• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tben çizgi doğru yerde inşallah kademeli artar ve daha düşmez.

herkese günaydın bu arada.ben her akşam eşime bir türk kahvesi yapıp yanına bir tane krçiboynuzu koyuyordum çok faydalı biliorsunuz,sonucunu da fena gördüm hihihi :9:

ben de söylemiştim doktoruma ve gülmüştü ama ben hem yumurtamı takip ettirip hm ateş ölçtüm ateşime göre test yapsaydım daha doğruydu,doktorum kist oldu çatlamadı demişti oysaki ateşim çtladı demişti :)

sağol julıacım bakalım ne olcak
ii fikir benimki türk kahveside sevmeski :1::1::1::1: bi ara keçiboynuzu yedi ama az biraz inattır
neysem olmazsa önümüzdeki ay taktiklerinizi kullancam :1::1::1::1:

Eşime hiç söylemem benim yumurtlamam yakın falan diye... o dönemlerde kendime daha özenli bakarım . eşime güzel kahvaltı sevdiği yemekler falan:10: çok parfüm sıkarım (benimki etkileniyor parfümümden:1: )

sende söyleme hiç bugün yapmalıyıoz falan deme kur yap o zaten tav olur:9:

yumurtlama zamanı bendeçok geriliyorum . lması gerek gibi düşündüğümden sanırım. aslında rahat olmak gerekte nasıl olcaz onu bilmiyom ben bebeğimi kucağıma aldığım gün rajat olurum heralde.. o zamanda yumurtlama gününü ne yapayım kocişi ne yapayım:52:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: sadece bebek içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koca duymasın üzülür :60::60::60::60::60::60::60::60:

günaydın ronya cım ve julıacım

inşallah tablomun sonu güzel olur. eğer bu ay gebe olmazsam histereskopi yapılacak adetin 5. günü:6:

hayırlısı neyse o olsun. duruşah var burda oda olmuştu. polip aldırmıştı. onun durumu gibi benimde düşüklerim ve kimyasal gebeliklerim oldu. ondada pıhtılaşma var benim gibi. benim ne var ne yok rahimde bi öğreneyim bakem:1:

inşallah canım bu ay gelir bebişin

günaydın ronya cım ve julıacım

inşallah tablomun sonu güzel olur. Eğer bu ay gebe olmazsam histereskopi yapılacak adetin 5. Günü:6:

Hayırlısı neyse o olsun. Duruşah var burda oda olmuştu. Polip aldırmıştı. Onun durumu gibi benimde düşüklerim ve kimyasal gebeliklerim oldu. Ondada pıhtılaşma var benim gibi. Benim ne var ne yok rahimde bi öğreneyim bakem:1:

hangi testleri oldun nergiscim kanda pıhtılaşmayı hangi test var ????
Bende olmazsa bu ay sağlıklı nisan başında toksoplazma, rubella baktırıyım diyorum düşük yaptım bende bide kımyasal sanırım geçen aykıde kan pıhtılaşması nerden anlaşılıyo :26::26::26::26::26:

yok kuzum olmadı malesef bugün 30.gün ve bu ay verimsiz geçti :93:

hayırlısı canım belkide eşin ameliyat sonrası süper olcak herşey ve mayısda senden mğjdeli haber alıcaz inşşş pozitif olumlu düşünceyi gönderelim ki bize geri dönsün olumlu şekildeee :16::16::16::16::16::16::16::16:

herkese gunaydinlar hayirli cumalar kizlar.Bugun lorlunc bir ruya gordum Allah hayirlara cikarsin ama icinde kan da vardi kan ruyayi boza derler ya insallah oyledir.Anlatipta sizin caninizi sikmayim bu guzel gunde ama size iyi haberler vereyim.gecen hafta yaptigim 1-2 haftalik hamilezsiniz yazan testten aldirmistim esime bugun o yaptigim testin haftasi oluyor gecen cumaydi. Bugun yaptim ve 2-3 hafta yazisi cikti Elhamdulillah.galiba benim bebk buyumeye basladi.Bugn hastaneden ne gun randev verdilerini de ogrenecegim guzel bi gun olacak insallah. hepinizin gunude en az benimki kadar mutlu baslar Insallah ve mutlu devam eder.

Son düzenleme:
herkese gunaydinlar hayirli cumalar kizlar.Bugun lorlunc bir ruya gordum Allah hayirlara cikarsin ama icinde kan da vardi kan ruyayi boza derler ya insallah oyledir.Anlatipta sizin caninizi sikmayim bu guzel gunde ama size iyi haberler vereyim.gecen hafta yaptigim 1-2 haftalik hamilezsiniz yazan testten aldirmistim esime bugun o yaptigim testin haftasi oluyor gecen cumaydi. Bugun yaptim ve 2-3 hafta yazisi cikti Elhamdulillah.galiba benim bebk buyumeye basladi.Bugn hastaneden ne gun randev verdilerini de ogrenecegim guzel bi gun olacak insallah. hepinizin gunude en az benimki kadar mutlu baslar Insallah ve mutlu devam eder.

aminn canım bakk mercimeğin büyüyorr kötüü duyguları at kafandan bu arda kan rüyayı bozar cnmm sen sakin ol ve bize dua et bende bu ay hayıt içmeye başldım ama günlük bir bardak içiyorum cnm:71:

aminn canım bakk mercimeğin büyüyorr kötüü duyguları at kafandan bu arda kan rüyayı bozar cnmm sen sakin ol ve bize dua et bende bu ay hayıt içmeye başldım ama günlük bir bardak içiyorum cnm:71:
canim bende gunde sadece bir bardak ictim hayiti her sabah sanki bana sabah aksam biraz abarti gibi geldi herseyin azi karar cogu zarar derler ya. insallah sifasini en yakin zmanda gorursun.

canim bende gunde sadece bir bardak ictim hayiti her sabah sanki bana sabah aksam biraz abarti gibi geldi herseyin azi karar cogu zarar derler ya. insallah sifasini en yakin zmanda gorursun.

aminnnnnnnnnnnnn bana hayıt yaradı zaten am birde hamile kalabilsemm :14:

lorkee çizgiye göre gününe daha var bu düşüş önemli değil ama sanki bugün 12 . günün gibi gelior bana yarınki ateşine bakalım ,üzülme hemen.
valla ben hep 28 de oluyorum
sanırım yumrtam gec oldugu ıcın luteal fazım kısa suruyo :44:

canım daha erken değilmi adet için bugün 10.günün dur bakalım daha şansın var belli olmaz

ya ama benım hıc 28 ı gecmez nerdeyse 1 kere 30 da oldumoyuzden dususu regle baglıyorum
luteal fazım kısa sanırım :26:
yok kuzum olmadı malesef bugün 30.gün ve bu ay verimsiz geçti :93:

hayılrısı canım ya hıc bellı olmuyo ıste bızım arkadas ates olcmuyordu ama pko oldugu ıcın salmıstı cayıra
baktı 50 gunu gecmıs
bı tets yaptırdı 7500 falan cıkmıstı degerı
o ara yumuratlamıs catlamıs vs
sen atesınden anların tabı ınsallah gecte olsa catlar

esının amelıyatıda ıyı gece ınsallah
varıkosel tek yonlumu kacıncı derece
esımde de tek yonlu 1. derece var
doktor 1 asılama deneyıp sonra bakarız ona dedı

atesin 2gun daha artmaya devam ederse sanirim 18. gune ff cizgiyi ceker. sanirim yumurtlamissin.

canım çizgiyi çektiği günün anlamı nedir.yani çizgi neyi ifade ediyor.bu siteyi pek bilmiyorum kusura bakma o yüzden soruyorum:17:

$mart1.webp

günaydın kızlar yarın geliyor kırmızılar. ne kadan uyumlu oldu dimiii:71::71:

valla ben hep 28 de oluyorum
sanırım yumrtam gec oldugu ıcın luteal fazım kısa suruyo :44:

ya ama benım hıc 28 ı gecmez nerdeyse 1 kere 30 da oldumoyuzden dususu regle baglıyorum
luteal fazım kısa sanırım :26:

hayılrısı canım ya hıc bellı olmuyo ıste bızım arkadas ates olcmuyordu ama pko oldugu ıcın salmıstı cayıra
baktı 50 gunu gecmıs
bı tets yaptırdı 7500 falan cıkmıstı degerı
o ara yumuratlamıs catlamıs vs
sen atesınden anların tabı ınsallah gecte olsa catlar

esının amelıyatıda ıyı gece ınsallah
varıkosel tek yonlumu kacıncı derece
esımde de tek yonlu 1. derece var
doktor 1 asılama deneyıp sonra bakarız ona dedı

canım eğer eşinde varikosel varsa aşılamadan önce onu halledin
çünkü varikosel sperm kalitesini etkileyip düşüğe neden olurmuş
bizim sol tarafta orta derecede
canım bence eşinde bir an evvel olsun