- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
canlar şimdi bu ayın 21 bizim evlilik yıldönümümüz,sizce eşime bebişi şimdimi söyleyim yoksa 21 demi söylesem:44:![]()
bence o kadar dayanamazsın

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar şimdi bu ayın 21 bizim evlilik yıldönümümüz,sizce eşime bebişi şimdimi söyleyim yoksa 21 demi söylesem:44:![]()
bebeğiniz hayırlı olsun inş.rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.yok balım zaten dedimya benim dr.neredeyse hastanede yatıyor yogunluktan,bu sebepten dolayı belkide pazartesine bile alamam randevuyu,sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş derlerya benimkide öyle azönce annemle konuştum annemde dedi sakın erkenden gitme dedi,herşeyin dogrusunu ve hayırlısını rabbim bilir tabiki ama 3 gün önce eşimle sohbet ederken mevzu bebk meselesine geldi,ben dedimki bak göreceksin ben bu ay hamileyim ve allahın izni ile bi sorun yaşamıcam demiştim,
![]()
olleyyy beee biliyordummm biliyordum, o zigzagları görünce anlamıştım zaten, sosyalinki gibi diye geçirmiştim aklımdan
Hadi Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim
Neye niyet neye kısmet yaa, kim derdi burnun kanayacak da hamile olduğunu öğrencen
şimdilik öyle görünüyor cutem, bakalım hayırlısısenden tüyoları alırım artık, erkek annesi olmak nasıl diye
topiğin ilk sayfasını okursan canım orada bütün detaylar yazıyor, ona göre tablonu oluştur, zamanla şekillenecektir. o zaman yorum yapabiliriz.
böyle ölçmeye başladığın gün 1. gün sayılmıyor yanihem ateş sürekli sabit gitmez, değişkendir.
kulaktan ölçerle olmaz canım, topiğin ilk sayfasını okursan herşey detaylı var, ona göre yardımcı oluruz![]()
şımar tabi hakediyorsunayy sağol efloşumm şımardım şimdi
hakkına hayırlısı canım sen yinede dediğin gibi yap çok kaptırma kendini sonradan değişebiliyor bu minnoşlar benim 28 ine kontrolüm var tam 16 haftalık olacağız inşallah bakalım bana ne diyecek bi oğlan hissediyorum bi kızgörümcem çalışıyor hadi neysede kv boş aman neyse ne taa ankaradan geleceklerdi bide benim kv yemek dışında hiç bir şey yapmaz kendisinde bel fıtığı varda eğilip doğrulamıyor çok şükür geçmese bile çok çok azaldı bulantılarım yavaş yavaş evide temizlemeye başladım sadece bi kadın alıp camları sildirmem lazım oda şu yağmurlar geçince inşallah
![]()
inşallah doğrudur canım bende heyecanlandım:)bekleyen test yanıltıcı olabılıyor canım bence yapsın bır test daha ayy ben bile heyecan yaptım şuan...
hayırlı olsun, annemin tabiriyle binası yeri pek olsun:)Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
tamam canım sağolgecmis olsun guzelim.
cnm..sana da erkek geliyrmus. jayirli olsun.
hatali olabilir cnm.
hayirli olsun. insallah sorunsuz devam eder.
sabit gitmez ki değişir normal,ölçmeye devam:)arkadaşlar bugün adetimin 14.günü. ben hayatımda ilk defa ateşölçere başladım ve başlayalı 4 gün olu.yani adetin 11 günü başlamış oluyorum.
1.gün 36.3
2.gün 36.3
3.gün 36.0
4.gün 36.1
e benim ateşim niye sabit değil.şimdi ben nasıl anlayacam:26:
Slmmmm ben de takib etmek istiyorum nasil yapacagim ve kulaktan olcme aleti var olur dimi o
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
demiii ayy keşke sıkabilsem dişimibence o kadar dayanamazsın![]()
bebeğiniz hayırlı olsun inş.rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
sizin sorun neydi?13 yıllık evli gözüküyosunz.13 yıl sonra mı ilk bebeğinz?
e canım madem ateş değişiyosa ne anladım ben bu işten:26::26::26:yumurtlamayı nasıl anlicam ya offffşımar tabi hakediyorsun
inşallah doğrudur canım bende heyecanlandım:)
hayırlı olsun, annemin tabiriyle binası yeri pek olsun:)
tamam canım sağol
sabit gitmez ki değişir normal,ölçmeye devam:)
kulaktan olmaz canım dil altından olaca ölçüm ilk sayfayı oku güzelce sonra yardımcı olalım
Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
hm iyiymş:)))ne bileyim genelde burda bizim gibileri bulunur dademiii ayy keşke sıkabilsem dişimi
yok kıızzbenim boyumca 2 oglum var allahım esirgerse bri 13 bitmek üzere digeri 10 yaşının içinde,nasip olursa bu 3.olacak,
![]()
![]()
e canım madem ateş değişiyosa ne anladım ben bu işten:26::26::26:yumurtlamayı nasıl anlicam ya offff![]()
kızlarr nasılsınız ben buralar hiç iyi değilim takip yapamıyorum son sayfadan anladığım kadarıyla
BORAN hamilesin canım sanırım rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah
bense hala sürünüyorum
değerim artmaya devam ediyo
en son 180den 670 2 gün sonra 920 2 gün sonra yani dünde 1422 oldu doktorlar ne olduğunu anlamıyo normalde olabilir dış gebelikte diyor
dünden beri yeniden pıhtılı kahve akıntım başladı 7 haftaya girmek üzereyim ama hala karından yapılan muayenede bebek göremedi doktorum
cumartesi tekrar çağırdı ben sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum
bu şekilde beklemek çok zormuş
bende böyle kızlarr
kendinize iyi bakın allaha emanet olun
toparlanıp yeniden aranıza dönerim inşalah
ama 1 sene falan ne tedavi nede bebek fikri düşünmüyorum![]()
ayyy canım şükür geldin çok merak ettik seni, çok geçmiş olsun canım sana da oğluna da Rabbim daha büyük dertlerden korusun
hoşgeldin canım, çok geçmişler olsun
Biz iyiyiz çok şükür
ehh tabi, kabına sığamıyor artık kısçe![]()
geçmiş olsun canım hem sana hem oğluna şimdi iyi olduğuna çok sevindim merak etmiştik seni
vayyy oğlan anası oluyormuşuz hayırlısıyavaştan kız bakmaya başlayabilirsin deryoşum
kız senin kv görümce falan ne kadar iyilermiş helal olsun valla ben 3 ay kustumda 1 sefer gelelim mi demediler![]()
kolay gelsin sosyal...
last ikinize de geçmiş olsun ..
gecmis olsun guzelim.
cnm..sana da erkek geliyrmus. jayirli olsun.
hatali olabilir cnm.
hayirli olsun. insallah sorunsuz devam eder.
Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
kızlarr nasılsınız ben buralar hiç iyi değilim takip yapamıyorum son sayfadan anladığım kadarıyla
BORAN hamilesin canım sanırım rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah
bense hala sürünüyorum
en son 180den 670 2 gün sonra 920 2 gün sonra yani dünde 1422 oldu doktorlar ne olduğunu anlamıyo normalde olabilir dış gebelikte diyor
dünden beri yeniden pıhtılı kahve akıntım başladı 7 haftaya girmek üzereyim ama hala karından yapılan muayenede bebek göremedi doktorum
bende böyle kızlarr
korkma canım korkma, bu seefr herşey yolunda gitsin inşallahinan bende onun şokundayım burun kanadı hamile çıktım,rabbime şükürler olsun çok sevindimmi bilemiyorum daha dogrusu sevinmekten korkuyorum,allah hepinizden razı olsun![]()
daha bugün baktım birşey yazdın mı diye, cumadan beri yazmamıştın, merak ettim canım. Belki de değerin artmaya devam edecek, bebeğin kalmaya karar verdi belki de.. belki de biri düştü biri tutundu sonradan, o yüzden böyle oldu.. ne bileyim.. vajinal neden bakmadılar canım, 1422 ile vajinal görebilirlerdi aslında:26: Bu arada dış gebelik olsa, betan bu kadar yüksekken ağrın olmamıydı? benim bildiğim dış gebelik öyle belirti veriyor, şiddetli sancı ile belli ediyor kendini.kızlarr nasılsınız ben buralar hiç iyi değilim takip yapamıyorum son sayfadan anladığım kadarıyla
bense hala sürünüyorum
bende böyle kızlarr
Canım çok ilginç hiç mi görünmedi vajinal bakmadılar mı? İnşaallah vardır canım bebek Rabbim lütfetmiştir inşallah, çok istiyorum olmasını, çok çabuk toparlanırsın inşallah canım benim![]()
cok teşekkur ederim kızlar bu sene hastalıklarla dolu bi sene oldu benim için cabuk toparlandık çok şükür annem de yanımda olunca
tebrık ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin
cok gecmiş olsun canım inşallah bebeğin seninledir
korkma canım korkma, bu seefr herşey yolunda gitsin inşallah
daha bugün baktım birşey yazdın mı diye, cumadan beri yazmamıştın, merak ettim canım. Belki de değerin artmaya devam edecek, bebeğin kalmaya karar verdi belki de.. belki de biri düştü biri tutundu sonradan, o yüzden böyle oldu.. ne bileyim.. vajinal neden bakmadılar canım, 1422 ile vajinal görebilirlerdi aslında:26: Bu arada dış gebelik olsa, betan bu kadar yüksekken ağrın olmamıydı? benim bildiğim dış gebelik öyle belirti veriyor, şiddetli sancı ile belli ediyor kendini.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı bir hamileliğin olur mericem![]()
Yok kuzum vajinal bakılmadı yarın baska bir doktora gidicem bakalım