• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben sana demiştim dimi canım hadi hayırlısı olsun inş....:1::1::1::1::1::1:

ooo tubicim aynen öle zevke kalırsa ben ayda 1 yaparım :9::9::9::9::9::9::9:

:1::1::1::1::1::1::1: evet canım demiştin arkadaşlar hepsi 17 dedi sende prof oldun cimcim :87::87::87::87:
seni biliyom sana kalsa yapmıycanda :1::1::1::1::1: otomotik robot u çıksa alcan :1::1::1::1::1:

duruşahh bebikim hamile bizim topikte halay varrrr...:64:

tben canım ünivde trombofili paneli diye thliller yapıyorlar genetik lab. da orda pıhtılaşma varsa çıkıyor.

slm kızlarrrr ınsallah herkes bu guzel duyguyu yasar ısteyen herkesın allahım kucagını bos bırakmasın bakın bugun ıkındının son saatı yanı 1 saatlık zaman dılımınde sadece ıbr an varmıs butun edılen dualar kabulmus dua edelım kızlar gercekten kalpten dıleyın allah kesınlıkle bos cıkarmaz bekleyıscım bende 4+6 sen 5 oldun benımde kasık agrılarım oluyor evet normal cunku bebek yerlesıyor rahım genıslıyor ınsallah kucagımızza aldıgımız gunlerıde goruruz aminnnnnn hayırlı cumalarrrr:49::49:

merhaba arkadaşlarım...
nergis60 ateşin süper maşallah...
tben seninkide yanıltmadı...çalışma zamanlarında güzelll...beklemeye geçebilirsin artık...
serpil çalış çalış bol çalış şeker:))

merhaba arkadaşlarım...
tben seninkide yanıltmadı...çalışma zamanlarında güzelll...beklemeye geçebilirsin artık...

canım henüz kaçırmamışız değimi bugün yarın full geçmelii sonrası bekleme :))) bizlerde nisan hamişleri olaım inşallhhhhhhhhhhhh:49::49::49:

ben de bu ay incir ve havuç yedim.kaynattım hatta 1 havuç 5 inciri öle içtim suyunu

şimdi saatler ileri alınyo napcaz:1:1 saat geç mi ölçcez.yine 3-3,5 saatlik uykuyla ölçüp 6:30 da mı ölçelim.ya da 4 saatlik uykuyla ölçsek bişi olur mu.fark eder mi

hakikaten saatler ileri alınınca 1 saat erken ölçmüş olacağız o yüzden her zamankinden 1 saat erken mi uyusak ne :9:

slm kızlarrrr ınsallah herkes bu guzel duyguyu yasar ısteyen herkesın allahım kucagını bos bırakmasın bakın bugun ıkındının son saatı yanı 1 saatlık zaman dılımınde sadece ıbr an varmıs butun edılen dualar kabulmus dua edelım kızlar gercekten kalpten dıleyın allah kesınlıkle bos cıkarmaz bekleyıscım bende 4+6 sen 5 oldun benımde kasık agrılarım oluyor evet normal cunku bebek yerlesıyor rahım genıslıyor ınsallah kucagımızza aldıgımız gunlerıde goruruz aminnnnnn hayırlı cumalarrrr:49::49:

canım allah bütün hamişlerimize sağlığıyla bebişlerini kucklarına almayı nasip etsin bende dahil seninle aramızda 1 gün var cnm allah kucaklarımıza aldığımızı yazmayıda nasip eder inşallah ewet dr bugün gösterdi ağrıyan yerleri genişleyince olacak hep bu ağrılar korkmana gerek yok dedi rahatladım:49::49::71::71::nazar::nazar::nazar: darısı olmayanların başına inşallah:97::97:

hakikaten saatler ileri alınınca 1 saat erken ölçmüş olacağız o yüzden her zamankinden 1 saat erken mi uyusak ne :9:

sahi ya benim kafam karıştı nasıl yapcaz onu
o bir iki gün benim için çok önemli
değişiklik olcak bu durumda değil mi

duruşahh bebikim hamile bizim topikte halay varrrr...:64:

tben canım ünivde trombofili paneli diye thliller yapıyorlar genetik lab. da orda pıhtılaşma varsa çıkıyor.
hım bende bu ay olmazsa araştırcam inş olurda :16::16::16: sağlıklı cümlesine bana da içlerinden :16::16::16:

merhaba arkadaşlarım...

ewt durucum sağolun 17 ye çekti 17 de çalışma yaptık içlerinden biri yakalamışsa ne mutlu inş sağlıklı olurda :16::16::16::16::16:

ne fark etcek saatlerle alakası ne aynı hesap eski saati düşünmeyeceksin :1::1::1::1::1:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,mifasol,tben+,umutluyum1,julia,

arkadaşlar bir sorum olacak ben pazar günü gece iş seyahtine çıkıyorum pzt ölçümüm sıkıntılı otobüs yolculuğu :( dönüşümde öyle olacak çübnkü oraya uçak yok eeee benim pzt ölçümüm ve salı öçümüm sıkıntılı nasıl ff çizgi çekecekii ff tablom gümemei gitmiş olack şimdi :(

saatlerin ileri alınması yüzünden 1 saat erken ölçeceğinize göre 0.2 derecelik bir artışla tabloya işaretleyebilirsiniz ya da hiç oynamayın özellikle tam çatlama günleri değilse gerek yok bile.

caracım hani gece çatlarsa sabaha karşı kocayı bir dürtmek de fayda oluyor :) bana her iki takipte de söylemişti doktorum :)

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,mifasol,tben+,umutluyum1,julia,

arkadaşlar bir sorum olacak ben pazar günü gece iş seyahtine çıkıyorum pzt ölçümüm sıkıntılı otobüs yolculuğu :( dönüşümde öyle olacak çübnkü oraya uçak yok eeee benim pzt ölçümüm ve salı öçümüm sıkıntılı nasıl ff çizgi çekecekii ff tablom gümemei gitmiş olack şimdi :(

2 günlük ölçümünü yazmayıverirsin biz yorum yaparız:34: FF e de ateş ölçümü yazamadığın güne akıntı durumunu yazabilrisin sadece:29: bu arada kaçıncı günlerine denk gelecek yolculuk unuttum kusura bakma:26:

2 günlük ölçümünü yazmayıverirsin biz yorum yaparız:34: FF e de ateş ölçümü yazamadığın güne akıntı durumunu yazabilrisin sadece:29: bu arada kaçıncı günlerine denk gelecek yolculuk unuttum kusura bakma:26:

canım bugün 13.cü günüm yolculuk 15.gün

saatlerin ileri alınması yüzünden 1 saat erken ölçeceğinize göre 0.2 derecelik bir artışla tabloya işaretleyebilirsiniz ya da hiç oynamayın özellikle tam çatlama günleri değilse gerek yok bile.

caracım hani gece çatlarsa sabaha karşı kocayı bir dürtmek de fayda oluyor :) bana her iki takipte de söylemişti doktorum :)

saat lerle alakasın ne değişen bişey olmazkı :26::26::26::26::26:ama erken yatmıycazmı zaten:26::26::26::26::26::26:

eski saate göre yatıp kalkarsanız sorun yok ,ama yeni saate göre yatıp kalkılırsa 1 saat oynuor işte

Kızlar merhaba. Şimdi okuldan geldim, doktorumu aradım. Kan testi yaptırdığımda aramıştım. Çok yoğundu. Pek konuşamadık, hemşiresi aracılığıyla cevap verdi sorularıma, bana pko teşhisi konulmuştu ve ben Glifor'a başlamıştım. 27 gün içtim. Hamile olduğumu duyunca bıraktım. Doktorumdan da daha doğrusu hemşiresinden de tam bir yanıt alamayınca, bıraktım. Sonra kafama takıldı. Ya acaba içmeye devam etmem gerekiyor mu diye. Bugün tekrar aradım. Allah'tan daha sakin konuşanbildim kendisiyle. Metformin içmeye devam etmemi söyledi, sebebi içinse gebelik bazen gelişmiyor, onu iç, haftaya gel dedi. Keseyi görelim, bırakırsın dedi. Ben de randevumu 1 ay sonraya almıştım sekreterden, kendisi 1 hafta sonraya verdi. Keseyi görürse inşallah ilacı bıraktıracak. Ama ben 3 gün içmedim bu ilacı. Sizce bir sorun olur mu? Korkmaya başladım şimdi. Gebelik gelişmezse falan dedi ya. :18:

Back
X