Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki olacaksın canım, dağıt o bulutları çabuk. Ne umutsuz vakalar anne oldu, sen niye olamayasın ki :34:

hehehe ne garip değil mi hala inanamıyorum:) fasulye bile oldu. daha dün eşimin sonuçları için araştırmalar yapıyordum.
inşallah canım hepimiz görelim:)

ben çok stresli zamanımda hamile kaldım. içimde hep ümit vardı ama garip bir şekilde.
ümidini kaybetme hiç.

canlarım bende nasıl oldugumu inanin bilmiyorum
garip duygular içindeyim ama hep sonunda rabbim nasip eder hersey bahane olur diyorum bi taraf da kirik dökük işte amaann.
Dgrpnr canim senin durumunu unutnak mümkün mü
bebeğinle ilgili guzel seyler yazdıkca duygululaniyorm

canımm cok saol..düşünmen ne guzel ama çok kötüyüm bizim ne maddı ne manevı nasıl kaldırıcaz tup bebegı...hangı doktor hangı hastane hıc bılgım yok...napcaz hıc bılmıyorum...gercekten mı yaaaaa sıfırken hamıle kalmıs mı...rabbım vermıs ne guzel...çakşırı eşime içiriyorum zaten canım 2 haftadır..
degerın olmaması mahvettı bızi...

ayyyy senın fasulyen masaallah canım yaaa
tüp bebek en son çare ben hala ümitliyim.
varikosel tedavisi de olursa bence hiç gerek kalmayacak tüp bebeğe.
sağ ol canm.
garip duygular içindeyim ama hep sonunda rabbim nasip eder hersey bahane olur diyorum bi taraf da kirik dökük işte amaann.
sağ ol canım. biz de senden güzel haberler alacağız:)

tüp bebek en son çare ben hala ümitliyim.
varikosel tedavisi de olursa bence hiç gerek kalmayacak tüp bebeğe.
sağ ol canm.

sağ ol canım. biz de senden güzel haberler alacağız:)

ikinci testı yaptıralım dedık doktora tamam dedı...eger sperm cıksaydı varıkosel amelıyatı yapardık ama hıc sperm yok amelıyata gerek yok tup bebek dedı...en ıyısı bız ürologu degıstırelım..

ya arkadaşlar ateşimi dil altındandan her sabah saat 6 da ölçüyorumönceleri 36.2 iken ateşim ama artık sürekli bigün 36.1 diğer günü 36.0 olarak çıkıyo sürekli.böyle birbirini takip edyo.e ne bu şimdi:(((((

merhaba arkadaslar nasılsınız??? yenı hamişler var sanırım...hayırlı olsun cok sevındım sızler adına....cuteeeee canım bebegınle huzurlu ömur dılıyorum...guzel haberlerınızı takıpteyım...kac gundur gelıp gerceklerı anlatamadım...

çok üzgünüm...eşimin sperm testınde hıc canlı sperm yok denıldı...ikimizde şok olduk....doktor tüp bebek yaptırmanız gereklı dedı...baska turlu cocuk sahıbı olamazsınız dedı doktor...bızde bır umıt tekrar yaptırıcaz eşime testı....belkı yanlıstır dıye umunuyoruz....nasıl başacıkıcaz bu durumla bılmıyorum...

beterın beterı var dıye dusunuyorum şu soma olayından sonra ama yınede ıcımı sogutamadım...herkese tesekkür ederim...hakkınızı helal edın...basınızı agrıttıgım zamanlar oldu...

Canim geçmiş olsun öncelikle.
hemen takviye ye basliyorsun caksir keçiboynuzu kürü arısütü bunlar cok sifali bizlerin ayrilnaz bir parcasi oldu zaten..
inş inan rabbim istesin ol desin yeter biz yinede sebeplere sarilip bekkemek lazim

merhaba arkadaslar nasılsınız??? yenı hamişler var sanırım...hayırlı olsun cok sevındım sızler adına....cuteeeee canım bebegınle huzurlu ömur dılıyorum...guzel haberlerınızı takıpteyım...kac gundur gelıp gerceklerı anlatamadım...

çok üzgünüm...eşimin sperm testınde hıc canlı sperm yok denıldı...ikimizde şok olduk....doktor tüp bebek yaptırmanız gereklı dedı...baska turlu cocuk sahıbı olamazsınız dedı doktor...bızde bır umıt tekrar yaptırıcaz eşime testı....belkı yanlıstır dıye umunuyoruz....nasıl başacıkıcaz bu durumla bılmıyorum...

beterın beterı var dıye dusunuyorum şu soma olayından sonra ama yınede ıcımı sogutamadım...herkese tesekkür ederim...hakkınızı helal edın...basınızı agrıttıgım zamanlar oldu...
canım benim nihayet yazdın yaa.
Ümidini kaybetme, çakşır ve keçiboynuzu, mutlaka birinden birini yap ve ondan sonra ikinci testi yaptırın. O doktorlar tüp bebek yapın cümlesini çok kolay kullanıyorlar, ama kaç kişi gördük tüp bebekten dönen, doğal yolla hamile kalan :34:
O yüzden bozma moralini :54: biz hep yanındayız.

evet tatlım ben de bursadayım :)
aa bilmiyordum, çok sevindim :16: doktorun kim peki?

anlıyorum seni, içinde fırtınalar kopuyor, dalgalı deniz gibi için...
Ben senin için hiç bir zaman umutsuz olmadım, sen de kendinden umudunu yitirme canım. Kalbini ferah tut :54:
Bütün kısçelerim, dualarım sizinle kızlar, inşallah bir gün herkes hamiş olacak burada :69:

ikinci testı yaptıralım dedık doktora tamam dedı...eger sperm cıksaydı varıkosel amelıyatı yapardık ama hıc sperm yok amelıyata gerek yok tup bebek dedı...en ıyısı bız ürologu degıstırelım..

Mrb benm esim varikosel ameliyati oldu ve degerler neredeyse 10 kati artti.. Simdi 4. Aya girdik ameliyattan sonra.. Artik bekliyoruZ guzel haberleri istersen baska bi doktora gdin..

Ümidini kaybetme, çakşır ve keçiboynuzu, mutlaka birinden birini yap ve ondan sonra ikinci testi yaptırın. O doktorlar tüp bebek yapın cümlesini çok kolay kullanıyorlar, ama kaç kişi gördük tüp bebekten dönen, doğal yolla hamile kalan :34:

Ben senin için hiç bir zaman umutsuz olmadım, sen de kendinden umudunu yitirme canım. Kalbini ferah tut :54:
Bütün kısçelerim, dualarım sizinle kızlar, inşallah bir gün herkes hamiş olacak burada :69:

özlem üstünyurt canım

testinizi farklı bir yerde yaptırın derim.
doktor teste göre konuşmuş.
ya arkadaşlar ateşimi dil altındandan her sabah saat 6 da ölçüyorumönceleri 36.2 iken ateşim ama artık sürekli bigün 36.1 diğer günü 36.0 olarak çıkıyo sürekli.böyle birbirini takip edyo.e ne bu şimdi:(((((
ateşinizde bir anormallik yok. sakin olun:)
ilk sayfadaki tabloları inceleyin bol bol.

Bide böyle üste çıkarlar evet :9: Ahh erkek milleti, her daim haklıdırlar onlar

çalış bacım çalış, bak bizim eski sayfada dilketin vardı ya hatırlarsın, o da hamişmiş ve bir kür yapmış yazayım da bak sen ona ;Caksiri ve keciboynuzunu esi icmiş. Balli karisimi ikisi yemiş.
1-) 3-4 parca keciboynuzunu kaynamakta olan yarim lt suya kirip atip 3 dk kaynat. Altini kapat. Kapagi kapali olarak 20 dk beklet. Suyun icindeki parcalari cikar. Bu suyun yarisini sabah ac, yarisini aksam yatarken icirin. Bir hafta sonra sadece aksamlari icecek
2-) Caksir suyunu sabah ac, aksam yatarken 1 kahve fincani icirin.
3-) 250 gr bal, 20 gr ari sutu, 10 gr polen, 25 gr propolis hepsini karistirip sabah aksam 1 tatli kasigi yiyin.

bence perşembe 16'ya al randevunu cnm.

aa sen de mi bursadasın :52:

maşallah senin fasülyeni yerim bennn :nazar: :16:
Kucağına aldığın günleri de göresin inşallah tatlım

kiz deryam biz bunlarin hepsini yapiyoruz hatta esim arısütünu aktatdan karışım olarak aliyr ve ben de yemeye basladim geri esime kizip bırakmıştım
ins bize de vesile olur.
Yalnız ben keçiboynuzu ve çakşır i beraber yapmiyrm keçiboynuzunu iki ay falan icti artik yapmıyorum zaten bi ton nazla iciyrdu.
simdi caksira basladim ya nasip.

inşallah deryam cokk teşekkürler.
çok güzel tarif ettin duygularımi

Canim geçmiş olsun öncelikle.
hemen takviye ye basliyorsun caksir keçiboynuzu kürü arısütü bunlar cok sifali bizlerin ayrilnaz bir parcasi oldu zaten..
inş inan rabbim istesin ol desin yeter biz yinede sebeplere sarilip bekkemek lazim
çok saol canım.. evet eşime takvıyelere basladım canım...haklısın rabbım ızın verırse olacak...sayenızde ümidimi yitirmiyorum
yaradana sıgınıyorum canım...inş hepimizin yuzu gulsun kısa zamanda...

merhaba canım sen ve bebegın nasılsınız..oglusun mu olucak canım..ne guzelll...
evet pat dıye söyledı yanı bızı düşünen yok...çok saolun iyiki varsınız canım...

Mrb benm esim varikosel ameliyati oldu ve degerler neredeyse 10 kati artti.. Simdi 4. Aya girdik ameliyattan sonra.. Artik bekliyoruZ guzel haberleri istersen baska bi doktora gdin..

merhaba masaallah cok sevındım degerlerınıze...ikinci testıde yaptıralım inş guzel sekılde ilerlerız...

evet canım farklı yerde yaptırıcaz...şimdiki doktorumuza ve baska doktora gösterıcez sonucları bakalım...

canım senınde melegın buyumus masaallah 8.haftanıza gırmıssınız..ee içinden ne gecıyor bebegın kız mı erkek mı olacak ne dersin

kiz deryam biz bunlarin hepsini yapiyoruz hatta esim arısütünu aktatdan karışım olarak aliyr ve ben de yemeye basladim geri esime kizip bırakmıştım
ins bize de vesile olur.
Yalnız ben keçiboynuzu ve çakşır i beraber yapmiyrm keçiboynuzunu iki ay falan icti artik yapmıyorum zaten bi ton nazla iciyrdu.
simdi caksira basladim ya nasip.

canım aktardan ne deyıp alıyosunuz karısımı? bende alayım...bu polen arısutu falan hepsı aktardan alınacak deıl mı??

dualarımdasın sen ve tum kızlar...inş kavusacagız bebeklerımıze canım

çok saol canım.. evet eşime takvıyelere basladım canım...haklısın rabbım ızın verırse olacak...sayenızde ümidimi yitirmiyorum
yaradana sıgınıyorum canım...inş hepimizin yuzu gulsun kısa zamanda...

merhaba canım sen ve bebegın nasılsınız..oglusun mu olucak canım..ne guzelll...
evet pat dıye söyledı yanı bızı düşünen yok...çok saolun iyiki varsınız canım...

merhaba masaallah cok sevındım degerlerınıze...ikinci testıde yaptıralım inş guzel sekılde ilerlerız...

evet canım farklı yerde yaptırıcaz...şimdiki doktorumuza ve baska doktora gösterıcez sonucları bakalım...

canım senınde melegın buyumus masaallah 8.haftanıza gırmıssınız..ee içinden ne gecıyor bebegın kız mı erkek mı olacak ne dersin
evet canım girdik:) ne olacak diye geçmiyor vallaha:) henüz bir şey hissetmiyorum.

canım aktardan ne deyıp alıyosunuz karısımı? bende alayım...bu polen arısutu falan hepsı aktardan alınacak deıl mı??

dualarımdasın sen ve tum kızlar...inş kavusacagız bebeklerımıze canım

arısütü diyerek aliyrsun icinde arısütü bal polen var zaten kucuk kavanoz icerisinde hatta markasi lhb (Lokman Hekim baharat) canım su an yediğimiz.
şifa olsun inşaallah.

tabloya göre anormalim ben ya:43: tabloya göre sabittir ve sadece yumurta çatlama öncesi düşebilr veya sabit,yumurta sonrası ise yükselr dyo.e benim ateşim ise nöbetleşe 36.0-361 olarak değişyo gün aşrı:43:

evet canım girdik:) ne olacak diye geçmiyor vallaha:) henüz bir şey hissetmiyorum.

ayyy hadı hayırlısı canım..inş sag salım alırsın yavrunu kucagına ..bizlerde dua et olur mu tatlım :54:

arısütü diyerek aliyrsun icinde arısütü bal polen var zaten kucuk kavanoz icerisinde hatta markasi lhb (Lokman Hekim baharat) canım su an yediğimiz.
şifa olsun inşaallah.

tamam canım tesekkür ederim.amin canım hepimize şifa olsun inş...

ayyy hadı hayırlısı canım..inş sag salım alırsın yavrunu kucagına ..bizlerde dua et olur mu tatlım :54:

şifa olsun inşaallah.

tamam canım tesekkür ederim.amin canım hepimize şifa olsun inş...

Canım doktorlar anlaşmış sanki kendi aralarında.dogal yoldan olamaz demek ne kadar kolay..bi de adı var sizinkinin.varikosel..arkadaşların dediği gibi kürleri ihmal etme.vee varikosel operasyonunu araştır lütfen.ay çok sinirlendim.umudunu yitirme nolur.nesdemin çevresinde çok güzel örnekler var.bak anlatsın,nasıl yeşerecek umutların..

Back
X