• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatlayana kadar çalışmaya devam yani ?

evet canim simdi tablondan tam hatirlayamadim ama dun calisma olduysa eger super olur tam gunune denk getirmis olursun ama olmadiysa bugunde olur cunku catladikatan sonra 24 saatin var. yadan dunden bir gun once olduysa oda sansini artitir

evet canim simdi tablondan tam hatirlayamadim ama dun calisma olduysa eger super olur tam gunune denk getirmis olursun ama olmadiysa bugunde olur cunku catladikatan sonra 24 saatin var. yadan dunden bir gun once olduysa oda sansini artitir

evet canım dün ve dünden önceki gün çalışma oldu.neye yanıyom bi bilsenn:14:.ben şimdiye kadar hep 14.cü gün yumurtlama diye onu önemli sanıp o güne kadar çalışmaları yapardım ondan soraki regle kadar olan dönem hiç önemsemezdim ve doğal olarak o günlerde çok olsa 2 sefer çalışma olmuştur.yani luteal fazda hiç önemsememiştim.:14:

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALARRR :71:

2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı cymalar kızlar galiba henüz yumurtlamdım ff yeş,il ışık yakmış bana o ne demek geçç mi diyor bana :60::60::60::60::60::60:

YAA İNANMIYORUM SERPİL BUGÜNDE ATEŞİMİZ AYNI BENİMDE 36.3 OLDU anlamadım gitti hatta ovulasyon testi de yaptım silik çizgi demekki hala çatlşamadı :30: ama ben dün sabah çatlatma iğnesi vuruldum bu akşam çatlaması gerek :47: çatlamazsa kendi ellerimle çatlatırım onu :9: neyse bekliyelim bugünleri boş geçirmeyelim :31:

buda benim tablom
url]

HERKESE GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALARRR :71:

YAA İNANMIYORUM SERPİL BUGÜNDE ATEŞİMİZ AYNI BENİMDE 36.3 OLDU anlamadım gitti hatta ovulasyon testi de yaptım silik çizgi demekki hala çatlşamadı :30: ama ben dün sabah çatlatma iğnesi vuruldum bu akşam çatlaması gerek :47: çatlamazsa kendi ellerimle çatlatırım onu :9: neyse bekliyelim bugünleri boş geçirmeyelim :31:

buda benim tablom
url]

canımmmmmmmmmmmm sabhtan beri seni bekliyordumm malum sıkı takibimdesin harikaaaaa ya evet ateşler aynıı aynı anda çatlayacğız hahhahahhahahah aman alahım kızlar biiz takip edin :1::1::1::1:

canım eğer eşinde varikosel varsa aşılamadan önce onu halledin
çünkü varikosel sperm kalitesini etkileyip düşüğe neden olurmuş
bizim sol tarafta orta derecede
canım bence eşinde bir an evvel olsun
inşallah şifa buluruz

asılama ıcın rapor alacagımız zaman doktora tekrr gorundu
doktor degerlrını varıkosele gore normal buldu o yuzden 1 asılama deneyın olmazsa bakalım dedı
hızlı hareketlı %50 25 milyon
morfolojide %43 cıkmıstı

yumurtlama günlerinde çalışma olmamış zaten tutsaydı çok güzel olurdu ama kısmet üzülme hakkında hayırlısı olsun hala daha ortalamanın üstünde ateşin:29:

evet canım sehırdısındaydı esım maalesef
zaten asılama oncesı atesımı tanımak ıstemıstım
bakalım nasıbımız bu ay asılamadadır ınsallah

cara yarın sabahki ateşine göre bence bugece ve yarın sabah da çalışın derim ,tabi isteyerek görev gibi değil de :)

kızlar günaydın. . ben ff den hiçbirşey anlamıyorum. . zar zor ölçümlerimi yazdım bana yeşil ışıkta yaktı ama vücut ısımı bu ay hiç doğru bulmuyorum. . benim tablom hakkında yorum yapan olabilir mi?

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

kendi grafıgını ekleyememıssın ama
ustten sharınge ordan da setup a tıkla
cıkan lınkı buraya kopyala

tamam ikinciyi dediğin gibi yaptım zaten. . sharing- setup sonra linki kopyaladım ama yine göremedin. .

sharıng seup dedıkten sonra adres cubugundakı lınkı degıl sayfada altta bı satırda lınk var sayılar vs olan sonunda o lınkı kopyalayacaksın canım

Back
X