Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cutem Nesdemim Eflalin Sosyalim Denizim Deryam Dgrpnrm Duham Azapcicegim Boranim Missiimm Kutsalim Zbebegim Happymm Hifanurum Eylulgulum Pinarimm Azerim Lastim Dortyapraklim Vizyonum Ececim Yusraerenim Mericem Karanfilcem Cikolatacipsim Yazgulum.... kızlar insaallah her zaman aklımda olan suanlik unuttugum isim olmamıştır insaalkah hepiniz iyisinizdir...

Bende iyiyim cnm saol sen nasilsin Nasi gidiyor hamilelik bakalim??:21::49:

Kizlar ben ilkgun baslmadim7.gun baslasam noolur

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canım oncelikle kv ve kp ine Rabbimden akıl fikir insaf merhamet ozele saygı diliyorum...
Seni bu sekilde uzmeye aglatmaya aslaaaa hakları yookk ne olur gitsinler yaa annen kalsa yanında sadece iyilesene kadar annen baksa kuzu sana kv kp ne alaka ya inan senin üzüntülü yazılarını okuyunca bogasim geliyor onları yahu insan biraz gözünü açar bu kadar kör olunmax yada bu kadar kör olmak için bu kadar çaba sarfetmez insaallah biran önce ayaga kalkarsinda bu zulüm biter evlerine giderler bide kuzu lütfen kendini bırakma ozeline kimse müdahale edemez bunu sen daha iyi bilirsin tabiki ama şuan çok karisiktir duygularin elinde ise enzirirken kapini kilitle rahatsız oluyorum biri seyrederkeb falan desen...
Cutem seni ve Yusuf Rüzgarı öpüyorum Rabbim rahatlik huzur versin sana ve ailene...

amin kuzum amin.
ben de kalmiurlar cnm. her gun geliyrlar. kalalim diyrlar geri yolluyrm.annem kalsa varya olay cikar. tuhaf kisilikler. Allaha havale ediyrm.

Bende iyiyim cnm saol sen nasilsin Nasi gidiyor hamilelik bakalim??:21::49:

Allah iyilik versin kuzu bende iyiyim hamdolsun yol yuruyemiyorum bacaklarim beni goturmuyor resmen bu durum çok erken ama benim şu b12 vitamini eksiligimden ötürü normalmis ignelerimi oluyorum bakalım ;) onun dışında hamilelige alışmaya çalışıyorum Rabbim herkese bu güzel duyguları yasatsin

amin kuzum amin.
ben de kalmiurlar cnm. her gun geliyrlar. kalalim diyrlar geri yolluyrm.annem kalsa varya olay cikar. tuhaf kisilikler. Allaha havale ediyrm.

Sende kalmasinlar canım zaten böyle nile cileden çıkarmaya yetiyorlar baksana benim anlamadigim annen kalinca senin yanında niye olay çıkıyor ben kimi görsem annesi bakıyor bu durumunda benim annemde kardeşime baktı hatta kardeşim lohusayken çok gerginmis anneme daha çok nazi gecmis annem kv baksaydi bu kadar rahat olamazdı dedi kardeşim için bunu kardesimde onayladı anneme nazlandigim gibi kv nazlanamazdim dedi insaallah iyiledip ayaga kalkarsin kuzum kendine çok dikkat et

DERYAM test sonucun güzel cıkmış çok sevindim
AZAPÇİÇEĞİM hoş geldin balım iyi yapmışsın dinlendin
BORANNNNN canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sizi hiç ayırmasın :16: :16:
NESDEM testinde Allah kolaylık versin
CUTE kp gördü demek sonunda rahatlamıştır kv :47:
LAST canım çok geçmiş olsun merak ettik seni şükür atlatmışsınız çok geçmiş olsun hoşgeldin :71:
EFLOŞ canım sen nasılsın eltiye sinir olmuşsun cano ne yapan kv görümce ezdirmesin kendilerini sende takılma ama anlat içini dök rahatla
MERİCE canım inşallah bebeğin seninle kalır hiç bırakma zkuzum bütün içtenlikle dualarımızdasın
SOSYALİM :16:
hb balım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo :16:
inşallah canım yaa beklemedeyim ama hiç ümidim yok zaten hafta sonu eşim şehir dışına cıkacak kesin o zaman çatlar bendeki de şans...

yusracım cok sagol canım benım evet atlattık baya zorlu gectı insan evladının bı yeri acısa kendi derdini unutuyor cok sukur o da iyi 4 aylıkken yanlış kesmiş kuzumun pipisini :47:
sen nasılsın bebeğin nasıl :16:
bacımm hg özlettin kendini :16:
saol kuzum. yan yatiriyrm ama gece zor iste. insan hep tetikte oluyr. zaten kucagimda uyuyyor gece boyu.

evet cnm hatirliyrm.

iyiyiz cnm cok sukur. bol bol emiyr bakalim sukurr. maksimum 2 saati gecirmiyorum o da geceleri

rahatladi sanirim cnm :47: i
zaten koptum bugun. oyle cok.agladim ki kendime sastim resmen. inanilmas derecede bosaldim. tersledim kv yi. onun yuzunden bi lokmacik bebegime bagirdim. aslinda kv tepemdeydi. bagirmam onaydi. ama ben cok uzuldum.bebegime yaptigimdan dolayi..cok agladim. kapandim odama almadim kv yi de iceri.. Allah sabir versin bana. boyle gitmez ama onu iyi biliyrm.
cutemim ne gıçık kv varmış yaa ALLAH korusun sütten kesilirsin dikat et kendine canım bu arada tekrar gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün kuzunu :16:
Cuteeee gördüm senii burdasıınnnn:34: Rüzgar napıyooooooo:16::16:
Lastbower kuzum gelmişsin,şükürler olsun.Çok merak ettik seni.Neler atlatmışsınız öylee,gelmiş geçmiş olsun.Şimdi nasılsın:16:
Boraaannn ne güzel şeyler okudum öyleeeee,taze hamiş seniiiii:52: Bi halay da benden :64::64::64::64:
Nesdoşuumm sarı meleğimmm,nasılsınn,ne alemde böbreğin? Doracığın iyi miii:16:

Eflalim,Nukram,Missy,Azapçiçeemm,Yusracım,Viziko,Deryaamm,Sosyalcim,Dgrpnr,Azerii,Eylüül,Pınaarr,Chocolata,Potitoo,26May,Dörtyapraklııı vee dahasııı..Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruummmmm:16::16:

aysegülüm nasılsın canım :16:
kızz hemşoooo boranımm leyn hamişmisinn oyy gözün aydın saglıklı bi hamilelik gecirirsin inşş darısı pıt pıtlarını duymaya inşş :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::74:

Cutem Nesdemim Eflalin Sosyalim Denizim Deryam Dgrpnrm Duham Azapcicegim Boranim Missiimm Kutsalim Zbebegim Happymm Hifanurum Eylulgulum Pinarimm Azerim Lastim Dortyapraklim Vizyonum Ececim Yusraerenim Mericem Karanfilcem Cikolatacipsim Yazgulum.... kızlar insaallah her zaman aklımda olan suanlik unuttugum isim olmamıştır insaalkah hepiniz iyisinizdir...

nukrammm nasılsınnn canım nasıl gidiyo hamişlik:16::49:

günaydın kızlr kaç gündür giremedim rahatsızdım migrenim tuttu dün feci başagrısı mide bulantısı akşama kadar çıkardım çok kötüydü sabah minoset içtim akşam yatrkende parol içtim dayanamadım içmeseydim iyiydi offf bişi olmaz inş. şimdi iyyim çok şükür sizleri çok özledim bakayım şöyle bir geçmişe neler olmuş..madende hayatını kaybeden işçilerimize Allah rahmet eylesin inş. ailelerinede baş saglığı çok zor cok..

Dpo14 te son havadis regl oldugum yonunde kizlar :( bu ay da hepinize ayri ayri tsk ederim ilginiz ve yardimlariniz icin. Bakalim benim icin yeni surec basliyor. Dr adet olursan 3. Gunu gel demisti, eger kiste donustuyse once onlari eritelim oyle klomene baslayalim bu ayi bos gecebiliriz demisti, insallah kiste donusmez de yeni seruven baslar diye dua ediyorum ben de. Agri kesici bile almiyorum cunku benim hemen kesio adeti alirsam kiste sebep olur belki kesilmesi die aslinda ilgisi yok elki ama ne bileyim bi sekilde sabir benimki de. Kizlar hepinize guzel bir gun diliyorum. Size bi de ne sorucam benim adetim dun 21.30 da lekelenmelerin yerini bildiginiz sokulme seklinde aldi. Ben dune bu yuzden 1. Gun dedim ama, dr um 3. Gunu gel dedi ya bu durumda sali gece 21:30 da adet olan biri icin prs sabah 3. Gun olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende kalmasinlar canım zaten böyle nile cileden çıkarmaya yetiyorlar baksana benim anlamadigim annen kalinca senin yanında niye olay çıkıyor ben kimi görsem annesi bakıyor bu durumunda benim annemde kardeşime baktı hatta kardeşim lohusayken çok gerginmis anneme daha çok nazi gecmis annem kv baksaydi bu kadar rahat olamazdı dedi kardeşim için bunu kardesimde onayladı anneme nazlandigim gibi kv nazlanamazdim dedi insaallah iyiledip ayaga kalkarsin kuzum kendine çok dikkat et
vallahi cnm anlayamiym ben de. annemi cok kiskaniyr. annem kalsa kesin kendi de kalacak. ilk hun oyle bi muhabbet donmustu. elb herkes annesininister. cunku onun yaninda rahat edersin. misal anneme ilk gun dikis yerini gosteriyrm bir yeri cok aciyrdu bi bakar misin dedim. odamdayiz ama. bu da gizlice gelmis sinsi sinsi bakiyr. nasil tepem atti. orama bakimca ne gecti acaba eline. bebegi kendinin saniyr cnm.

hb balım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo :16:

bacımm hg özlettin kendini :16:

cutemim ne gıçık kv varmış yaa ALLAH korusun sütten kesilirsin dikat et kendine canım bu arada tekrar gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün kuzunu :16:

aysegülüm nasılsın canım :16:
kızz hemşoooo boranımm leyn hamişmisinn oyy gözün aydın saglıklı bi hamilelik gecirirsin inşş darısı pıt pıtlarını duymaya inşş :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::74:

saol cnmm.dun o kadqr aglayinca birden sutum gelmedi zaten..bi de ona gerildim. ama sonra duzeldi sukur.
yani gebelikteki ruh hali tuhafti, lohusalikta hepten tuhaf oldu.

hatırlıyormusun senin dogumuna bikaçgün kala demiştimki inşallah sen dogum yapar kendini toplar gelirsin ve bende sana derimki cute hamileyim,dileyim gerçek oldu rabbim şükürler olsun ve bebeyimi korusun

canımm cok sevindim hoşgeldin sende aramıza taze hamişlere:)) inş. degerlerin güzelce artar 3. çocuk ha ne cesaret çokta güzel kalbalık aileleri hep sevmişimdir.

kızlar hepinize günaydın son adet tarihim 29 mart ama ben 19.yumurtlamıştım. şimdi yarın doktara gidecem son adet tarihine göre 6+5 olacak inş. sizce karından görebilirmi

vallahi cnm anlayamiym ben de. annemi cok kiskaniyr. annem kalsa kesin kendi de kalacak. ilk hun oyle bi muhabbet donmustu. elb herkes annesininister. cunku onun yaninda rahat edersin. misal anneme ilk gun dikis yerini gosteriyrm bir yeri cok aciyrdu bi bakar misin dedim. odamdayiz ama. bu da gizlice gelmis sinsi sinsi bakiyr. nasil tepem atti. orama bakimca ne gecti acaba eline. bebegi kendinin saniyr cnm.

saol cnmm.dun o kadqr aglayinca birden sutum gelmedi zaten..bi de ona gerildim. ama sonra duzeldi sukur.

aman canım kuzunu düşün ALLAH korusun annesi ac kalmasın :16:

canım seni okadar iyi anlıyorumki benimde son haftamda doguma 10gün kala kv kpeder yanımıza geldiler 20gün boyunca kaldılar ben stresten doguramadım çekiniyorum karnım burnumda bi gitseler niye geldiler diyorum annemde yanımda kadına iş çıktı biz gidicez sen hala doguramadın demeler offf çok bunalmıştım dogum yaptım kv başımda emzirr aç bu bebek demeler bıkmıştım..ama ben tersliyodum valla lohusalık gebelik hormonlar uçmuşum zaten..annem yanımda olmasa napardım tabiki annen yanında olacak bence tavrını göster bozuluyolar ama anlıyorlar bir sınırda durmak zorundalar..canım bugünlerde geçicek anne olmanın tadına 2-3 aylıkken bebek varıyosun şaşkınlık gidiyo alışıyosun lohusalık bitiyo inan..en önemlisi sana herkesten çok ihtiyacı olan tatlı oğlun var annesi ona odaklan o herşeyi unutturur öpüyorum bebişini..

kızlar hepinize günaydın son adet tarihim 29 mart ama ben 19.yumurtlamıştım. şimdi yarın doktara gidecem son adet tarihine göre 6+5 olacak inş. sizce karından görebilirmi
gorunur cnm.

canım seni okadar iyi anlıyorumki benimde son haftamda doguma 10gün kala kv kpeder yanımıza geldiler 20gün boyunca kaldılar ben stresten doguramadım çekiniyorum karnım burnumda bi gitseler niye geldiler diyorum annemde yanımda kadına iş çıktı biz gidicez sen hala doguramadın demeler offf çok bunalmıştım dogum yaptım kv başımda emzirr aç bu bebek demeler bıkmıştım..ama ben tersliyodum valla lohusalık gebelik hormonlar uçmuşum zaten..annem yanımda olmasa napardım tabiki annen yanında olacak bence tavrını göster bozuluyolar ama anlıyorlar bir sınırda durmak zorundalar..canım bugünlerde geçicek anne olmanın tadına 2-3 aylıkken bebek varıyosun şaşkınlık gidiyo alışıyosun lohusalık bitiyo inan..en önemlisi sana herkesten çok ihtiyacı olan tatlı oğlun var annesi ona odaklan o herşeyi unutturur öpüyorum bebişini..

saol cnm. cidden ayni hilerimi yazmissin.

Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnn inş kızın yola çıkmıştır..........
kızlarr nasılsınız ben buralar hiç iyi değilim takip yapamıyorum son sayfadan anladığım kadarıyla
BORAN hamilesin canım sanırım rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah

bense hala sürünüyorum
değerim artmaya devam ediyo
en son 180den 670 2 gün sonra 920 2 gün sonra yani dünde 1422 oldu doktorlar ne olduğunu anlamıyo normalde olabilir dış gebelikte diyor
dünden beri yeniden pıhtılı kahve akıntım başladı 7 haftaya girmek üzereyim ama hala karından yapılan muayenede bebek göremedi doktorum
cumartesi tekrar çağırdı ben sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum
bu şekilde beklemek çok zormuş:50::50:
bende böyle kızlarr
kendinize iyi bakın allaha emanet olun
toparlanıp yeniden aranıza dönerim inşalah
ama 1 sene falan ne tedavi nede bebek fikri düşünmüyorum:50::50:

canım yaa geçmiş olsun inş bir an önce netleşir herşey...

Back
X