Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba.
şeker testim sorunsuz geçti şükür. ama cidden zormuş aç aç.
tansiyon sorunuma alışmam lazımmış. özellikle yemek sonrası olabilirmiş.
kızımın sağlığı yerinde bin şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
690 gr 30 cm bir cadı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlar:52::52::52::52:dudaklar bana benziyordu gerisi full kocam:52::52::52:
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.

Kuzum bizimkilerde bi değişiklik yok.ikisi de evi terketmedigi icin aynı evdeler su an.satılmasını bekliyolar.babam dava açacak.annem de yanaşmayacak anlaşmalı boşanmaya kesin.aynı nikah altında ayrı ayrı takılırlar artk.senin kv-kp barışcak hee :) aman barışsınlar.en azından sizin üstünüzden yük kalksın.bilirim o durumu..bizimki de gizli gizli yardım ediyo heralde anasına.bana diyemiyo.bi kere kıyameti koparmistim çünkü.hayir mağdur olsa anlarım.biz ondan daha mağduruz valla.gunde iki paket sigara içmeyi biliyo..puuff uyuz oldum gene ;)

kızlar merhaba.
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlar:52::52::52::52:dudaklar bana benziyordu gerisi full kocam:52::52::52:
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.

Yerim ben onuuuuuuu:) canım benimm yaa,görmüş kadar oldum hee.ay nasıl heyecanlııı ;) harbiden diye diye japon etcen kızı :)) söz konusu dora olunca seni unutuyorum ben,umarım gerek kalmaz stente yaa.

canım ya işte o proramı anlamdım ne işe yarıyo?
program senin yumurtladığın günü otomatik hesaplıyor.
günaydın kızlr kaç gündür giremedim rahatsızdım migrenim tuttu dün feci başagrısı mide bulantısı akşama kadar çıkardım çok kötüydü sabah minoset içtim akşam yatrkende parol içtim dayanamadım içmeseydim iyiydi offf bişi olmaz inş. şimdi iyyim çok şükür sizleri çok özledim bakayım şöyle bir geçmişe neler olmuş..madende hayatını kaybeden işçilerimize Allah rahmet eylesin inş. ailelerinede baş saglığı çok zor cok..
gerçekten ben de çok üzgünüm. allah saır versin yakınlarına. çok zor.
cutem günaydın şu ateşimin bana yapatıgına bakar mısın canımmmm...

http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
eylülll senin ateş bildiiğin cilvenaz yapıyooo. iyi ki sabahı değerlendirdin.
cok sagol aysegulcum cok şükür toparlandık şimdi memlekette olması daha bi iyi oldu buralarda cok zorlanırdık sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok

canım sen yazdıkca kendimi görüyorum sakın taviz verme hiç bi şeyi ona söylemek ya da göstermek mecburiyetinde değilsin. hadsizler.:47:
sınırlarını çiz kuzum öğrenecek zamanla oğlunun sana ait oldugunu ve senin istediğin şekilde büyüyeceğini şimdi lohusalıkta da daha cok etkıleneceksın gececek bugunlerde ama sakın içine atma benden sana tavsiye

sagol canım mesaneme resmen yapıştı taş agrısı dayanılacak gibi değildi artık birden karar verdik :((
ateşimi de bi yere not ediyordum 2 gün oldu tablo olarak gireli yok kuzum habersiz kaçmam ben öyle zaten orda bile içim içimi yedi giremeyince

sana da çok gecmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz stende doguma kadar inşallah daha fazla ilerlemez :((

cok sagol nukracım özledim sizleri ...
sen nasılsın miniğin nasıl

hoşbulduk canım ben de sizleri cok özledimm :)
canım çok geçmiş olsun. zordur böbrek.bir daha da yaşatmasın allah.
sen taş oluşumunu önlemek için mutlaka gilaburu iç. bak benim böbrek ağrılarımı azalttı. kanalı açsın diye içiyorum. ama sağolsun Dora tepişe devam:)
Günaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor:(((((

Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü:43::43::43:, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam:43:

Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez ona:1: bu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor:60: ( babaannesi çayı hep öyle içerde)
oğlun çok akıllı maşallah minnoş. abi oclak o:)
kız takılma kocana bırak geç kalsın. sen geç mis gibi kahvaltını yap. alışmış çünkü belli ki.
Eki Görüntüle 1113721
kızlar her şey yolundaymış şükür.
Allahım isteyen herkse nasip etsin.
ayyy çok tatlı..maşalllah kuzum. bir kaç kaftaya hareketlerini de görürsün.
merhaba arkadaslar nasılsınız??? yenı hamişler var sanırım...hayırlı olsun cok sevındım sızler adına....cuteeeee canım bebegınle huzurlu ömur dılıyorum...guzel haberlerınızı takıpteyım...kac gundur gelıp gerceklerı anlatamadım...

çok üzgünüm...eşimin sperm testınde hıc canlı sperm yok denıldı...ikimizde şok olduk....doktor tüp bebek yaptırmanız gereklı dedı...baska turlu cocuk sahıbı olamazsınız dedı doktor...bızde bır umıt tekrar yaptırıcaz eşime testı....belkı yanlıstır dıye umunuyoruz....nasıl başacıkıcaz bu durumla bılmıyorum...

beterın beterı var dıye dusunuyorum şu soma olayından sonra ama yınede ıcımı sogutamadım...herkese tesekkür ederim...hakkınızı helal edın...basınızı agrıttıgım zamanlar oldu...
canım benim arkadaşımın sıfır sperm vardı kocasında.
çakşır ve keçiboynuzu pekmezi önerdim. yemin ederim bir ay geçmeden 12 milyon oldu ve şak diye o ay hamile kaldı kız şoka girdi. hala dua eder bana. şimdi kızına 27 haftalık gebe. benim eşim de çakşır kullandığı ay gebe kaldım.
ya arkadaşlar ateşimi dil altındandan her sabah saat 6 da ölçüyorumönceleri 36.2 iken ateşim ama artık sürekli bigün 36.1 diğer günü 36.0 olarak çıkıyo sürekli.böyle birbirini takip edyo.e ne bu şimdi:(((((
ateş sabit olmaz. iner çıkar. ama yumurta sonrası çıkış belirgindir. ilk sayfadaki tabloları incele mutlaka. ve de üzülme bundan üzülcek bir şey yok:)
Kuzum bizimkilerde bi değişiklik yok.ikisi de evi terketmedigi icin aynı evdeler su an.satılmasını bekliyolar.babam dava açacak.annem de yanaşmayacak anlaşmalı boşanmaya kesin.aynı nikah altında ayrı ayrı takılırlar artk.senin kv-kp barışcak hee :) aman barışsınlar.en azından sizin üstünüzden yük kalksın.bilirim o durumu..bizimki de gizli gizli yardım ediyo heralde anasına.bana diyemiyo.bi kere kıyameti koparmistim çünkü.hayir mağdur olsa anlarım.biz ondan daha mağduruz valla.gunde iki paket sigara içmeyi biliyo..puuff uyuz oldum gene ;)
kuzum boşanmasınlar inş. ya da haklarında hayırlısı olsun ne diyim. inan iki ucu şeyli değnek.
benimkiler barışırsa nour bilmem ama bence iyi şeyler olmaz. en gıcık olduğum da o sigara olayı. aynen benim kv günde iki paket sigara içer daha da yok yok diye bize sırnaşır. isteyemez ama acındırır kendini. eşim de dün dedi: barışsınlar da annemin telefon faturasından saçma sapan eksiklerinden kurtulayım. kadın para yok der gitmiş kendine zayıflama aletleri almış, tefalin kızartma makinesini almış. daha da bana akıl veriyo sen de al çok güzel kızartıyo diyo. dedim ben evimde gereksiz şeyler istemiyorum.
Yerim ben onuuuuuuu:) canım benimm yaa,görmüş kadar oldum hee.ay nasıl heyecanlııı ;) harbiden diye diye japon etcen kızı :)) söz konusu dora olunca seni unutuyorum ben,umarım gerek kalmaz stente yaa.
ayşem inşallah senin de heyecanını yaşıycaz. inan çoooooooooooook yürekten istiyorum. olucak bu iş ankara sizi bekliyor.

kızlar merhaba.

ay maşallah kuzuya ne guzel :16:
inşallah gerek kalmaz canım yaa biraz dönse aslında bence doğum kadar sorunsuz gecırebılırsın nasıl da yer etmiş kendine içerde minnak :52:

canım annenle babanın hakkında hayırlısı olur umarım :26:

Eki Görüntüle 1113721
kızlar her şey yolundaymış şükür.
Allahım isteyen herkse nasip etsin.

maşallah canım harikaaa :16::nazar::nazar:

program senin yumurtladığın günü otomatik hesaplıyor.

gerçekten ben de çok üzgünüm. allah saır versin yakınlarına. çok zor.

eylülll senin ateş bildiiğin cilvenaz yapıyooo. iyi ki sabahı değerlendirdin.

canım çok geçmiş olsun. zordur böbrek.bir daha da yaşatmasın allah.
sen taş oluşumunu önlemek için mutlaka gilaburu iç. bak benim böbrek ağrılarımı azalttı. kanalı açsın diye içiyorum. ama sağolsun Dora tepişe devam:)

.

sağol canım amin evet cok zor hadi ben neyse sen şimdi iki canlısın senın ki daha da zordur :5: inşallah kolayca atlatırsın Allah yardımcın olsun cnm
gilaburuyu da içiyorum surekli bırakmıyorum ödüm patlıyo tekrarlar diye :ssz:

iki aydır tedavi gördüm yine bana bi faydası olmadı sanırım
düşünmekten deli olucam artık yaa ..bugun adetimin 16. günü ve tekrar o kahrolası lekelenmeler başladı :14:
tedavi de bi işe yaramadı acaba bende progestan düşüklüğü mü var bi tek ona bakılmadı
çok istiyorum sureklı bi engelle karsılasıyorum olmuyor olmuyor...herdefasında hayal kırıklıgı ...tüp bebekte eşim istemiyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ...
bir de meryem suresıne başladım fakat tilavet secdesini anlamadıgımdan sonunda yapılacagını sanıyordum meger her akşam yapılmalıymıs sımdı benımkıler sayılmadı sanırsam dimi :50:

canımm cok saol..düşünmen ne guzel ama çok kötüyüm bizim ne maddı ne manevı nasıl kaldırıcaz tup bebegı...hangı doktor hangı hastane hıc bılgım yok...napcaz hıc bılmıyorum...gercekten mı yaaaaa sıfırken hamıle kalmıs mı...rabbım vermıs ne guzel...çakşırı eşime içiriyorum zaten canım 2 haftadır..
degerın olmaması mahvettı bızi...

ayyyy senın fasulyen masaallah canım yaaa

Canim merhaba konuna cok hakim degilim ancak sunu soyleyeyim caksiri dene guvenilir bir yerden al bana drlar kisir dedi otesi yok....asilama 1 defa deneyip tupe gitcez sorun bende yalniz yumurtam olgunlasmamisti 22.gun 13 mm di ama o ay suan karsimda oturan zaman zaman beni cildirtan ofkelendiren ama bi bakisiyla hepsini dagitan prensesim oturuyor umudunu yitirme sakin....

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

düşünmekten deli olucam artık yaa ..bugun adetimin 16. günü ve tekrar o kahrolası lekelenmeler başladı :14:
tedavi de bi işe yaramadı acaba bende progestan düşüklüğü mü var bi tek ona bakılmadı
çok istiyorum sureklı bi engelle karsılasıyorum olmuyor olmuyor...herdefasında hayal kırıklıgı ...tüp bebekte eşim istemiyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ...
bir de meryem suresıne başladım fakat tilavet secdesini anlamadıgımdan sonunda yapılacagını sanıyordum meger her akşam yapılmalıymıs sımdı benımkıler sayılmadı sanırsam dimi :50:

canım leken yumurtlama lekesi mi acaba..sen yumurtladıktan 7 gün sonra bi progesteron ver.
ama lütfen böyle düşünme. hayırlı zamanda geleceğine inan.
sure olayını duhaya soralım o bilir ama benin şahsi fikrin önemli olan niyettir. rabbim duaları geri çevirmez.

kızlar merhaba.
Vayy ehli keyif bayan japon baligi :60::60: Allah saglik sihhat versin ikinizede inş gerek kalmaz stente falan

Hayir cnm sen okumani bitir ister toptan yaparsin istersen sure bitince yaparsin sadece sayisini unutma yeter Allah gonlundekini nasip etsin cnm bizlerin de dualarindasiniz tümisteyenler:16::16::16:

Vayy ehli keyif bayan japon baligi :60::60: Allah saglik sihhat versin ikinizede inş gerek kalmaz stente falan

Hayir cnm sen okumani bitir ister toptan yaparsin istersen sure bitince yaparsin sadece sayisini unutma yeter Allah gonlundekini nasip etsin cnm bizlerin de dualarindasiniz tümisteyenler:16::16::16:

yan gel yat tam benim cimcimoşa uygun valla. 300 de 1 görülüyormuş. böbreğim de 1000 de 5 görülüyormuş. değişik bi bebeğiz biz öyle sıradan duruşlar anneyi rahat bırakmalar bize göre değil:52::52::52::52::52:

kızlar merhaba.

masallah cnm size ;))

hoşgeldin kuzumm.mercimekler erkek fasülyeler kız:) benimki fasülyeydi:)
hosbulduk cnm.
kp karsimda yine :47: saat 3 ten beri. kv ye gelme dedim. inadima kp yi de alip gelmis cins :47: ruh halimi bozdu bunlar.

Sen nazil oldun fresh anne :21::21:
Oglunla alistinizmi birbirinize :emir_bebek:

idare ediyrz cnm.
bugun baya gaz sikintisi var. baya agladi yoruldu. ben de ecel teri doktum.

yan gel yat tam benim cimcimoşa uygun valla. 300 de 1 görülüyormuş. böbreğim de 1000 de 5 görülüyormuş. değişik bi bebeğiz biz öyle sıradan duruşlar anneyi rahat bırakmalar bize göre değil:52::52::52::52::52:

Desene bu kizin slogani belli " Orjinalimmm üleeyyynn " :60::60::60:

hosbulduk cnm.
kp karsimda yine :47: saat 3 ten beri. kv ye gelme dedim. inadima kp yi de alip gelmis cins :47: ruh halimi bozdu bunlar.

idare ediyrz cnm.

Cnm biz aktardan gazero diye bise almistik çok faydasini gorduyduk sürekli koynunda tut cutem kökünü duysun sürekli sakunlesiyor öylece rezene cayini zaten biliyosundur hem sütunu artirir hem de gaza iyi gelir

hosbulduk cnm.

idare ediyrz cnm.

Cnm biz aktardan gazero diye bise almistik çok faydasini gorduyduk sürekli koynunda tut cutem kokunu duysun sürekli sakunlesiyor öylece rezene cayini zaten biliyosundur hem sütunu artirir hem de gaza iyi gelir

Back
X