Kızlar merhaba. Şimdi okuldan geldim, doktorumu aradım. Kan testi yaptırdığımda aramıştım. Çok yoğundu. Pek konuşamadık, hemşiresi aracılığıyla cevap verdi sorularıma, bana pko teşhisi konulmuştu ve ben Glifor'a başlamıştım. 27 gün içtim. Hamile olduğumu duyunca bıraktım. Doktorumdan da daha doğrusu hemşiresinden de tam bir yanıt alamayınca, bıraktım. Sonra kafama takıldı. Ya acaba içmeye devam etmem gerekiyor mu diye. Bugün tekrar aradım. Allah'tan daha sakin konuşanbildim kendisiyle. Metformin içmeye devam etmemi söyledi, sebebi içinse gebelik bazen gelişmiyor, onu iç, haftaya gel dedi. Keseyi görelim, bırakırsın dedi. Ben de randevumu 1 ay sonraya almıştım sekreterden, kendisi 1 hafta sonraya verdi. Keseyi görürse inşallah ilacı bıraktıracak. Ama ben 3 gün içmedim bu ilacı. Sizce bir sorun olur mu? Korkmaya başladım şimdi. Gebelik gelişmezse falan dedi ya. :18:
canım sakin ol önce korkma meleğni rabbime emanet etinn rahat ol ilaç kullanman gerekiyorsa kullan en iyiisni dr bilir bizim yorum yapmamız olmaz canım o tatlı miniğin yieceği içeceği su varsa buna hiç kimse manii olamaz muhakak gelir eğer bir sorun olup kaybedeceksen 100 tane dr kurtaramaz sadce sakin ol evrene güzel mesajlar gönder pozitif ol hamilleğinin tadını çıkart mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxx