canımm cok sevindim hoşgeldin sende aramıza taze hamişlere:)) inş. degerlerin güzelce artar 3. çocuk ha ne cesaret çokta güzel kalbalık aileleri hep sevmişimdir.
aynen öyle canım,ben tek çocugum üvey abi ve ablalarım var ama öz gibi olmaz diyorum ben,benim kuzularım ömür boyu birbirlerine baglı,sevgi ve saygı içinde birbirlerine destek olarak yaşasınlar,bunu çok isterim,vıcır vıcır olsunlar
anam valla oyun oynuyo ateşin ha,neyse sabretcutem günaydın şu ateşimin bana yapatıgına bakar mısın canımmmm...
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
başla tatlım bişey olmazKizlar ben ilkgun baslmadim7.gun baslasam noolur
kızımla hayat bir başka güzel...����������
hb balım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
bacımm hg özlettin kendini
cutemim ne gıçık kv varmış yaa ALLAH korusun sütten kesilirsin dikat et kendine canım bu arada tekrar gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün kuzunu
aysegülüm nasılsın canım
kızz hemşoooo boranımm leyn hamişmisinn oyy gözün aydın saglıklı bi hamilelik gecirirsin inşş darısı pıt pıtlarını duymaya inşş![]()
sagolun kızlar allahım hepinizden razı olsun çok şaşkınım,sevinemiyorum hala çünki malum 2 ay evvel yaşadıklarımı biliyorsunuzCanim hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin...
6+5 bence karından görünürkızlar hepinize günaydın son adet tarihim 29 mart ama ben 19.yumurtlamıştım. şimdi yarın doktara gidecem son adet tarihine göre 6+5 olacak inş. sizce karından görebilirmi
Son düzenleme: