazlık falan da yapmadım. Biraz sırt üstü yattım sonra yan döndüm filan. Sırt üstü pek yatamam. Ama önceki aylarda sıkılsam da sabaha kadar öyle yatmaya çalışıyordum. Hiç dikkat etmediğim ay hamile kaldım, çok şükür. Sen yine de çalışmalara devam et ama unutma olacağı varsa zaten bir seferde oluyor. :16:

evet haklsın cnm dün çalışamdık o kadrda çok istemiştik ne yazıki olmadıı bugün ve yarın çalışıruız bir engel çıkmassa pazar günü ben şehir dışında olucam yani 2 gün ne olacaksa olacak olmassada aman kaç aydır olmadıı aylar biizm ne yapalım kısmet artık burda kızlar hamile olunca zaten moral değoluyoruz bu harika :49::49::49: onların dualarıda bize yeter zaten

katılıyorum sana ne kadar az çalışsanda ve dikkat etmesende o gününü yakalamışsa oluyo :16::16::16::16::16:

2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı cymalar kızlar galiba henüz yumurtlamdım ff yeş,il ışık yakmış bana o ne demek geçç mi diyor bana :60::60::60::60::60::60:

yesıl yanında artık calısmaları hızlandırabılırısn demek oluyo sanırım :21:
senı n de 2 gune falan cekr cızgını galıba bıraz zıkzaklı olmus 2 gundur ama atesın

kızım sen halımesın cok sukur dusunme kotu kotu seyler atesın hala yuksek kan degerın bellı oldu
hıc takma kafana keyfını cıkar bu gunlerının bence :16:

sanırımmm mıııı
o nası bı yukselık oyle masallah :23:
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet artık beni algıladı :1::1::1::1: veeee 17 nci güne çekti :1::1::1::1: bakalım ne olcak :16::16::16::16::16::16:

hadı hayırlı olsun bakalım cızgıde geldı
en zor kısmı kaldı sımdı beklemek

maşallhh maşallhh seni algılamış :1::1::1::1::1::1::1: hımm o gün çalışmanda varmış maşallhh maşallhhh:1::1::1: eee artık beklemedeyiz hayırlsı olsun aminnnnnnnnnnn

amin canım serpoşummmmmmmmmmmmmm sağlıklı olsunda biliyosun kokruyorum :93::93::93::93::93::93::93::93:

gunaydın arkadaslar
asılama oncesı son sansımızda tutmadı :58:

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugun leke gelır yarına da 36.1 e dusunce sokulur reglım

hayırlısı olsun canım allah sana hayırlı bir evlat sağlıklı bir bebiş verecektir umutlarımızı yitirmeyelim :16::16::16::16::16:

amin canım serpoşummmmmmmmmmmmmm sağlıklı olsunda biliyosun kokruyorum :93::93::93::93::93::93::93::93:

hayırlısı olsun canım allah sana hayırlı bir evlat sağlıklı bir bebiş verecektir umutlarımızı yitirmeyelim :16::16::16::16::16:

amin tuğbacımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X