Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
işteee bu kadarrrrrrrr Rabbim sonuna kadar götürsün inşallahhhh![]()
benim dpo 9 da 14 tüüü![]()
gecmis olsun guzelim.kızlar uzun uzun bi aradan sonra gelebildim çok şükür
ben böbrek taşından küçük bi operasyon gecirdim agrılarım fazlalasınca mecbur kaldık
oğlum yanlış sünnetten yapışıklık oldugu ıcın bi operasyon oldu memlekette ve geleli bi hafta oldu çok şükür ikimiz de su an iyiyiz ancak evi derleyip toparlayabıldım ve pc ye kavusabıldım :)
annemde de net yoktu giremedim beni merak eden arkadaşlarım msjlarınızı aldım çok sağolun teşekkür ederim
cutecim oğluna kavuşmuşsun Allah saglıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım
eflalim gözün aydın canım cok cok sevindim Allah kucagınıza almayı nasip etsin
nesdem kuzum cok gecmiş olsun böbrekle ilgili sıkıntı yaşamassın sanırım şimdi nasılsın?
drgpnr canım seni de tebrik ediyorum Allah kucagına almayı nasip etsin
nukra ayayşegul,vizyon.sosyal,deryaw, ve su an aklıma gelmeyen diğer arkadaslarım hepiniz iyisinizdir inşallah
su an cıkıyorum aksama tekrar ugrarım hepinizi cok özledim haber veremedıgım ıcın kusuruma bakmayın zor gunler gecırdık ailecek
cnm..sana da erkek geliyrmus. jayirli olsun.canım benim yazacaksın tabiki, içini dök rahatla. Ben de yalana insanı aptal yerine koymaya hiç gelememsen %100 haklısın yani.
Ben 3 aydır evde hiç iş yapmıyorum diyordum ama inan eltinden daha çok iş yapıyormuşum bunu farkettim. Süpürge haricinde her işi yaptım, süpürgeyi de 2-3 kez yaptım. Diğer zamanlarda annem ya da eşim yaptı. Onlar yapmayınca da pis pis oturdum, napayım, anneme nazım geçiyor ama kv ye görümceye asla demem süpürür müsün diye, ki zaten evime girip de öyle temizlik yapmalarını fln istemem asla. (Allah muhtaç etmesin tabi)
kv ile aynı dairedeler mi yoksa onların dairesi ayrı mı sizinki gibi?
cutem canımmmm
ayy hadi öğrenince hemen yaz bize
merhaba, kolay gelsin sosyalimm![]()
hatali olabilir cnm.Diğer kayıtlı olduğum gebelik sayfasından bir arkadaşın testi ne olur pozitif deyin bu teste
Eki Görüntüle 1112311
allahıma hamdusenalar olsun.bacım manyak oldum resmen elimi kolumu sallayarak gittim hem heyecan yapıyor hem yoktur diyordum,şok oldum,dpo ya göre normal demi,tablom dpo 9 diyor ama ben biliyorum daha 8 deyim,yalvarırım dua edin,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin ,benim hamileligimide herkezinkinide
aminn inşallah sagolgecmis olsun guzelim.
cnm..sana da erkek geliyrmus. jayirli olsun.
hatali olabilir cnm.
hayirli olsun. insallah sorunsuz devam eder.
evet canım demiştinben sana demiştim ama tablon zigzaglı bence boş değil dop 6 dakızzz deli tabi ki dua ederiz etmez miyiz hiç
bence çok normal canım pazartesi tekrar git bi kan daha ver için rahatlasın
amin canım isteyen herkes bu duyguyu tatsın hamişlerde bebişlerini sağlıklı şekilde kucaklarına alsınlar
![]()
ya yok ben sabah başka şey için dr.gittim burun kanamasıyla uyandım sonrada durduramayınca dr.gittim,dr. önce tampon yaptı sonra bişeyle burnuma bakacak oldu bi makine ama ne bilmiyorm,bende hamile olabilirim bu yüzden yaptırmak istemiyorum dedim,oda bişe olmaz dedi ama ben yaptırmadım oda ozaman bi kanda bakalım beta ya dedi ve sonuç pozitif,canım hayırlı olsun inş. benimde dpo 9 da 14 tü çok erken yapmışsın testi iğne falan mı kullnacaksın
benim dpo 9 da 14 tüüü![]()
inşallah canım. heyecanla bekliyorum yarını:)Canım olmuştur allahın izniyle annesini üzmez o
Bu arada anneler günümüz kutlu olsun cutem sende çok güzel anlatmışsın hikayeni
Ben dünden beri çok kötüyüm sanırım sırtım tutulmuş nefes bile alamıyorum çok üzgünüm inşallah en kısa zamanda geçer
aminnn:))inşallah canım ben de çok sevindimdarısı başına
sağol canım, çok kesin konuşmadı ama, neyse bekleyelim bakalım 7 hazirana kadarsenn nasıl geçti kontrolun, bütün geçmişi okuyamadım da? iyidir inşallah miniğin
cutem çok güzel anlatmışsın, gözlerim dolu dolu okudum canım
Sonlara doğru kv işi bozmuş biraz ama olsun, layığını byulmuş
Annene kötü davrandığı için de bir desturu hakediyor bence. Belki eşin bu duruma bir çözüm bulur.
Kp'in sürekli sizde olması da can sıkıcı olmuş, kv ye söylesen de, rahat hareket edemiyorum desen, biraz gezmeye dolaşmaya çıksın adam ya
canım bilmiyorum bakalım, 4 hafta sonra göreceğiz kız mı erkek miama daha çok erkeğe benziyor dedi. Bakalım hayırlısı. Hep erkek hissettim zaten başından beri, ama ikisi de kabulum, yeterki sağlılı sıhhatli gelsin
Bu arada akıntı olayı bende de aynı, ilk zamanlara göre çok çok azaldı, bazı günler hiç olmuyor bile, normal yani
biraz daha beklemeliyiz canımcım, daha çok erken, ama şimdilik iyi gidiyor
walla öyle görünüyor canımhayırlısı diyelim. Sen nasılsın, keyfin nasıl?
canım benim yaa çok zor biliyorum, ama geçecek bu günler de
kötü düşünceleri at kafandan. Ben de kabuslar görüp duruyorum her iki kontrol arasında
ama için rahat etsin diyorsan git bi keseyi gör en azından. Bana doktor 4 hafta sonra gel dedi ama ben sanki bu arada başka bi doktora gidecekmişim gibi hissediyorum
sağol nesdoşumhayırlısı artık, bakalım. Sen nasılsın, böbreğin nasıl bu aralar?
bana da bi doktor akide şekerini önerdi, ama kullanmadım daha.
rüyan çok güzel canım, hayırlara vesile olsun inşallahben de hamileliğimi öğrenmeden az bir zaman önce çok güzel bir rüya görmüştüm ve huzurla uyanmıştım. O gün aslında içime doğmuştu, o rüyanın bebeğimin habercisi olduğu. Ve kısa süre sonra da geldi bebeğim. İnşallah seninki de bebeğe delalettir cnm
aynen canım ya kız erkek hiç farketmez, sağlıklı sıhhatli olsun da hepsi kabulum
bence yarın test yap canım![]()
tövbe yarabbim. daha neler görüp duyacağız yaaa.. terbiye mi az acep bunlarda. iki yımırta kırıp limon sıkıver sen bunlara cute:)))) hizaya gelmeleri lazım.darisi sana guzelim. bir avazda insallah)
benim kv dengesiz yavrum zaten. emziriyrm oglani cat kapiyi aciyr, anne kapat babam var diyrm. amannn bisi olmaz diyr. yani kp mememi gorebilir ona gore![]()
neyse zaten cinsliklerini artirarak devam ediyr. oglum sabaha kustu uyuyamadik. ben de cok agladim. kotu anneyim bakamiyrm diye. bi size bakayim dedim gunaydin diyim.dedim.
hayırlı olsun :) sağlıklı bir gebelik diliyorum canım.Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
olleyyy beee biliyordummm biliyordum, o zigzagları görünce anlamıştım zaten, sosyalinki gibi diye geçirmiştim aklımdanKızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
şimdilik öyle görünüyor cutem, bakalım hayırlısıgecmis olsun guzelim.
cnm..sana da erkek geliyrmus. jayirli olsun.
hatali olabilir cnm.
hayirli olsun. insallah sorunsuz devam eder.
topiğin ilk sayfasını okursan canım orada bütün detaylar yazıyor, ona göre tablonu oluştur, zamanla şekillenecektir. o zaman yorum yapabiliriz.arkadaşlar bugün adetimin 14.günü. ben hayatımda ilk defa ateşölçere başladım ve başlayalı 4 gün olu.yani adetin 11 günü başlamış oluyorum.
1.gün 36.3
2.gün 36.3
3.gün 36.0
4.gün 36.1
e benim ateşim niye sabit değil.şimdi ben nasıl anlayacam:26:
kulaktan ölçerle olmaz canım, topiğin ilk sayfasını okursan herşey detaylı var, ona göre yardımcı oluruzSlmmmm ben de takib etmek istiyorum nasil yapacagim ve kulaktan olcme aleti var olur dimi o
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
aminn inşallah sagol
evet canım demiştin,allah razı olsun canım,pazartesini bekleyemicem çünki düşük yaptıgımda benim kendi dr.um bana demiştiki hamile kaldıgından şüpelendiginde hemen gel demişti,şimdi ona randevu alıcam randevusuz asla hasta almaz çok katı kurallıdır,ve oldukça yogundur,bakalım nezamana verecekler sırayı
ya yok ben sabah başka şey için dr.gittim burun kanamasıyla uyandım sonrada durduramayınca dr.gittim,dr. önce tampon yaptı sonra bişeyle burnuma bakacak oldu bi makine ama ne bilmiyorm,bende hamile olabilirim bu yüzden yaptırmak istemiyorum dedim,oda bişe olmaz dedi ama ben yaptırmadım oda ozaman bi kanda bakalım beta ya dedi ve sonuç pozitif,
arkadaşlar bugün adetimin 14.günü. ben hayatımda ilk defa ateşölçere başladım ve başlayalı 4 gün olu.yani adetin 11 günü başlamış oluyorum.
1.gün 36.3
2.gün 36.3
3.gün 36.0
4.gün 36.1
e benim ateşim niye sabit değil.şimdi ben nasıl anlayacam:26:
Slmmmm ben de takib etmek istiyorum nasil yapacagim ve kulaktan olcme aleti var olur dimi o
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım bir şey sorucam sana ateş tablona baktım baya geç yumurtlamışsın keseyi kaç haftalıkkın gördün son adet tarihine göremi hesaplıyor doktorun
ne bileyim sabit kalır ateş deniliyo.beni mi niye sabit değilhakkına hayırlısı canım randevuyu al ama yakın tarihede alma bence yine sen bilirsin :26:
bu kadar veriyle yorum yapamayız ölçmeye devam edin
ilk sayfada ayrıntılı bir şekilde yazıyor orayı bi okuyun isterseniz kulaktan ölçme aletide olmaz dijital ateş ölçer lazım 5-10 lira arası eczanelerde satılıyor
canım ben hiç son adet tarihime göre hesaplamadım yumurtladığım tarihi bildiğim için öyle gittim dr a hep şimdi ki ultrasonumda yumurtlamaya göre gidiyor ben mesela 25 ocakta en son adet olmuştum ama hep 5 şubatta olmuşum gibi hesaplıyorum tabi dr a 25 ocak diyorum![]()
ne bileyim sabit kalır ateş deniliyo.beni mi niye sabit değilsizde sabit mi peki?
inşallah canım. heyecanla bekliyorum yarını:)
aminnn:))
tövbe yarabbim. daha neler görüp duyacağız yaaa.. terbiye mi az acep bunlarda. iki yımırta kırıp limon sıkıver sen bunlara cute:)))) hizaya gelmeleri lazım.
canım benim senin hassas olman çok doğal bu zamanlarda ama sakın ola kötü anneyim diye düşünme.
şimdi çok telaşlısın ne yapacağını şaşırır insan ama sen mantıklı ve çokk sabırlı bir insansın. doğru olanı yaptığına ve yapacağına eminim ben. kendini üzme sakın bebek kusar da ağlar da...yan yatırmaya çalış bebeği kusmuk kaçmasın boğazına. sen bilirsin zaten ama hatırlatmak istedim canım benim.
hayırlı olsun :) sağlıklı bir gebelik diliyorum canım.
yok balım zaten dedimya benim dr.neredeyse hastanede yatıyor yogunluktan,bu sebepten dolayı belkide pazartesine bile alamam randevuyu,sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş derlerya benimkide öyle azönce annemle konuştum annemde dedi sakın erkenden gitme dedihakkına hayırlısı canım randevuyu al ama yakın tarihede alma bence yine sen bilirsin :26:
bu kadar veriyle yorum yapamayız ölçmeye devam edin
ilk sayfada ayrıntılı bir şekilde yazıyor orayı bi okuyun isterseniz kulaktan ölçme aletide olmaz dijital ateş ölçer lazım 5-10 lira arası eczanelerde satılıyor
canım ben hiç son adet tarihime göre hesaplamadım yumurtladığım tarihi bildiğim için öyle gittim dr a hep şimdi ki ultrasonumda yumurtlamaya göre gidiyor ben mesela 25 ocakta en son adet olmuştum ama hep 5 şubatta olmuşum gibi hesaplıyorum tabi dr a 25 ocak diyorum![]()
yok balım zaten dedimya benim dr.neredeyse hastanede yatıyor yogunluktan,bu sebepten dolayı belkide pazartesine bile alamam randevuyu,sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş derlerya benimkide öyle azönce annemle konuştum annemde dedi sakın erkenden gitme dedi,herşeyin dogrusunu ve hayırlısını rabbim bilir tabiki ama 3 gün önce eşimle sohbet ederken mevzu bebk meselesine geldi,ben dedimki bak göreceksin ben bu ay hamileyim ve allahın izni ile bi sorun yaşamıcam demiştim,
![]()