Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuteeee gördüm senii burdasıınnnnRüzgar napıyooooooo
Lastbower kuzum gelmişsin,şükürler olsun.Çok merak ettik seni.Neler atlatmışsınız öylee,gelmiş geçmiş olsun.Şimdi nasılsın
Boraaannn ne güzel şeyler okudum öyleeeee,taze hamiş seniiiiiBi halay da benden
Nesdoşuumm sarı meleğimmm,nasılsınn,ne alemde böbreğin? Doracığın iyi miii
Eflalim,Nukram,Missy,Azapçiçeemm,Yusracım,Viziko,Deryaamm,Sosyalcim,Dgrpnr,Azerii,Eylüül,Pınaarr,Chocolata,Potitoo,26May,Dörtyapraklııı vee dahasııı..Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruummmmm![]()
canım al bi kadın camını kapını sildir. kendin zaten yapamazsın. ben bu ay sonu yine almayı düşünüyorum.
hadi hayırlı olsun güzelim allah kucağına almayı nasip etsinçabucak toparlandı rahmin demek ki. bol ananas ye tutunmayı sağlıyor.
ateş sabit olmaz zaten. ilk sayfayı dikkatle okuyun. yöntem bir anda anlayabileceğiniz bir yöntem değil. zamanla öğrenirsiniz. ben gece gündüz ilk sayfadaki tabloları inceledim aylarca.
canım hakkında hayırlısı. inş vardır bebek ama ne yalan söyleyim kendini kötüye hazırlanman iyi olmuş.
canım şu kadın gitsin başından bu ne yaa. lohusa kadının tepesinde her dakka.
sen bebeğine bir şey yapmadın lütfen korkma kuzum.
azcık yaran iyileşse ayaklansan zaten defolur gider diye umuyorum.
vallahi cnm niyetini bilemiyrm. cins iste.ben saygisizlik etmem. o da benim saygimi farkli yorumluyrsa cok yanilir.
annemle beni takip ediyr surekli. annem mutfaga gidiyr pesinde.balkona ciksa ayni vs..ben emzirecegim gelip tepeme dikiliyor sinir oliyorum. istemiyrm mememi gormesini ama bisi demiyrm. kocasi da gordu rahatladi![]()
odam da uyuyorim ruzgarla. kosar adim odaya gelip bakiyor.
surekli inatlasiyor.
9 aydir ogluma "oglum, bebegim" diyrdu..sustum. dogdugu gunden beri "annem" diye seviyr. demin yine "oglum, cocugum" dedi..zaten kafam atik " o benim" dedim. inanilmaz.bozuldu. "tamam cnm. bizim de torunumuz o senin " dedi. evet o benim cocugum dedim.
annemi surekli sikistiyr. kac da geliyrsun, burda kalacak misin, hadi seni evinde birakayim vs vs....ya zaten lohusalik donemi biraz yorucu. bir de bunla ugrasiyrm.
iyiyiz kuzum cok sukur.Cuteeee gördüm senii burdasıınnnnRüzgar napıyooooooo
Lastbower kuzum gelmişsin,şükürler olsun.Çok merak ettik seni.Neler atlatmışsınız öylee,gelmiş geçmiş olsun.Şimdi nasılsın
Eflalim,Nukram,Missy,Azapçiçeemm,Yusracım,Viziko,Deryaamm,Sosyalcim,Dgrpnr,Azerii,Eylüül,Pınaarr,Chocolata,Potitoo,26May,Dörtyapraklııı vee dahasııı..Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruummmmm![]()
ya bi defolsa rahatlayacagim. dun kocasi hastaydi gelmeseydiniz dedim. kp ban zaten gidecegim sedi. karinla git dedim. "olmaz, o kalsin" dedi. ya abartmayin annem basimda. gidin dedim. ben uyuynca adam firast bilip gitmis kv yi birakmis. aksam kendi evine gidecekken hep anneme hadi seni de gotureyim diyr. ya benim evimden sana ne. bi sus artik.canım al bi kadın camını kapını sildir. kendin zaten yapamazsın. ben bu ay sonu yine almayı düşünüyorum.
hadi hayırlı olsun güzelim allah kucağına almayı nasip etsinçabucak toparlandı rahmin demek ki. bol ananas ye tutunmayı sağlıyor.
ateş sabit olmaz zaten. ilk sayfayı dikkatle okuyun. yöntem bir anda anlayabileceğiniz bir yöntem değil. zamanla öğrenirsiniz. ben gece gündüz ilk sayfadaki tabloları inceledim aylarca.
canım hakkında hayırlısı. inş vardır bebek ama ne yalan söyleyim kendini kötüye hazırlanman iyi olmuş.
saol cnm. cok haklisin..cisden adapte olmak zor.Oyyy kuzum senin bu aglamalarin fazla duygusal ligin hep yeni anne olmanin yan etkileri bolbol la havle çek çok faydasi oluyor KVyi gerekirse boz cnm lladini sakinma çünküsimdi iiçine atar susarsin sonra bebek konusunda agzi hic kapanmaz al bebeği tek basina bi odaya geç sert davran gitmeyin de gerekirse
Herşey düzeltecek yoluna girecek hayatındabbüyük değişiklikler yasiyosun adapte olman zaman alacak la havle içini ferahlatir birde melisa iç sütünden bebegede geçer oda sakinlesir
selam canım. ben iyiyim şükür. sen nasılsın?
insanın aklı hep bebeğinde olur ilk çocuklarda böyle oluyormuş ikinci olunca daha deneyimli olup panik halin gidiyormuş:)
kv sende mi kalıyor bu ara?
neyi anlamıyor bu kadın yaa gelip benim çemkiresim geliyor artık kadına
mutlaka duymuştur ağladığını, içi hiç mi sızlamaz insanın.
ağrıların gidene kadar az daha dayan canım benim sonra istemezsin gelme ben kendim hallederim dersin.
ağrıların ne durumda?
ayy ben neler yaşacağım acaba....Bende iyiyim çok şükür cuteyi okuyunca KV yi hayatimdan postalidigima bi kere daha sukrettim![]()
sen de çok sabırlı davranıyorsun valla ben olsam yapamam herhalde.iyiyiz kuzum cok sukur.
yorgunum biraz.
ya bi defolsa rahatlayacagim. dun kocasi hastaydi gelmeseydiniz dedim. kp ban zaten gidecegim sedi. karinla git dedim. "olmaz, o kalsin" dedi. ya abartmayin annem basimda. gidin dedim. ben uyuynca adam firast bilip gitmis kv yi birakmis. aksam kendi evine gidecekken hep anneme hadi seni de gotureyim diyr. ya benim evimden sana ne. bi sus artik.
saol cnm. cok haklisin..cisden adapte olmak zor.
anlayacak kafa nerde.
anlamiyr cnm. isine gelmiyr. derdi ruzgar. kocamda aynisini diyr. annem bana geliyr ama kv bebege. kocam da aynisini dedi.
doldum iyice. millete bizi doguma gittik diye sikayet etmler vs. bitmiyr anacim. kafa sifir..istemiyrm kalmayin diyrm ama.gunde 5 kez kalalim.diyrlar. gidik diyrm bu kez anneme sen kal diyrlar. ya benim evim.benim yuvam.
bir de bebek kusuyr cuteeeee kustu gel; altina kaka yapiyr cuteeee gel temizle diyr. eeee hani bebge bakiyrdun. en basit seyleri yapamiyr. alakasiz insan iste.
agrilarim daha iyi cnm ama gecmedi tam olarak. baya inceldimazicik karnim kaldi ,)) az kilo alin az
)
kızlar bana da yardımcı olur musunuz?
İkinci bebek çalışmalarına başlıcaz. Buradan öğrendim ateş ölçme yöntemini, 14 nisanda adet oldum. 26 nisanda ateş ölçmeye başladım. 12 mayıs da ikinci adetim başladı ama vücut sıcaklığım düşmedi. Adet kanımın gidişatı normal, fark olarak avuç içlerimde yanma, ara ara ayaklarda üşüme, sağ kasıkta uzun süreli batma var. Ama ateşin düşmemesine anlam veremedim. Değerlerimiz yazsam birde siz yorumlar mısınız? 6 ay önce bir bebek kaybetmiştim, Adetlerim son 4 aydır düzenli (28 gün). Geçen ay doktor kontrolü oldum herhangi bir sıkıntı yoktu, çalışmalara başlayabilirsiniz dedi. Enfektif bir durum mu acaba
26.Nis 35,2
27.Nis 35,3
28.Nis 36,2
29.Nis 36,3
30.Nis 36,2
01.May 36,2
02.May 36,1
03.May 36,3
04.May 36,3
05.May 36,3
06.May 36,2
07.May 36,5
08.May 36,5
09.May 36,5
10.May 36,4
11.May 36,4
12.May 36,3 adet
13.May 36,2 adet
ya eveet kaç ke okudum ama hiçbişey anlamadım ne yapmam gerek yacanım al bi kadın camını kapını sildir. kendin zaten yapamazsın. ben bu ay sonu yine almayı düşünüyorum.
kuzummm naber. nasılsın.Cuteeee gördüm senii burdasıınnnnRüzgar napıyooooooo
ayyy kuzum bunun böyle olcağı belliydi. sen takma ne olur. kendini ve bebeğini düşün. kadın manyamış yaaa. benim kv de ikidir kızım napıyo diyo ben de kızım iyi diyorum.vallahi cnm niyetini bilemiyrm. cins iste.ben saygisizlik etmem. o da benim saygimi farkli yorumluyrsa cok yanilir.
annemle beni takip ediyr surekli. annem mutfaga gidiyr pesinde.balkona ciksa ayni vs..ben emzirecegim gelip tepeme dikiliyor sinir oliyorum. istemiyrm mememi gormesini ama bisi demiyrm. kocasi da gordu rahatladi![]()
odam da uyuyorim ruzgarla. kosar adim odaya gelip bakiyor.
surekli inatlasiyor.
9 aydir ogluma "oglum, bebegim" diyrdu..sustum. dogdugu gunden beri "annem" diye seviyr. demin yine "oglum, cocugum" dedi..zaten kafam atik " o benim" dedim. inanilmaz.bozuldu. "tamam cnm. bizim de torunumuz o senin " dedi. evet o benim cocugum dedim.
annemi surekli sikistiyr. kac da geliyrsun, burda kalacak misin, hadi seni evinde birakayim vs vs....ya zaten lohusalik donemi biraz yorucu. bir de bunla ugrasiyrm.
maşallah kuzum. hayalim 12 kilo. bakalım yarın belli olur ama bence 5-6 kilo oldum toplamda.iyiyiz kuzum cok sukur.
yorgunum biraz.
ya bi defolsa rahatlayacagim. dun kocasi hastaydi gelmeseydiniz dedim. kp ban zaten gidecegim sedi. karinla git dedim. "olmaz, o kalsin" dedi. ya abartmayin annem basimda. gidin dedim. ben uyuynca adam firast bilip gitmis kv yi birakmis. aksam kendi evine gidecekken hep anneme hadi seni de gotureyim diyr. ya benim evimden sana ne. bi sus artik.
saol cnm. cok haklisin..cisden adapte olmak zor.
anlayacak kafa nerde.
anlamiyr cnm. isine gelmiyr. derdi ruzgar. kocamda aynisini diyr. annem bana geliyr ama kv bebege. kocam da aynisini dedi.
doldum iyice. millete bizi doguma gittik diye sikayet etmler vs. bitmiyr anacim. kafa sifir..istemiyrm kalmayin diyrm ama.gunde 5 kez kalalim.diyrlar. gidik diyrm bu kez anneme sen kal diyrlar. ya benim evim.benim yuvam.
bir de bebek kusuyr cuteeeee kustu gel; altina kaka yapiyr cuteeee gel temizle diyr. eeee hani bebge bakiyrdun. en basit seyleri yapamiyr. alakasiz insan iste.
agrilarim daha iyi cnm ama gecmedi tam olarak. baya inceldimazicik karnim kaldi ,)) az kilo alin az
)
adet ateşi illaki diplerde olmaz. ateşiniz düşmüş adet olmuşsunuz bebek olduğunu düşünmüyorum kanamaya rağmen.kızlar bana da yardımcı olur musunuz?
İkinci bebek çalışmalarına başlıcaz. Buradan öğrendim ateş ölçme yöntemini, 14 nisanda adet oldum. 26 nisanda ateş ölçmeye başladım. 12 mayıs da ikinci adetim başladı ama vücut sıcaklığım düşmedi. Adet kanımın gidişatı normal, fark olarak avuç içlerimde yanma, ara ara ayaklarda üşüme, sağ kasıkta uzun süreli batma var. Ama ateşin düşmemesine anlam veremedim. Değerlerimiz yazsam birde siz yorumlar mısınız? 6 ay önce bir bebek kaybetmiştim, Adetlerim son 4 aydır düzenli (28 gün). Geçen ay doktor kontrolü oldum herhangi bir sıkıntı yoktu, çalışmalara başlayabilirsiniz dedi. Enfektif bir durum mu acaba
26.Nis 35,2
27.Nis 35,3
28.Nis 36,2
29.Nis 36,3
30.Nis 36,2
01.May 36,2
02.May 36,1
03.May 36,3
04.May 36,3
05.May 36,3
06.May 36,2
07.May 36,5
08.May 36,5
09.May 36,5
10.May 36,4
11.May 36,4
12.May 36,3 adet
13.May 36,2 adet
ya eveet kaç ke okudum ama hiçbişey anlamadım ne yapmam gerek ya((((
hatırlıyormusun senin dogumuna bikaçgün kala demiştimki inşallah sen dogum yapar kendini toplar gelirsin ve bende sana derimki cute hamileyim,dileyim gerçek oldu rabbim şükürler olsun ve bebeyimi korusun
sagol bacım allahım inşallah sonuna kadar sorunsuz geçer,rabbim herkeze nasip etsinborannn hayırlı olsun çok sevindimmm,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
VALLA SIKMAYA ÇALIŞACAM DİŞİMİdayanabilrsen güzel hediye olur:) ben dayanamadım.
benim de 6+1 de karından sadece kese göründü. bebeği göremedik.
vajinal mutlaka baktır canım. neden böyle olduağrın var mı?
inşallah her şey yoluna girer canım. bizi habersiz bırakma.
bugün den sonra artarsa bugün çatlamış olabilir canım.
canım benim çok sagolCuteeee gördüm senii burdasıınnnnRüzgar napıyooooooo
ciddimisin tamam canım allahtan bişe olmazsa yarın alırım,tedbir benden takdir rabbimden,rabbim esirgesin yavrumucanım al bi kadın camını kapını sildir. kendin zaten yapamazsın. ben bu ay sonu yine almayı düşünüyorum.
harika bi haber gözünaydın canım çoook sevindim rabbim bebişini korusun
allah razı olsun kızlar hala şaşkınım,Ancak gördüm cnm güzel haberini cooook sevindim hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip eysin![]()
canım ya işte o proramı anlamdım ne işe yarıyo?anlamadığın yeri sor güzelim.
yani her sabah 6-8 arası dil atından sabit bir saatte dijital termometre ile ölçüm yapıcaksın.
sonrasında istersen bir program var fertility friend ona üye olursun.
nasıl üye olacağımız da adım adım anlatılmış.
Cuteeee gördüm senii burdasıınnnnRüzgar napıyooooooo
Lasstt caniimm hoşgeldin çok geçmiş olsun ogluna sana insaallah bu dönüşün hamislikle sonuc bulsun canım :)kızlar uzun uzun bi aradan sonra gelebildim çok şükür
ben böbrek taşından küçük bi operasyon gecirdim agrılarım fazlalasınca mecbur kaldık
oğlum yanlış sünnetten yapışıklık oldugu ıcın bi operasyon oldu memlekette ve geleli bi hafta oldu çok şükür ikimiz de su an iyiyiz ancak evi derleyip toparlayabıldım ve pc ye kavusabıldım :)
annemde de net yoktu giremedim beni merak eden arkadaşlarım msjlarınızı aldım çok sağolun teşekkür ederim
cutecim oğluna kavuşmuşsun Allah saglıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım
eflalim gözün aydın canım cok cok sevindim Allah kucagınıza almayı nasip etsin
nesdem kuzum cok gecmiş olsun böbrekle ilgili sıkıntı yaşamassın sanırım şimdi nasılsın?
drgpnr canım seni de tebrik ediyorum Allah kucagına almayı nasip etsin
nukra ayayşegul,vizyon.sosyal,deryaw, ve su an aklıma gelmeyen diğer arkadaslarım hepiniz iyisinizdir inşallah
su an cıkıyorum aksama tekrar ugrarım hepinizi cok özledim haber veremedıgım ıcın kusuruma bakmayın zor gunler gecırdık ailecek