• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadı hayırlı olsun bakalım cızgıde geldı
en zor kısmı kaldı sımdı beklemek

sağol cnm evet beklemek zor sabır istiyo bekliycez artık :16::16::16: çalışma yapmıyım mı :26::26:
genelde bırakırım :1::1::1::1:

inş sonucu sağlıklı olurda beklemeye razıyım :93::93::93::93::93:

sanırımmm mıııı
o nası bı yukselık oyle masallah :23:

Çarşamba gün doktora gittim. yumurtalrımdan iki tanesinin büyüyüp olgunlaştığını 2-3 güne çatlar sanırım dedi. doktora ateş ölçtüğümü söyledim. "eskiden doktorda yumurta takibi falan yaptırma imkanı olmayan kadınlar kullanır bunu işi matematiğe dökmeyin" dedi

eşim dediki ben onun ateş ölçtüğünü bile bilmiyordum yeni öğrendim.hayatımız ateş ölçümüne bağlı değil dedi.biz eğer istiyorsak oluyor. hiç bu gün yapmalıyız demedik .falan dedi

bende evet dedim..

ama dün akıntım olunca akşam kocişe kur yaptım ne bilsin garibim ateşin çıkma ihtimali yumurtlama ihtimali için yaptım ben o kuru:90: beni ihmal ediyosun falan dedim giyindim süslendim:12: dr daha konuşa dursun matematik fizik:17:

Çarşamba gün doktora gittim. yumurtalrımdan iki tanesinin büyüyüp olgunlaştığını 2-3 güne çatlar sanırım dedi. doktora ateş ölçtüğümü söyledim. "eskiden doktorda yumurta takibi falan yaptırma imkanı olmayan kadınlar kullanır bunu işi matematiğe dökmeyin" dedi

eşim dediki ben onun ateş ölçtüğünü bile bilmiyordum yeni öğrendim.hayatımız ateş ölçümüne bağlı değil dedi.biz eğer istiyorsak oluyor. hiç bu gün yapmalıyız demedik .falan dedi

bende evet dedim..

ama dün akıntım olunca akşam kocişe kur yaptım ne bilsin garibim ateşin çıkma ihtimali yumurtlama ihtimali için yaptım ben o kuru:90: beni ihmal ediyosun falan dedim giyindim süslendim:12: dr daha konuşa dursun matematik fizik:17:

ay çok hoşsun :1::1::1::1::1::1::1::1::1: aman hepsi aynı erkeklerin iide nasıl denk getircez güne canımız istediğine kalırsa 4 günde bir yaparız :1::1::1::1::1::1:
sallaa ii yapmışsın ii taktik :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ay çok hoşsun :1::1::1::1::1::1::1::1::1: aman hepsi aynı erkeklerin iide nasıl denk getircez güne canımız istediğine kalırsa 4 günde bir yaparız :1::1::1::1::1::1:
sallaa ii yapmışsın ii taktik :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

valla öyle ... sadece kadın bilse yeter bence. işimizi ona göre ayarlar yaparız bişeyler:38:

hayırlısı olsun canım allah sana hayırlı bir evlat sağlıklı bir bebiş verecektir umutlarımızı yitirmeyelim :16::16::16::16::16:
bakalım belkı nasıbımız asılamadadır
reglın 3. gunu ıgnelerıme baslıyorum ve 15 gun sonra falan da asılamam olacak nasıbse dualarınızı beklıyorum

sağol cnm evet beklemek zor sabır istiyo bekliycez artık :16::16::16: çalışma yapmıyım mı :26::26:
genelde bırakırım :1::1::1::1:

inş sonucu sağlıklı olurda beklemeye razıyım :93::93::93::93::93:

valla sanırım bundan sonrası ıcın cok ıhtımal yok gıbı ama emın de olamayız sen ıstersen gun asırı 1-2 deneme daha yap :23:

bende evet dedim..

aman valla doktorlar kendı yaptıgı takıbe onem verecek tabıkı ama
gercekten de eskıden ıkıde bı doktora gıdıp yumruta takıbımı varmıs
bu yontem heryerde tavsıye edılıyor
ıyı yapmıssın bosver bız uygulamaya devam edelım :80:

yumurtlamaya yakın evi fındık ceviz deposu gibi yaparım. akşamları eşime "canım fındık istiyor biraz kırarmısın" diyom.başlıyor kırmaya bir bana veriyor iki kendi yiyor. anlamıyor bile kendine kuvvet olsun diye bu oyunu yaptığımı ... anlarsa ters teper çok sevse bile yemez gıcıktır biraz.

bende evet dedim..

eşin harika cvp vermiş ağzına sağlık sende süper yapmışsınn harika önceden bende yumurtlama sendurumu vardıı ben iyişletim kzıların sayesinde şimdi eşimde o sendurum var bu dönemlerde o akçıyor ben kovalıyorum:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

valla öyle ... sadece kadın bilse yeter bence. işimizi ona göre ayarlar yaparız bişeyler:38:

yumurtlamaya yakın evi fındık ceviz deposu gibi yaparım. akşamları eşime "canım fındık istiyor biraz kırarmısın" diyom.başlıyor kırmaya bir bana veriyor iki kendi yiyor. anlamıyor bile kendine kuvvet olsun diye bu oyunu yaptığımı ... anlarsa ters teper çok sevse bile yemez gıcıktır biraz.

ay bende eşimde istesin diye beklerim :1::1::1: istemez kavga can istemeye kaldımı yandık :1::1::1:

kız nergisss sen varya ne uyanıksın kız tiyolarını bizle paylaşta bizde yapalım :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

süpersinnn ya harikaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

serpilcim yeşil hala çalışın demek aman yrşili kaçırma :) her an ateşin yükselecek gibi

nergiscim eğer o iki yumurtan çatlamışsa ve eğer bundan sonra ateşin 36.3 ün altına düşmezse ve eğer ben bugüne kadar gördüğüm böyle tablolarda yanılmadıysam inşallah üzmez bu tablo diorum :)))

lorkee çizgiye göre gününe daha var bu düşüş önemli değil ama sanki bugün 12 . günün gibi gelior bana yarınki ateşine bakalım ,üzülme hemen.

tben çizgi doğru yerde inşallah kademeli artar ve daha düşmez.

herkese günaydın bu arada.ben her akşam eşime bir türk kahvesi yapıp yanına bir tane krçiboynuzu koyuyordum çok faydalı biliorsunuz,sonucunu da fena gördüm hihihi :9:

ben de söylemiştim doktoruma ve gülmüştü ama ben hem yumurtamı takip ettirip hm ateş ölçtüm ateşime göre test yapsaydım daha doğruydu,doktorum kist oldu çatlamadı demişti oysaki ateşim çtladı demişti :)

eşin harika cvp vermiş ağzına sağlık sende süper yapmışsınn harika önceden bende yumurtlama sendurumu vardıı ben iyişletim kzıların sayesinde şimdi eşimde o sendurum var bu dönemlerde o akçıyor ben kovalıyorum:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Eşime hiç söylemem benim yumurtlamam yakın falan diye... o dönemlerde kendime daha özenli bakarım . eşime güzel kahvaltı sevdiği yemekler falan:10: çok parfüm sıkarım (benimki etkileniyor parfümümden:1: )

sende söyleme hiç bugün yapmalıyıoz falan deme kur yap o zaten tav olur:9:
ay bende eşimde istesin diye beklerim :1::1::1: istemez kavga can istemeye kaldımı yandık :1::1::1:

kız nergisss sen varya ne uyanıksın kız tiyolarını bizle paylaşta bizde yapalım :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yumurtlama zamanı bendeçok geriliyorum . lması gerek gibi düşündüğümden sanırım. aslında rahat olmak gerekte nasıl olcaz onu bilmiyom ben bebeğimi kucağıma aldığım gün rajat olurum heralde.. o zamanda yumurtlama gününü ne yapayım kocişi ne yapayım:52:

2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı cymalar kızlar galiba henüz yumurtlamdım ff yeş,il ışık yakmış bana o ne demek geçç mi diyor bana :60::60::60::60::60::60:

canımmm sen devam et çalışmalar ateşin biraz yükselmiş ama belli olmaz daha olmamışda olabilir

canım eğer gripal bir enfeksiyon geçirmiyeceksen evet bu ateş yumurtlamayı gösteriyor

serpilcim yeşil hala çalışın demek aman yrşili kaçırma :) her an ateşin yükselecek gibi

nergiscim eğer o iki yumurtan çatlamışsa ve eğer bundan sonra ateşin 36.3 ün altına düşmezse ve eğer ben bugüne kadar gördüğüm böyle tablolarda yanılmadıysam inşallah üzmez bu tablo diorum :)))

lorkee çizgiye göre gününe daha var bu düşüş önemli değil ama sanki bugün 12 . günün gibi gelior bana yarınki ateşine bakalım ,üzülme hemen.

tben çizgi doğru yerde inşallah kademeli artar ve daha düşmez.

herkese günaydın bu arada.ben her akşam eşime bir türk kahvesi yapıp yanına bir tane krçiboynuzu koyuyordum çok faydalı biliorsunuz,sonucunu da fena gördüm hihihi :9:

ben de söylemiştim doktoruma ve gülmüştü ama ben hem yumurtamı takip ettirip hm ateş ölçtüm ateşime göre test yapsaydım daha doğruydu,doktorum kist oldu çatlamadı demişti oysaki ateşim çtladı demişti :)

:1::1::1::1: dr bilmiyor ki bizler prof olduk:1::1::1: julia bu 2 gün çalışayım benimki kaçmassa tabi bu ara oda yumurtlam sendurumu yaşıyor :1::1::1::1: inşallhh çatlammıştır yumurtam ben bugün yada yarın çatlasın istiyorum:59::59:

günaydın ronya cım ve julıacım

inşallah tablomun sonu güzel olur. eğer bu ay gebe olmazsam histereskopi yapılacak adetin 5. günü:6:

hayırlısı neyse o olsun. duruşah var burda oda olmuştu. polip aldırmıştı. onun durumu gibi benimde düşüklerim ve kimyasal gebeliklerim oldu. ondada pıhtılaşma var benim gibi. benim ne var ne yok rahimde bi öğreneyim bakem:1:

3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet artık beni algıladı :1::1::1::1: veeee 17 nci güne çekti :1::1::1::1: bakalım ne olcak :16::16::16::16::16::16:

oooo maşalllah çizgide çekilmiş artık hep yükselsin ve bebiş haberini alalım :34:

gunaydın arkadaslar
asılama oncesı son sansımızda tutmadı :58:

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugun leke gelır yarına da 36.1 e dusunce sokulur reglım

canım daha erken değilmi adet için bugün 10.günün dur bakalım daha şansın var belli olmaz

Eşime hiç söylemem benim yumurtlamam yakın falan diye... o dönemlerde kendime daha özenli bakarım . eşime güzel kahvaltı sevdiği yemekler falan:10: çok parfüm sıkarım (benimki etkileniyor parfümümden:1: )

sende söyleme hiç bugün yapmalıyıoz falan deme kur yap o zaten tav olur:9:

yumurtlama zamanı bendeçok geriliyorum . lması gerek gibi düşündüğümden sanırım. aslında rahat olmak gerekte nasıl olcaz onu bilmiyom ben bebeğimi kucağıma aldığım gün rajat olurum heralde.. o zamanda yumurtlama gününü ne yapayım kocişi ne yapayım:52:

:31::31: ay nasıl döylemeyim benimkii ne zaman adet olacağımı benden daha iyi biliyor:44::44:

Back
X