• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cara neden sıkıntılandığını anlamadım,senin tabloda sorun yok ki
dün de söyledim klomen yumurtayı standart bir sürece sokar o yüzden normal sürecinde herşey,yarınki ateşinden sonra çizgi çekilecek 3 gün yüksek olması gerekir biliosun.

lorke seninde güzel sana söylemiştim ateşin düşmediği sürece umut var ve senin tablo iyiye gidiortest zamanın gelior mu ne :)

serpilcim yeni saate göre ölç üstüne 0.2 koy ya da yeni saate göre bir saat geç ölç bişey olmaz.hem yarınki ateşle çizgi gelecek zaten

cara neden sıkıntılandığını anlamadım,senin tabloda sorun yok ki
dün de söyledim klomen yumurtayı standart bir sürece sokar o yüzden normal sürecinde herşey,yarınki ateşinden sonra çizgi çekilecek 3 gün yüksek olması gerekir biliosun.

lorke seninde güzel sana söylemiştim ateşin düşmediği sürece umut var ve senin tablo iyiye gidiortest zamanın gelior mu ne :)

serpilcim yeni saate göre ölç üstüne 0.2 koy ya da yeni saate göre bir saat geç ölç bişey olmaz.hem yarınki ateşle çizgi gelecek zaten

julia iyiki geldin kafayı yiyordum yoksa
canım ne biliyim ateşim önceki aylara hiç benzemiyor o yüzden tedirgin oldum.yani hani önce iyice düşüp yükseliyor ya.ayrıca 8 ve 9.günde çok fazka kasık ağrılarım oldu hatta yumurtalıkta şişlik bile farkettim. şu an hiç bir şey yok çatlamayacağını düşündüm ondan böyle oldum..

günaydın arkadaşlar...
hepinize güzel bir pazar günü geçirmenizi dilyorum...
dün doktora gittim ve ve ve bir oğlum olacağını öğrndim...
ablası çok sevindi ama ben hala çok şaşkınım...
kendimi hiç erkek annesi gibi göremiyrum...

hayırlı olsun tatlım..şaşkınlığını at işte ne güzel bir kız bir erkek Allah ikisini de bağışlasın sana..

ya canım ne bıleyım beklıom hala
yola cıkıcaz bugun ben hasta olmazsam
olursam 3. gun asılama ıgnelerıne baslıcam dıye ben gıdemıcem esımle
suan beklemedeyım

hayatımda bı kere 29 gunu gectı o da 31 de oldu sanırım
o yuzden beklıom bakalım ama bugun gelecek gıbıler
atesım neden yukseldı onu anlamadım sadece

günaydın arkadaşlar...
hepinize güzel bir pazar günü geçirmenizi dilyorum...
dün doktora gittim ve ve ve bir oğlum olacağını öğrndim...
ablası çok sevindi ama ben hala çok şaşkınım...
kendimi hiç erkek annesi gibi göremiyrum...
çok sevindim duru... oğluşun olcak demek.:66:

selina dün akşam sana 2 gün önce yumurtlamışın gibi duruyo dedim. ff de oraya çekmiş çizgiyi:1: sanırım ben artıkın bu işi anlamaya başladımmmm

Kızlar hiç ovulasyon sorunum yokken klomen kullandığım ayın tablosuna bakın

338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com

ovulasyon movulasyon yok.ateş ne düşüyor ne de yükseliyor ne yapcam ben çok üzgünüm.

Canım bekle biraz. Ateşin yükselir. Klomenle bazen siklusler uzayabiliyor diye duymuştum. Yumurtan olgulaşıyordur, yakında çatlar inşallah. Endişelenme bence. Çalışmalara devam edin siz. :34:

Sevde canım senin yanlış hatırlamıyorsam miyom vardı,soğan kürü yapacaktın naptın,miyom gittimi.Benim de küçük bir tane var ama gebelik olabilir diye çekindim yapmaya soğan kürünü..

Evet canım ben 15 gün soğan kürü uyguladım. Sonra adet oldum. Adetliyken doktora gittim. Miyomun duruyor dedi. Kistim de vardı 3cm o da duruyordu. İşe yaramadı diye düşündüm. Ama sonra hamile kaldım. Belki sonraki aya mı faydası oldu bilemiyorum. Bu ay yapmadım ama. İçimden gelmedi.

33d8e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

adet olcakasam bile ateşin düşmei için erken değilmi?

Canım birkaç günlük düşüşün önemi yok ki. Tablonun geneline bakmak gerek. Benim ateşim çok yükselmedi bu ay, ovulasyondan sonra. Ama progesteron testinde gayet iyi bir değer çıktı. :nazar: 24.25. günlerden sonra yükseldi ateşim. Hatta FF çizgiyi 18.günden 19.güne sonra 23.güne çekti. Napacağını şaşırdı. Ama sonuçta bu ay ovulasyonum oldu ve çok şükür hamile kaldım. Sende endişelenme bence. :34:

duruşah'cım çok sevindim. Allah bağışlasın. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu. :emir_bebek::nazar:

günaydın kızlarrrrr nakliye aracını bekliyoruz evde eşyalar toplandı gidiyoruz artık yaaaa kayın validem lerde kalacağız 1 yada 2 ay kavga çıkardı oğlumda oğlum kıskanıyo azcık neyse eşim orda kalacak bende annemlere gideceğim eşime evi taşıyana kadar dönmeyeceğim dedim yapacak birşey yok kayın validem o kadar laf söylediki artık zaten kalmam orda neyse kızlar hepinizi öpüyorum hoşçakalın kendinize iyi bakın hamileler bende dahil bebekleriniz sağlıklı sağlıklı büyüsün inşallah ta kucaklarınıza alın isteyen herkeste hemen hmile kalsın inşallah

:19::19::19::19::19: hiçç aldırma sıkma canını mercimeğinle hayatıoın tadını çıkart

günaydın kızlar hamilerimiz maşallhhhhhhhh gayet sağlıklsınız sorun ve stres yokk herşeye tın tdaını çıkartınn:52::52::52:

amaninnn bir oğlumuz olacak cin biberini annesi görmüş maşallh maşallhh sağ salim buyursun gelsin prnsimiz

julia canmm cep tlf saati 5.30 du ben onu baz aldım pc sin saatide öyleydii amannnnnnnnn boşver nasıl olsa en önemli bölümü geçmişiz ff çizgii çekmiş çekmemiş onda benden tınnnnnn:63::63::63::63: artık bekleme sürecindeyiz:82::82::82:

slm kızlar nasılsınız bakalım ıyı bır haftasonu ve bol bebıslı aylar dılıyorum hepınıze tabı bız hamılelerede saglıkla hayırla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın allahım ınsallah

çokkk teşekkür ederim yorum için yapılacak herşeyi yapıp dediğin gibi beklemek gerek rabbime kaldı gerisi..
yok doktorum çağırmadı :26: 36 saat ve 48 saat içersinde ilişki olsun dedi sona progesterona başlıcam adet zamanına kadar çağırmadı acaba çatladıktan sonra yumurtamı görebiliyolarmı bak onu bende bilmiyorum :26: pazartesi başka doktora gidicem ona söylerim olmazsa:34:

canım stres yapma seni bekledim ben bugünde bekleyecğim :))))))

kızlar sız ne dıyorsunuz pekı dalga mı gecıo atesım benımle
yoksa dongum 31 gune mı kaydı acaba 17 +14 mu surecek acaba luteal fazım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
33d8e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

adet olcakasam bile ateşin düşmei için erken değilmi?
bence atesın dusmus sayılmazkı yumurtalam sonrası bı cok kısıde dalgalanma oluyor
ama kızlar dıyo kı hep onemlı olan ortalamanın altına dusmemesı yanı merak etme

serpil02507+,lorkee,sweetbaby26,nergis60,:3::3::3::3::3::3:

:3: selam

:nazar:
kızlar sız ne dıyorsunuz pekı dalga mı gecıo atesım benımle
yoksa dongum 31 gune mı kaydı acaba 17 +14 mu surecek acaba luteal fazım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bence atesın dusmus sayılmazkı yumurtalam sonrası bı cok kısıde dalgalanma oluyor
ama kızlar dıyo kı hep onemlı olan ortalamanın altına dusmemesı yanı merak etme

:3: selam

:nazar::nazar::nazar: sabırla beklyeceğiz sakin ol dur bakalım sonu hayırlı olsun

herkese hayırlı pazarlar dileyerek tablomu ekliyorum
serpilcim şimdi geçmişe bakıp senin tablona bakıcam sanada çekmedi hala sanırım çizgi banada

url]

valla ben neye inanacağımı neye göre hareket edeceğimi şaşırmış durumdayım..
cuma günü iğneye göre çatlama zamanıydı ama ovulasyon tam değildi ateş 36.3 tü
c.tesi sabah ovulasyo pozitifti ateş yine aynıydı akşam yaptığımda artık silikti
pazar sabahı ateşim 36.2 çıktı ovulasyonda silikti ben bile anlamadım ff ne yapsın :9:

lorke grafik yorumlamadan anlamam ama ateşin yükseliyo adetgelmiyo hadi hayırlısı diyerek bikaç gün daha bekleyelim :nazar:

Back
X