Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tuh bidahaki ay bakayim ozaman reglimde bitti 7.gundeim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canım yok ölç sen yinede bu ay böyle olsun,ölçmeye başla kurallara uygun olarak

kafam karıştı, ama sanırım düzenli ölçmeye devam edersem gelecek ay düzenim biraz daha netleşecek. bugün sıcaklığım 36,4 dü. dünkü sıcaklığımda 36,2 buna göre adetliyken sizin yorumunuza göre yumurtlamış mı oluyorum tekrar, belki de saçma bir soru oldu. Ben bu yöntemi tekrar bir okuyayım ince detayları neler. Maalesef çok sayfa var olunca ben yalnız ilk sayfadaki bilgileri dikkate almıştım. Dikkate alıp cevapladığınız için tekrar teşekkür ederim.

ilk sayfada açıkca yazıyor zaten,bak canım adetinin ilk gününden başla ölçüme hergün aynı saatte ölç,sonra bi bakmışsın ateşin düşük seyirlerden yukarı çıkmış.eyer bu yükseliş 3 gün devam ederse anlaki enson düşük ateşin oldugu gün yum.çatlamış,yani anlıyacagın ateşinin düşük oldugu günlerde günaşırı ilişkiye gir,ateşinin yükseldigini gördügün günde ilişkiye gir ve sonrasını günlük ateşini ölçmeye devam ederek bekliceksin,

kızlar doktorum reglinin 3. günü gel dedi ben salı saat 21.30da regl oldum persembe 3. gun oluyor mu?
oldugu günü ilk gün sayarsak.
ya prs 9a alabiliyorum randevuyu ya prs 16ya ya da cuma 9 a.
hangisi uygun?

Sen bu ay dediğin gibi düzenli ölç anlayacaksın, sorun saçma değil bende bilmiyordum zamanla öğreniyoruz, her 0,2 derecelik düşüşde yumurtlama olmuyor, yani adetliyken ateşin öyle düştü diye yumurtlamış olmuyorsun, bir aylık düzenli tablon olunca anlarsın, ilk sayfada ki tabloları incelersen görürsün, yumurtlama günü dikey çizgiyle belli oluyor, hepsini incelersen anlıycaksın, kendine tablo yapmaya çalış ilk sayfada var nasıl yapıldığı

ilk sayfada açıkca yazıyor zaten,bak canım adetinin ilk gününden başla ölçüme hergün aynı saatte ölç,sonra bi bakmışsın ateşin düşük seyirlerden yukarı çıkmış.eyer bu yükseliş 3 gün devam ederse anlaki enson düşük ateşin oldugu gün yum.çatlamış,yani anlıyacagın ateşinin düşük oldugu günlerde günaşırı ilişkiye gir,ateşinin yükseldigini gördügün günde ilişkiye gir ve sonrasını günlük ateşini ölçmeye devam ederek bekliceksin,

O siteye üye oldum. bu ay takip edeyim. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim..

boranım kızz hemşoo duymnadın mı beni kıı :14:
aşkolsun seni görmemizmiyim canımmm,yazdımya kız kaçırmışındır gözden
kızlar doktorum reglinin 3. günü gel dedi ben salı saat 21.30da regl oldum persembe 3. gun oluyor mu?
hangisi uygun?

canım perşembeye al randevunu,geç saattede olsa ilgün salı oluyor,yani yarın git dr.una

Günaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor:(((((

Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü:43::43::43:, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam:43:

Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez ona:1: bu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor:60: ( babaannesi çayı hep öyle içerde)

ayy ben de tv yok öğrencilerimden duydum cok üzüldüm mevla bol sabır versin ailelerine.

canım dert etme kaldıramazsin bi kac gun sonra öyle bi kalkar ki sen keyfine bak.erkekkerin geneli öyle benin eşimde çokkk rahat bi yere gidecek oksak hazırlanır dakikakarcs eşimin hazirlanmasini beklerim ve gicik oluyorum bu duruma.

Dgrpnr canim kontrolün varmis güzel haberlerle gel inş.

aşkolsun seni görmemizmiyim canımmm,yazdımya kız kaçırmışındır gözden

canım perşembeye al randevunu,geç saattede olsa ilgün salı oluyor,yani yarın git dr.una

gittim gecmişe baktım yok :50:ben bulamıyom yada canım sadece merk etmiştim biraz kopya cekecektim :9::15:

hangisi uygun?

Merhaba canım,
Bizim adet günlerimiz,ateşlerimiz hep aynı seyirdeydi bu ay :-)
Bu son yazdıklarını da görünce yazmak istedim.
Ben de 13 mayıs sabahı adet oldum ve yarın yani 3. günde,öğleden sonra eşimle doktora gidicez.
Hormon testleri ve muayeneler yapılacakmış.
Dilerim sizde de bizde de bi sorun çıkmaz ve en yakın zamanda hamile kalırız...

Siteyi uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. 19 Nisan Regl'min ilk günüydü. 26,27 nisanda cetrotide ile birlikte bir iğne daha vurundum adını hatırlayamıyorum şimdi. 28 nisanda çatlatma iğnesi vurundum. tahmini yumurtlamam 3 mayıs olması lazım. çatlatma iğnesini vurunduğum ertesi gün ovulasyon testi yaptım ve 3 mayısa kadar 2. cizgi çok koyulaşmadı. 4 mayıstan 6 mayısa kadar yaptığım testlerde ise 2. cizgi hiç oluşmadı. 8 mayıstan itibarende her sabah ateşimi ölçüyorum. 8,9 mayısta ateşim 36,7 ve 36,8 di 10 mayısta ateşim 36,6 oldu ve 11 mayısta leke geldi. 11,12,13 mayıs akşamına kadar lekenmem devam etti. 13 mayıs akşamı leke azaldı 14 mayıs yani bu sabah ateşim 36,9 çıktı. adetime 2 yada 3 gün var ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum. Umarım hamileyimdir. Tabi çok ümitlenmiyorum. Burada yazılanları okuyunca ümitlenmemekte elde değil. Bazen içime doğuyor hamilesin diyorum bazen de değilsin psikolojik diyorum. şu 2 günün geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ha buarada çok fazla tuvalet ihtiyatcı duyuyrm.

Merhaba canım,
Bizim adet günlerimiz,ateşlerimiz hep aynı seyirdeydi bu ay :-)
Bu son yazdıklarını da görünce yazmak istedim.
Ben de 13 mayıs sabahı adet oldum ve yarın yani 3. günde,öğleden sonra eşimle doktora gidicez.
Hormon testleri ve muayeneler yapılacakmış.
Dilerim sizde de bizde de bi sorun çıkmaz ve en yakın zamanda hamile kalırız...

inşallah canım inşallah.
bakalım beni çağırmasının sebebi yumurtalar çatlamış mı diye bakacak. kiste donuştuyse klomen bu ay kullanamazmışım çunku. bizim çok şükür diğer testlerimiz normal çıkmıştı. dilerim sizin e her sey yolunda gider. bende yarın gideyim diyorum ama saat bilmiyorum :(

Canın benim son adetle 20 nisandi.dun burun kanaması ile hast.gittim hamile çıktım.degerim 11.43. Ara ara sancım oluyor.lekenlenme değilde yumdan 2gunsonra koyu sarı akıntı ve gögus sizlamasi basladi halada artarak devam ediyor.istersen bi test yap.

Son düzenleme:
Siteyi uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. 19 Nisan Regl'min ilk günüydü. 26,27 nisanda cetrotide ile birlikte bir iğne daha vurundum adını hatırlayamıyorum şimdi. 28 nisanda çatlatma iğnesi vurundum. tahmini yumurtlamam 3 mayıs olması lazım. çatlatma iğnesini vurunduğum ertesi gün ovulasyon testi yaptım ve 3 mayısa kadar 2. cizgi çok koyulaşmadı. 4 mayıstan 6 mayısa kadar yaptığım testlerde ise 2. cizgi hiç oluşmadı. 8 mayıstan itibarende her sabah ateşimi ölçüyorum. 8,9 mayısta ateşim 36,7 ve 36,8 di 10 mayısta ateşim 36,6 oldu ve 11 mayısta leke geldi. 11,12,13 mayıs akşamına kadar lekenmem devam etti. 13 mayıs akşamı leke azaldı 14 mayıs yani bu sabah ateşim 36,9 çıktı. adetime 2 yada 3 gün var ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum. Umarım hamileyimdir. Tabi çok ümitlenmiyorum. Burada yazılanları okuyunca ümitlenmemekte elde değil. Bazen içime doğuyor hamilesin diyorum bazen de değilsin psikolojik diyorum. şu 2 günün geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ha buarada çok fazla tuvalet ihtiyatcı duyuyrm.

kameron hosgeldin canim.
bi test yapsan belli olur sonuc inş hamilesindir.

inşallah canım inşallah.
bakalım beni çağırmasının sebebi yumurtalar çatlamış mı diye bakacak. kiste donuştuyse klomen bu ay kullanamazmışım çunku. bizim çok şükür diğer testlerimiz normal çıkmıştı. dilerim sizin e her sey yolunda gider. bende yarın gideyim diyorum ama saat bilmiyorum :(

Hadi hayırlısı canım bilen arkadaşlar görünce yazacaktır sana eminim ama madem akşam adet olmuştun öğleden sonraya randevu alsan?
Zaten akşam gerekiyorsa da seni biraz bekletirler,o da olsun bebiş için değer annesi :emir_bebek:
Bizde de hiçbir sıkıntı çıkmaz inşallah,ilk defa gidicem diye korkmuyor da değilim...
Rabbim sağlıkla nasip etsin meleklerimizi...

Back
X