bir kaç gün önce yapmıştım negatif çıktı o yüzden şuanda bekliyrm.
Bikacgun öncekini unut erken zaten.yarın yarın yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kaç gün önce yapmıştım negatif çıktı o yüzden şuanda bekliyrm.
Bikacgun öncekini unut erken zaten.yarın yarın yap
Hadi hayırlısı canım bilen arkadaşlar görünce yazacaktır sana eminim ama madem akşam adet olmuştun öğleden sonraya randevu alsan?
Zaten akşam gerekiyorsa da seni biraz bekletirler,o da olsun bebiş için değer annesi
Bizde de hiçbir sıkıntı çıkmaz inşallah,ilk defa gidicem diye korkmuyor da değilim...
Rabbim sağlıkla nasip etsin meleklerimizi...
OY KUZUM KIYAMAM ONA neyse şükür geldi geçti canım bir daha görmeyin öyle günleryusracım cok sagol canım benım evet atlattık baya zorlu gectı insan evladının bı yeri acısa kendi derdini unutuyor cok sukur o da iyi 4 aylıkken yanlış kesmiş kuzumun pipisini![]()
sen nasılsın bebeğin nasıl![]()
canım ya bi gitsin rahat bıraksın gitmiyosada karışmasın dursun içerde temizlik yemek yapsın bebekle ilgili yardıma ihtiyacın olursa çağırırsın zaten deli kadınrahatladi sanirim cnmi
zaten koptum bugun. oyle cok.agladim ki kendime sastim resmen. inanilmas derecede bosaldim. tersledim kv yi. onun yuzunden bi lokmacik bebegime bagirdim. aslinda kv tepemdeydi. bagirmam onaydi. ama ben cok uzuldum.bebegime yaptigimdan dolayi..cok agladim. kapandim odama almadim kv yi de iceri.. Allah sabir versin bana. boyle gitmez ama onu iyi biliyrm.
iyiyim şükür sosyalim oğluşum Eren'im de iyidir inşallah hissedemedim halacanım benimnasılsın oğluşun nasıl
![]()
bizde seni canımCuteeee gördüm senii burdasıınnnnRüzgar napıyooooooo
Lastbower kuzum gelmişsin,şükürler olsun.Çok merak ettik seni.Neler atlatmışsınız öylee,gelmiş geçmiş olsun.Şimdi nasılsın
Boraaannn ne güzel şeyler okudum öyleeeee,taze hamiş seniiiiiBi halay da benden
Nesdoşuumm sarı meleğimmm,nasılsınn,ne alemde böbreğin? Doracığın iyi miii
Eflalim,Nukram,Missy,Azapçiçeemm,Yusracım,Viziko,Deryaamm,Sosyalcim,Dgrpnr,Azerii,Eylüül,Pınaarr,Chocolata,Potitoo,26May,Dörtyapraklııı vee dahasııı..Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruummmmm![]()
iyiyiz şükür canım sen nasılsın ahmet Asım nasılCutem Nesdemim Eflalin Sosyalim Denizim Deryam Dgrpnrm Duham Azapcicegim Boranim Missiimm Kutsalim Zbebegim Happymm Hifanurum Eylulgulum Pinarimm Azerim Lastim Dortyapraklim Vizyonum Ececim Yusraerenim Mericem Karanfilcem Cikolatacipsim Yazgulum.... kızlar insaallah her zaman aklımda olan suanlik unuttugum isim olmamıştır insaalkah hepiniz iyisinizdir...
iyiyim şükür canım iş güç pek giremiyorum çok yoğunuz her zamanki gibihb balım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo![]()
bizde seni öpüyoruz canımHerkese günaydınlar
Cutem kv nin saksısı düşmek için senin doğurmanı bekliyormuş demek ki
Borancım kan vereceğine 2 günde bir evde idrar testi de yapabilirsin, koyuluk arttıkça için rahatlar ve 26 sına kadar rahatça beklersin
Ayşegülüm, Yüsram, Nukram iyiyim canlarım siz nasılsınız
Bütün kısçelerim, hepinizi seviyor ve öpüyorum![]()
aynen canım zor bi gün Rabbim yardımcıları olsun inşallahGünaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor((((
Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam
Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez onabu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor
( babaannesi çayı hep öyle içerde)
gördüm bebişi fasulye olmuş:) çok mu kilolusun kız abartıyorsun gibi geliyor bana. benim boyum da kısa 1.58 boyuma göre iyi durumdayım şu an.ayyy bebişi göreceksin demek8 haftalık olmuşsunuz maşaallah
kızzzz tamam bana kilo demeyin
![]()
perşembe 16 ya al canım.kızlar doktorum reglinin 3. günü gel dedi ben salı saat 21.30da regl oldum persembe 3. gun oluyor mu?
oldugu günü ilk gün sayarsak.
ya prs 9a alabiliyorum randevuyu ya prs 16ya ya da cuma 9 a.
hangisi uygun?
pirincim fasulye olmuş:) her şey yolunda şükür canım.ayy ben de tv yok öğrencilerimden duydum cok üzüldüm mevla bol sabır versin ailelerine.
canım dert etme kaldıramazsin bi kac gun sonra öyle bi kalkar ki sen keyfine bak.erkekkerin geneli öyle benin eşimde çokkk rahat bi yere gidecek oksak hazırlanır dakikakarcs eşimin hazirlanmasini beklerim ve gicik oluyorum bu duruma.
Dgrpnr canim kontrolün varmis güzel haberlerle gel inş.
iki gün daha bekleyin ateşiniz belirgin bir şekilde düşmezse test yapın.Siteyi uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. 19 Nisan Regl'min ilk günüydü. 26,27 nisanda cetrotide ile birlikte bir iğne daha vurundum adını hatırlayamıyorum şimdi. 28 nisanda çatlatma iğnesi vurundum. tahmini yumurtlamam 3 mayıs olması lazım. çatlatma iğnesini vurunduğum ertesi gün ovulasyon testi yaptım ve 3 mayısa kadar 2. cizgi çok koyulaşmadı. 4 mayıstan 6 mayısa kadar yaptığım testlerde ise 2. cizgi hiç oluşmadı. 8 mayıstan itibarende her sabah ateşimi ölçüyorum. 8,9 mayısta ateşim 36,7 ve 36,8 di 10 mayısta ateşim 36,6 oldu ve 11 mayısta leke geldi. 11,12,13 mayıs akşamına kadar lekenmem devam etti. 13 mayıs akşamı leke azaldı 14 mayıs yani bu sabah ateşim 36,9 çıktı. adetime 2 yada 3 gün var ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum. Umarım hamileyimdir. Tabi çok ümitlenmiyorum. Burada yazılanları okuyunca ümitlenmemekte elde değil. Bazen içime doğuyor hamilesin diyorum bazen de değilsin psikolojik diyorum. şu 2 günün geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ha buarada çok fazla tuvalet ihtiyatcı duyuyrm.
gördüm bebişi fasulye olmuş:) çok mu kilolusun kız abartıyorsun gibi geliyor bana. benim boyum da kısa 1.58 boyuma göre iyi durumdayım şu an.
perşembe 16 ya al canım.
pirincim fasulye olmuş:) her şey yolunda şükür canım.
iki gün daha bekleyin ateşiniz belirgin bir şekilde düşmezse test yapın.
varsa eğer şimdi de testte çıkar. belirtilere fazla takılmayın. umarım hamilesinizdir.
öyle diyorlar bakalım nasip:)maşalla
fasulyeye benziyosa erkek mi diyolardi yoksa yanlis birsey mi biliyorum
sağlıkla kucağına al canım ins.
öyle diyorlar bakalım nasip:)
amin. Allahım sana da nasip etsin canım benim. çok içten diledim.
olacaksın canım, o bulutları hemen dağıt.çok sağol canım.
bu aralar yine kara bulutlarla geziyorum
aceba ben de anne olabilecek mıyım diyorm
bakalım mevla görelim neyler....
Bide böyle üste çıkarlar evethaklısın canım bir öğrensem takmamayı gamsız hatunlara imreniyorum:) birde üste çıkar bazen sinirleniyorum kahvaltısını hazırlamıyorum işte kıyafetini falan hemen sitem ediyor
hadi artık bugün çatlamışsındır ilişki günleride süper gelsin bebiş:)
ay bir ben değilmişim hepinizin ki aynı demekbirde başak erkeği benim eşim hiççç alakası yok
inan sabah altıdan sekize kadar yani gidene kadar bütün enerjimi emiyor
![]()
çalış bacım çalış, bak bizim eski sayfada dilketin vardı ya hatırlarsın, o da hamişmiş ve bir kür yapmış yazayım da bak sen ona ;Caksiri ve keciboynuzunu esi icmiş. Balli karisimi ikisi yemiş.günydın eflalim hg evt bende baktım çok acı ALLAH rahmet eylesin
yerim senin ogluşunu MAŞALLAH
çok şükür iyiyim balım calışmalara başladım önerisi olanlara acıgım![]()
bence perşembe 16'ya al randevunu cnm.kızlar doktorum reglinin 3. günü gel dedi ben salı saat 21.30da regl oldum persembe 3. gun oluyor mu?
oldugu günü ilk gün sayarsak.
ya prs 9a alabiliyorum randevuyu ya prs 16ya ya da cuma 9 a.
hangisi uygun?
aa sen de mi bursadasınkızlar BURSA DORUK ta aşılama ücretini bileniniz var mı?
maşallah senin fasülyeni yerim bennn
Tabiki olacaksın canım, dağıt o bulutları çabuk. Ne umutsuz vakalar anne oldu, sen niye olamayasın kiçok sağol canım.
bu aralar yine kara bulutlarla geziyorum
aceba ben de anne olabilecek mıyım diyorm
bakalım mevla görelim neyler....
olacaksın canım, o bulutları hemen dağıt.
bulutlar varken bebek gelmekte zorlanıyor. o bulutları pembeye boya :)
hehehe ne garip değil mi hala inanamıyorum:) fasulye bile oldu. daha dün eşimin sonuçları için araştırmalar yapıyordum.Bide böyle üste çıkarlar evetAhh erkek milleti, her daim haklıdırlar onlar
çalış bacım çalış, bak bizim eski sayfada dilketin vardı ya hatırlarsın, o da hamişmiş ve bir kür yapmış yazayım da bak sen ona ;Caksiri ve keciboynuzunu esi icmiş. Balli karisimi ikisi yemiş.
1-) 3-4 parca keciboynuzunu kaynamakta olan yarim lt suya kirip atip 3 dk kaynat. Altini kapat. Kapagi kapali olarak 20 dk beklet. Suyun icindeki parcalari cikar. Bu suyun yarisini sabah ac, yarisini aksam yatarken icirin. Bir hafta sonra sadece aksamlari icecek
2-) Caksir suyunu sabah ac, aksam yatarken 1 kahve fincani icirin.
3-) 250 gr bal, 20 gr ari sutu, 10 gr polen, 25 gr propolis hepsini karistirip sabah aksam 1 tatli kasigi yiyin.
bence perşembe 16'ya al randevunu cnm.
aa sen de mi bursadasın
maşallah senin fasülyeni yerim bennn![]()
Kucağına aldığın günleri de göresin inşallah tatlım
ben çok stresli zamanımda hamile kaldım. içimde hep ümit vardı ama garip bir şekilde.haklısın; )
ins hep oyle olsam ki ne guzel olur
ama elimde degil
rabbimden umut kesilmez....
bugün aklımdan geçtin ne yaptı bu kız acaba dedim. mesaj göndermeyi düşünüyordum ki sen yazdın.merhaba arkadaslar nasılsınız??? yenı hamişler var sanırım...hayırlı olsun cok sevındım sızler adına....cuteeeee canım bebegınle huzurlu ömur dılıyorum...guzel haberlerınızı takıpteyım...kac gundur gelıp gerceklerı anlatamadım...
çok üzgünüm...eşimin sperm testınde hıc canlı sperm yok denıldı...ikimizde şok olduk....doktor tüp bebek yaptırmanız gereklı dedı...baska turlu cocuk sahıbı olamazsınız dedı doktor...bızde bır umıt tekrar yaptırıcaz eşime testı....belkı yanlıstır dıye umunuyoruz....nasıl başacıkıcaz bu durumla bılmıyorum...
beterın beterı var dıye dusunuyorum şu soma olayından sonra ama yınede ıcımı sogutamadım...herkese tesekkür ederim...hakkınızı helal edın...basınızı agrıttıgım zamanlar oldu...
OY KUZUM KIYAMAM ONA neyse şükür geldi geçti canım bir daha görmeyin öyle günler
bende iyiyim uzun süre bi grip yaşadım mecbur ilaç başladılar daha iyiyim şükür bebeğimi hala hissedemedim o kafa takılıyor ama 5 mayısta gittik iyi dedi doktorumuz
:
Bide böyle üste çıkarlar evetAhh erkek milleti, her daim haklıdırlar onlar
çalış bacım çalış, bak bizim eski sayfada dilketin vardı ya hatırlarsın, o da hamişmiş ve bir kür yapmış yazayım da bak sen ona ;Caksiri ve keciboynuzunu esi icmiş. Balli karisimi ikisi yemiş.
1-) 3-4 parca keciboynuzunu kaynamakta olan yarim lt suya kirip atip 3 dk kaynat. Altini kapat. Kapagi kapali olarak 20 dk beklet. Suyun icindeki parcalari cikar. Bu suyun yarisini sabah ac, yarisini aksam yatarken icirin. Bir hafta sonra sadece aksamlari icecek
2-) Caksir suyunu sabah ac, aksam yatarken 1 kahve fincani icirin.
3-) 250 gr bal, 20 gr ari sutu, 10 gr polen, 25 gr propolis hepsini karistirip sabah aksam 1 tatli kasigi yiyin.
bence perşembe 16'ya al randevunu cnm.
aa sen de mi bursadasın
maşallah senin fasülyeni yerim bennn![]()
Kucağına aldığın günleri de göresin inşallah tatlım
bugün aklımdan geçtin ne yaptı bu kız acaba dedim. mesaj göndermeyi düşünüyordum ki sen yazdın.
canım bak nesdem yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam yanlışım varsa düzeltsin.benim için yazmıştı eşimin sonucu kötüydü ya.
onun bir arkadaşının da hep 0 mış değerler hiç sperm yokken çakşırı kullanmışlar ve bir ay sonra mı ne hamile kalmış eşi.
çakşırı mutlaka kullansın eşin.
bir sonraki teste kadar çakşır keçiboynuzu özü e vitamini, bize doktorumuz tribestan vermişti dilersen onu da alabilirsin.
ne olur ümidini kaybetme.