Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hosbulduk cnm.
kp karsimda yine :47: saat 3 ten beri. kv ye gelme dedim. inadima kp yi de alip gelmis cins :47: ruh halimi bozdu bunlar.

idare ediyrz cnm.
bugun baya gaz sikintisi var. baya agladi yoruldu. ben de ecel teri doktum.
hay allahım ne varmış her gün her gün yaaa. ne terbiyesiz insanlar bunlar. lohusa kadına her gün gelinmez. kanaması olur gecelikle dolanır lohusa kadın. sapık mıdır nedir yaaa. amma meraklıymış. allahım yarabbim valla deli oldum. hayır eşin de işte. baş başa napmayı düşünüyolar senle. rüzgarın zaten daha öyle sevilcek zamanı değil. noluyo yani uyuyan ve emen bebeği görünce.
Desene bu kizin slogani belli " Orjinalimmm üleeyyynn " :60::60::60:
orjinal cidden.
senin oğlan napıyo isim düşündünüz mü tatlım

hay allahım ne varmış her gün her gün yaaa. ne terbiyesiz insanlar bunlar. lohusa kadına her gün gelinmez. kanaması olur gecelikle dolanır lohusa kadın. sapık mıdır nedir yaaa. amma meraklıymış. allahım yarabbim valla deli oldum. hayır eşin de işte. baş başa napmayı düşünüyolar senle. rüzgarın zaten daha öyle sevilcek zamanı değil. noluyo yani uyuyan ve emen bebeği görünce.

orjinal cidden.

Benimkiler 1 hafta kalip gittiler annemde calistigi icin gelemedi coook zor gunlerdi yalnizlik koymustu banada

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Oylemi cidden acaba

bilmem öyle bir genelleme var ama bebek cinsiyeti konusunda genellemelere inanmamak lazım. bilimsel değil sonuçta.
Benimkiler 1 hafta kalip gittiler annemde calistigi icin gelemedi coook zor gunlerdi yalnizlik koymustu banada

canım büyük konuşmayım ama kv ve kp geleceğine tek kal daha iyi. çünkü onlar insanın yalnızlığını giderip işini kolaylaştıramadıktan sonra neye yarar. kv neyse de kp ne diye damlar hiç anlamam. ne ayıp şey. benim babam bile gelmicek istemiyorum memelerim yarayken, afedersiniz kanamam geceliğime mi çıktı iki de bir çişe gidicez. ne işi var babanın kp in.

Cnm biz aktardan gazero diye bise almistik çok faydasini gorduyduk sürekli koynunda tut cutem kökünü duysun sürekli sakunlesiyor öylece rezene cayini zaten biliyosundur hem sütunu artirir hem de gaza iyi gelir
saol cnm.
rezene iciyrm.
bir de kimyon demleyip iciyrm. ayy cok fenaymis bu gaz olaylari ;(

orjinal cidden.

valla cnm. ben de cikmadim odamdan.uyudum. esimin gelisine yakin ciktim o zaman da yeter artik deyip yayildim. o utansin. yeter ya. mememi bile gordu. daha ne olabilir ki.

saol cnm.
rezene iciyrm.
bir de kimyon demleyip iciyrm. ayy cok fenaymis bu gaz olaylari ;(

valla cnm. ben de cikmadim odamdan.uyudum. esimin gelisine yakin ciktim o zaman da yeter artik deyip yayildim. o utansin. yeter ya. mememi bile gordu. daha ne olabilir ki.
kendi utanmıyosa senin yapacağın bir şey yok canım.
şu hafta geçsin azaltırlar gelmeyi inş.

tabloya göre anormalim ben ya:43: tabloya göre sabittir ve sadece yumurta çatlama öncesi düşebilr veya sabit,yumurta sonrası ise yükselr dyo.e benim ateşim ise nöbetleşe 36.0-361 olarak değişyo gün aşrı:43:
niye anormal ilan ettiniz kendinizi anlamadım.
her insanın ısı değeri farklıdır ve farklı salınım gösterir. bazısı sabit gider bazısı benimki gibi mesela inişli çıkışlıdır.
yazıdan sonra bir sürü tablo var incelediniz mi onları ?
ayyy hadı hayırlısı canım..inş sag salım alırsın yavrunu kucagına ..bizlerde dua et olur mu tatlım :54:

tamam canım tesekkür ederim.amin canım hepimize şifa olsun inş...
inşallah canım sağ ol.
dua etmem mi hepinize tek tek dua ediyorum.
kızlar merhaba.
şeker testim sorunsuz geçti şükür. ama cidden zormuş aç aç.
tansiyon sorunuma alışmam lazımmış. özellikle yemek sonrası olabilirmiş.
kızımın sağlığı yerinde bin şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
690 gr 30 cm bir cadı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlar:52::52::52::52:dudaklar bana benziyordu gerisi full kocam:52::52::52:
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.
anammm ne kadar çok büyümüş maaşallah.
senin kız farkını gösterdi şimdiden;)
böyle olup dönen var mıymış canım peki? çok ilginç senin karnın kenarlara doğru şişkin o zaman:))))))
program senin yumurtladığın günü otomatik hesaplıyor.

gerçekten ben de çok üzgünüm. allah saır versin yakınlarına. çok zor.

eylülll senin ateş bildiiğin cilvenaz yapıyooo. iyi ki sabahı değerlendirdin.

canım çok geçmiş olsun. zordur böbrek.bir daha da yaşatmasın allah.
sen taş oluşumunu önlemek için mutlaka gilaburu iç. bak benim böbrek ağrılarımı azalttı. kanalı açsın diye içiyorum. ama sağolsun Dora tepişe devam:)

oğlun çok akıllı maşallah minnoş. abi oclak o:)
kız takılma kocana bırak geç kalsın. sen geç mis gibi kahvaltını yap. alışmış çünkü belli ki.

ayyy çok tatlı..maşalllah kuzum. bir kaç kaftaya hareketlerini de görürsün.

canım benim arkadaşımın sıfır sperm vardı kocasında.
çakşır ve keçiboynuzu pekmezi önerdim. yemin ederim bir ay geçmeden 12 milyon oldu ve şak diye o ay hamile kaldı kız şoka girdi. hala dua eder bana. şimdi kızına 27 haftalık gebe. benim eşim de çakşır kullandığı ay gebe kaldım.

ateş sabit olmaz. iner çıkar. ama yumurta sonrası çıkış belirgindir. ilk sayfadaki tabloları incele mutlaka. ve de üzülme bundan üzülcek bir şey yok:)

kuzum boşanmasınlar inş. ya da haklarında hayırlısı olsun ne diyim. inan iki ucu şeyli değnek.
benimkiler barışırsa nour bilmem ama bence iyi şeyler olmaz. en gıcık olduğum da o sigara olayı. aynen benim kv günde iki paket sigara içer daha da yok yok diye bize sırnaşır. isteyemez ama acındırır kendini. eşim de dün dedi: barışsınlar da annemin telefon faturasından saçma sapan eksiklerinden kurtulayım. kadın para yok der gitmiş kendine zayıflama aletleri almış, tefalin kızartma makinesini almış. daha da bana akıl veriyo sen de al çok güzel kızartıyo diyo. dedim ben evimde gereksiz şeyler istemiyorum.

ayşem inşallah senin de heyecanını yaşıycaz. inan çoooooooooooook yürekten istiyorum. olucak bu iş ankara sizi bekliyor.
:) şimdi kalbinin attığını görüyoruz ama o bile çokk mutlu ediyor.
hareketlerini görsek uçarız herhalde mutluluktan:)
maşallah canım harikaaa :16::nazar::nazar:

sağol canım amin evet cok zor hadi ben neyse sen şimdi iki canlısın senın ki daha da zordur :5: inşallah kolayca atlatırsın Allah yardımcın olsun cnm
gilaburuyu da içiyorum surekli bırakmıyorum ödüm patlıyo tekrarlar diye :ssz:
sağ ol canım.
iki aydır tedavi gördüm yine bana bi faydası olmadı sanırım
düşünmekten deli olucam artık yaa ..bugun adetimin 16. günü ve tekrar o kahrolası lekelenmeler başladı :14:
tedavi de bi işe yaramadı acaba bende progestan düşüklüğü mü var bi tek ona bakılmadı
çok istiyorum sureklı bi engelle karsılasıyorum olmuyor olmuyor...herdefasında hayal kırıklıgı ...tüp bebekte eşim istemiyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ...
bir de meryem suresıne başladım fakat tilavet secdesini anlamadıgımdan sonunda yapılacagını sanıyordum meger her akşam yapılmalıymıs sımdı benımkıler sayılmadı sanırsam dimi :50:
progesteronuna da baktır canım kafanda soru işareti kalmasın.
daha erken değil mi olumsuz konuşmuşsun:(
duanı allah kabul etsin pek bilgim yok canım.
gozun aydin cncm..cok sevindim.

cnm.benimki mercimek gibi yuvarlakti ;)
sağ ol canım benimmm:)
o zaman benimki fasulyeyse kız :)
gelecek ay güzel poz verirse nubuna bakarız:52::52::52:

her insanın ısı değeri farklıdır ve farklı salınım gösterir. bazısı sabit gider bazısı benimki gibi mesela inişli çıkışlıdır.

inşallah canım sağ ol.

böyle olup dönen var mıymış canım peki? çok ilginç senin karnın kenarlara doğru şişkin o zaman:))))))

sağ ol canım.

yok şekerim benim karnım sipsivri. ucu üçgen gibi hahaha:)
bence de yayvan olmalı ama sipsivri. arkadan bakınca hamile değilim ben.
dr çok çocuk doğranların rahmi geniş olur ve dönmez ama seninki dönebilir çünkü ilk bebeğin dedi. 34 e kadar döner dedi. dönmeme ihtimali elbette var dedi.

kendi utanmıyosa senin yapacağın bir şey yok canım.
şu hafta geçsin azaltırlar gelmeyi inş.
hic sanmam cnm. ama yine de amin diyim.

inşallah canım sağ ol.

sağ ol canım.

bakariz cnmm

yok şekerim benim karnım sipsivri. ucu üçgen gibi hahaha:)
bence de yayvan olmalı ama sipsivri. arkadan bakınca hamile değilim ben.
dr çok çocuk doğranların rahmi geniş olur ve dönmez ama seninki dönebilir çünkü ilk bebeğin dedi. 34 e kadar döner dedi. dönmeme ihtimali elbette var dedi.
hadi yaaa:))))
hmm inşallah döner de bu kız ilginçliği ile uğraştırmaz seni:)

bilmem öyle bir genelleme var ama bebek cinsiyeti konusunda genellemelere inanmamak lazım. bilimsel değil sonuçta.

canım büyük konuşmayım ama kv ve kp geleceğine tek kal daha iyi. çünkü onlar insanın yalnızlığını giderip işini kolaylaştıramadıktan sonra neye yarar. kv neyse de kp ne diye damlar hiç anlamam. ne ayıp şey. benim babam bile gelmicek istemiyorum memelerim yarayken, afedersiniz kanamam geceliğime mi çıktı iki de bir çişe gidicez. ne işi var babanın kp in.

Kp gelmedi ara ara yokladi gityi ama benim dogumda komplikasyonum olustu olumden dondum iyiki 1 hafta kaldi....cildirtti elbette ama yinede sagolsun o zmnlar bende cildirdim ama iyiki gelmis benim rahim yirtildi damar catladi olumden dondum dikis sayimi bilmiyorum bile...komplikasyonlu bi gebelik ve dogum sureci yasadim hamd olsun kurtuldum

program senin yumurtladığın günü otomatik hesaplıyor.

gerçekten ben de çok üzgünüm. allah saır versin yakınlarına. çok zor.

eylülll senin ateş bildiiğin cilvenaz yapıyooo. iyi ki sabahı değerlendirdin.

canım çok geçmiş olsun. zordur böbrek.bir daha da yaşatmasın allah.
sen taş oluşumunu önlemek için mutlaka gilaburu iç. bak benim böbrek ağrılarımı azalttı. kanalı açsın diye içiyorum. ama sağolsun Dora tepişe devam:)

oğlun çok akıllı maşallah minnoş. abi oclak o:)
kız takılma kocana bırak geç kalsın. sen geç mis gibi kahvaltını yap. alışmış çünkü belli ki.

ayyy çok tatlı..maşalllah kuzum. bir kaç kaftaya hareketlerini de görürsün.

canım benim arkadaşımın sıfır sperm vardı kocasında.
çakşır ve keçiboynuzu pekmezi önerdim. yemin ederim bir ay geçmeden 12 milyon oldu ve şak diye o ay hamile kaldı kız şoka girdi. hala dua eder bana. şimdi kızına 27 haftalık gebe. benim eşim de çakşır kullandığı ay gebe kaldım.

ateş sabit olmaz. iner çıkar. ama yumurta sonrası çıkış belirgindir. ilk sayfadaki tabloları incele mutlaka. ve de üzülme bundan üzülcek bir şey yok:)

kuzum boşanmasınlar inş. ya da haklarında hayırlısı olsun ne diyim. inan iki ucu şeyli değnek.
benimkiler barışırsa nour bilmem ama bence iyi şeyler olmaz. en gıcık olduğum da o sigara olayı. aynen benim kv günde iki paket sigara içer daha da yok yok diye bize sırnaşır. isteyemez ama acındırır kendini. eşim de dün dedi: barışsınlar da annemin telefon faturasından saçma sapan eksiklerinden kurtulayım. kadın para yok der gitmiş kendine zayıflama aletleri almış, tefalin kızartma makinesini almış. daha da bana akıl veriyo sen de al çok güzel kızartıyo diyo. dedim ben evimde gereksiz şeyler istemiyorum.

ayşem inşallah senin de heyecanını yaşıycaz. inan çoooooooooooook yürekten istiyorum. olucak bu iş ankara sizi bekliyor.

ayyy nesdem inan kı umudum ıyce arttı...çok saolun kızlar....
senınde melegıne masaallah canım buyumus kılo alımıda guzel ohhh prensesını kucagına alırsın ıns kazasız canım...

Canim merhaba konuna cok hakim degilim ancak sunu soyleyeyim caksiri dene guvenilir bir yerden al bana drlar kisir dedi otesi yok....asilama 1 defa deneyip tupe gitcez sorun bende yalniz yumurtam olgunlasmamisti 22.gun 13 mm di ama o ay suan karsimda oturan zaman zaman beni cildirtan ofkelendiren ama bi bakisiyla hepsini dagitan prensesim oturuyor umudunu yitirme sakin....

sayenızde umudum katkat artıyor gercekten cok saolun...eşim içiyor caksırı inş şifa olur...allah uzun ömur versın yavruna canım saol...

inşallah canım sağ ol.

sağ ol canım.

çok saol canım bende yasarım inş bu guzel duyguları...ve tum arkadaslarımız yasar...

kızlar merhaba.
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlar:52::52::52::52:dudaklar bana benziyordu gerisi full kocam:52::52::52:
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.

ne güzel haberlerle gelmişsin görmüşsünde kızçeni maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

hosbulduk cnm.
kp karsimda yine :47: saat 3 ten beri. kv ye gelme dedim. inadima kp yi de alip gelmis cins :47: ruh halimi bozdu bunlar.

idare ediyrz cnm.
bugun baya gaz sikintisi var. baya agladi yoruldu. ben de ecel teri doktum.

merhaba cutecım nasılsın bebegın de bıraz rahatsızlanmıs sanırım..inş cabuk gecer gaz olayları...gun gun buyuyodur oglusun ne guzel canım...

tabı su kv ve kp olmasa daha guzel olacak sanırım hayat...belkıden senın sıkıntının bebegın anlıyordur canım bosver sen takma onları..sütün falan etkılenmesın..oyuzden elınden geldıgı kadar evınde rahat etmene bak olmazsa eşinle paylas durumu..ins anlarla da sızı yalnız bırakırlar canım

Canım doktorlar anlaşmış sanki kendi aralarında.dogal yoldan olamaz demek ne kadar kolay..bi de adı var sizinkinin.varikosel..arkadaşların dediği gibi kürleri ihmal etme.vee varikosel operasyonunu araştır lütfen.ay çok sinirlendim.umudunu yitirme nolur.nesdemin çevresinde çok güzel örnekler var.bak anlatsın,nasıl yeşerecek umutların..

aynen canım...hiç karsısındakılerı düşünmüyor...bıde bıze dıyorkı doktor..okadarda önemlı deıl neden bukadar dert edıyosunuz dıyor...bızım ruh halımızı anlamak yerıne aksıne umudumuzu yıktılar...evet canım sayenızde cok umudum arttı..rabbım buyuktur...

orjinal cidden.

İyi çok şükür cnm hareketleri baya artti gecen oğlumu aldim kucagima seviyodum bi vaktim alttan pat pat tekmeler eyvanlar olsun dedim şimdiden başladılarsanirsam :16::16:
İsim karar veremiyorum ooğlumunadi yusuf selim ona uygun olsun diye Yagiz kerem ddüşündüm ama habire fikir degistiriyorum bilemedim :44:

inşallah canım sağ ol.

sağ ol canım.

tablodan bişey anlamadım zaten:43: e diyelim ki benim vücut ısım inişli çıkışlıdır.ben nasıl anlicam yumurtladığımı:(

iki aydır tedavi gördüm yine bana bi faydası olmadı sanırım
düşünmekten deli olucam artık yaa ..bugun adetimin 16. günü ve tekrar o kahrolası lekelenmeler başladı :14:
tedavi de bi işe yaramadı acaba bende progestan düşüklüğü mü var bi tek ona bakılmadı
çok istiyorum sureklı bi engelle karsılasıyorum olmuyor olmuyor...herdefasında hayal kırıklıgı ...tüp bebekte eşim istemiyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ...
bir de meryem suresıne başladım fakat tilavet secdesini anlamadıgımdan sonunda yapılacagını sanıyordum meger her akşam yapılmalıymıs sımdı benımkıler sayılmadı sanırsam dimi :50:
yok:nazar: canim kabul olur secdeyi okunduğunda yapmak efdaldir ama sonradan da yapabilirsin icin rahat olsun rabbim vesile kilsin ben de Meryem suresini okuduktan sonraki ay gebe kalmistim cok inanmistim. inanarak oku ve karşılığını al inşallah lastcim.
kızlar merhaba.

hay maşallah hakikaten japon gozlu oldu yaa diye diye.
maşallah rabbim sıkıntısız bi sekilde kucağına almanı nasip etsin nesdemcim. :nazar::nazar::nazar:

tablodan bişey anlamadım zaten:43: e diyelim ki benim vücut ısım inişli çıkışlıdır.ben nasıl anlicam yumurtladığımı:(
sen tablonu oluştur burada linkini paylaş biz yardımcı olacağız. kimse ilk tablosundan bir şey anlamadı zaten.

aynen canım...hiç karsısındakılerı düşünmüyor...bıde bıze dıyorkı doktor..okadarda önemlı deıl neden bukadar dert edıyosunuz dıyor...bızım ruh halımızı anlamak yerıne aksıne umudumuzu yıktılar...evet canım sayenızde cok umudum arttı..rabbım buyuktur...

Canim hic uzulme rabbim ol desin yeter.oyle bir umutsuz anda bebek sahibi olanlar varki.moralini yuksek tut bitkisel takviyelerle tedaviyle duzelir insallah.sen uzulur yipranirsan esine kim destek olucak.onlar bu konularda daha hassas oluyorlar bizim gibi guclu degiller.allah yardimciniz olsun.

Back
X