Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy nesdem inan kı umudum ıyce arttı...çok saolun kızlar....
senınde melegıne masaallah canım buyumus kılo alımıda guzel ohhh prensesını kucagına alırsın ıns kazasız canım...

sayenızde umudum katkat artıyor gercekten cok saolun...eşim içiyor caksırı inş şifa olur...allah uzun ömur versın yavruna canım saol...

çok saol canım bende yasarım inş bu guzel duyguları...ve tum arkadaslarımız yasar...

Allah razi olsun teyzesi ezan vaktinde yuregimden gecen dilegim tezzamanda kucakla kuzunu

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

gecenin 10 u az önce ogrencim aradi hocam kızımın disi ağrıyor hangi duayi okuyayim:52::52::52:
cok şaşırdım insanlarımız ne kadar iyi niyetli
keşke bilsem sorunun cevabını kuranin her ayeti sifadir bildigin tüm dualari oku ve bi de ne iyi geliyorsa onu yap dedim
bi an aceba doktor muyum dedim kendime.;)

gecenin 10 u az önce ogrencim aradi hocam kızımın disi ağrıyor hangi duayi okuyayim:52::52::52:
cok şaşırdım insanlarımız ne kadar iyi niyetli
keşke bilsem sorunun cevabını kuranin her ayeti sifadir bildigin tüm dualari oku ve bi de ne iyi geliyorsa onu yap dedim
bi an aceba doktor muyum dedim kendime.;)

Sen cok yasa :)meslek neydi senin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Sen cok yasa :)meslek neydi senin

kızımla hayat bir başka güzel...ߒְߒްߒհߒӰߒכ/QUOTE]

canim ben diyanette çalışıyorum kur an ogretmeniyim
pek bilinen bi meslek degil bilmiyorum daha once duydun mu.

saol cnm.
rezene iciyrm.
bir de kimyon demleyip iciyrm. ayy cok fenaymis bu gaz olaylari ;(

valla cnm. ben de cikmadim odamdan.uyudum. esimin gelisine yakin ciktim o zaman da yeter artik deyip yayildim. o utansin. yeter ya. mememi bile gordu. daha ne olabilir ki.
onlar çekinmiyorsa senin yapabileceğin bir şey yok canımm.orası senin evin bak keyfine demesi kolay biliyorum allh sabır versin...
kızlar merhaba.
şeker testim sorunsuz geçti şükür. ama cidden zormuş aç aç.
tansiyon sorunuma alışmam lazımmış. özellikle yemek sonrası olabilirmiş.
kızımın sağlığı yerinde bin şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
690 gr 30 cm bir cadı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlar:52::52::52::52:dudaklar bana benziyordu gerisi full kocam:52::52::52:
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.
canım gözün aydn herşey yolundaymış..
böbreğin için inş gerek kalmaz stente.
kızını çevirmek için yapabilecğin bir şey bulabilsek keşke...
program senin yumurtladığın günü otomatik hesaplıyor.

gerçekten ben de çok üzgünüm. allah saır versin yakınlarına. çok zor.

eylülll senin ateş bildiiğin cilvenaz yapıyooo. iyi ki sabahı değerlendirdin.

canım çok geçmiş olsun. zordur böbrek.bir daha da yaşatmasın allah.
sen taş oluşumunu önlemek için mutlaka gilaburu iç. bak benim böbrek ağrılarımı azalttı. kanalı açsın diye içiyorum. ama sağolsun Dora tepişe devam:)

oğlun çok akıllı maşallah minnoş. abi oclak o:)
kız takılma kocana bırak geç kalsın. sen geç mis gibi kahvaltını yap. alışmış çünkü belli ki.

ayyy çok tatlı..maşalllah kuzum. bir kaç kaftaya hareketlerini de görürsün.

canım benim arkadaşımın sıfır sperm vardı kocasında.
çakşır ve keçiboynuzu pekmezi önerdim. yemin ederim bir ay geçmeden 12 milyon oldu ve şak diye o ay hamile kaldı kız şoka girdi. hala dua eder bana. şimdi kızına 27 haftalık gebe. benim eşim de çakşır kullandığı ay gebe kaldım.

ateş sabit olmaz. iner çıkar. ama yumurta sonrası çıkış belirgindir. ilk sayfadaki tabloları incele mutlaka. ve de üzülme bundan üzülcek bir şey yok:)

kuzum boşanmasınlar inş. ya da haklarında hayırlısı olsun ne diyim. inan iki ucu şeyli değnek.
benimkiler barışırsa nour bilmem ama bence iyi şeyler olmaz. en gıcık olduğum da o sigara olayı. aynen benim kv günde iki paket sigara içer daha da yok yok diye bize sırnaşır. isteyemez ama acındırır kendini. eşim de dün dedi: barışsınlar da annemin telefon faturasından saçma sapan eksiklerinden kurtulayım. kadın para yok der gitmiş kendine zayıflama aletleri almış, tefalin kızartma makinesini almış. daha da bana akıl veriyo sen de al çok güzel kızartıyo diyo. dedim ben evimde gereksiz şeyler istemiyorum.

ayşem inşallah senin de heyecanını yaşıycaz. inan çoooooooooooook yürekten istiyorum. olucak bu iş ankara sizi bekliyor.
nesdem sabah baktım ateş düşmüş eşimin başında bittim hemen:9::9::9:
merhaba arkadaslar nasılsınız??? yenı hamişler var sanırım...hayırlı olsun cok sevındım sızler adına....cuteeeee canım bebegınle huzurlu ömur dılıyorum...guzel haberlerınızı takıpteyım...kac gundur gelıp gerceklerı anlatamadım...

çok üzgünüm...eşimin sperm testınde hıc canlı sperm yok denıldı...ikimizde şok olduk....doktor tüp bebek yaptırmanız gereklı dedı...baska turlu cocuk sahıbı olamazsınız dedı doktor...bızde bır umıt tekrar yaptırıcaz eşime testı....belkı yanlıstır dıye umunuyoruz....nasıl başacıkıcaz bu durumla bılmıyorum...

beterın beterı var dıye dusunuyorum şu soma olayından sonra ama yınede ıcımı sogutamadım...herkese tesekkür ederim...hakkınızı helal edın...basınızı agrıttıgım zamanlar oldu...
canım geçmiş olsun
kürlerle değerleri değişen çok kişi var inş rabbim sizede mucizesini gönderirir.

Eki Görüntüle 1113721
kızlar her şey yolundaymış şükür.
Allahım isteyen herkse nasip etsin.
gözün aydın tatlım...:nazar::nazar:
çok sağol canım.
bu aralar yine kara bulutlarla geziyorum
aceba ben de anne olabilecek mıyım diyorm
bakalım mevla görelim neyler....
inş bizlerde güzel haberler veririz burdan canım :16::16:

onlar çekinmiyorsa senin yapabileceğin bir şey yok canımm.orası senin evin bak keyfine demesi kolay biliyorum allh sabır versin...

canım gözün aydn herşey yolundaymış..
böbreğin için inş gerek kalmaz stente.
kızını çevirmek için yapabilecğin bir şey bulabilsek keşke...

nesdem sabah baktım ateş düşmüş eşimin başında bittim hemen:9::9::9:

canım geçmiş olsun
kürlerle değerleri değişen çok kişi var inş rabbim sizede mucizesini gönderirir.

gözün aydın tatlım...:nazar::nazar:

inş bizlerde güzel haberler veririz burdan canım :16::16:
sağ ol:) darısı başına canım

Buaydan da umidi kestik adet geliyor :( bidahaki aya calismalara devam.cok yoruldum artik.daha nekadar surecek bu bekleyis..buarada 30 35 gun arasinda adet oluyorum normalde gecen ay gunum gecti buay 36 gun oldu.ondan onceleride yine duzenliydi.hormonal bi bozukluk var sanirim..bugun aklima gecmiste yasadigim bisey geldi sizede danisayim dedim.ben uc sene once cok carpintim oldugu icin dr gitmistim.hatirldgm kadariyla tiroid bezim hizli caliyomus.bu bikac aydrda bu carpinti yine var bende yine aynisi olabilir diye dusunuyorum.buda hamilelige engel bi durum mudur sizce ?? Aklima takildi fikri olan varsa paylasirsa sevinirim.hepinize iyi aksamlar.opuyorum hepinizi..

kesi yerlerinden dolayi yatip kalkmayi kendi basima yapamiyrm. ama oturuyrsam rahat. kalkip gezebiliyrm. emmemiz baya uzun suruyr masallah. misal daha dun aksam saat 20:30 da basladik ve gece 00:00 da bitirik. cunku eleman emiyr kaka yapiyr degistiriyrm emmek istiyr. emince yine kaka yapiyr yine degistir yine meme derken bu durum 5 alt degistirme ile son buldu ;)
ha bir de artik yatagimi iki erkekler paylasiyorum. cunku benim kucuk sipa tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. kokumu fazla almisnoyle diyrlar ;)) o nedenle kimse uzun sure kucagina alamiyr cunku agliyr; benim de isime geliyr..

size bakiyrm. tam selam vercegim bir viyaklama ile gidiyrm. sonra emzirmekten perisan olmus halde oldugum icin uyuyorum yusuf kucagimda ;)) biraz yukum hafiflesin o zaman bi selam yazabilecegim size. dogum hikayemi de baska yerde parca parca yazdim vakrim oldukca ki buraya kopyala yapistir yaptim sadece ;))
ozleeim hepinizi. guze dilekelriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim.

canım maşallah bebeğin güzel emiyormuş, Rabbim nazarlardan saklasın :nazar: kokuna alışmış olması ne güzel hep seni istemesi :16:

8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim;)) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
sanki yillardir hep benimdi. minicik dudaklariyla.agliyrdu.bana yaklastirip opturduler.koklastik ve sustu. cektiklerinde yine agladi. yine koklattilar optum sustu. o mis koku Allahin en buyuk lutfu. tarifsiz.inanin tarif edemiyrm. derken mecbur bebisi odaya goturduler. benim ameliyatta 9:30 da bitti.sonlara dogru biraz fenalastim ve anestezi dr.u bana klasik muzik dinletti ;)) sonra odama goturduler ama tum vucudum bosalmisti resmen. titremek neki benim yasadigimin yaninda.uzerime carsaf+pike+yorgan orttuler ama nafiler. bebek hemsiresi geldi ve cok sukur oglum hemen memeye yapisti. minik minik emdi :))) ameliyattan 6 saat sonra bisiler yedirip yurutteler beni ama itiraf edeyim o ilk yuruyusu hic sevmedim. buarada saat oldu 15:00.
dedim esime ara milleti. ama ilk once annemi aradim.dedim Yusufum geldi. inanamadi. saclari simsiyah ve ensesinde masallah dedim. ayni benim bebeklik halimdi saclari. sonra kardeslerime haber vrdim..sonra esim.annesigili aradi.evleri hastaneye yakin.ilk onlar geldi.cok sevinclilerdi. hic kiskanmadim oglumu, duundugum gibi olmadi. sonra benimmkiler geldi. sevdiler vs. zaman gecti biraz. sezeryanin planli oldugunu duyunca kvler bozuldu. her arayana bizi sikayet ettiler. sonra da bize niye haber vermediniz dediler. biz size soylemeyecegimizi soylemistik dedik. zorla saat 22:00 de evlerine yolladik kiii benim annemler coktan gitmislerdi rahat edeyim diye. esim kaldi yanimda.gece iiydi.
iyiki esimle tek gidip herseyi iki kisi yasadim. cok rahat ettim. sabah kvler damladi. bebek ve ben iyi olunca eve gidin dediler geldikkkk.
ben dusundugumun aksine kv dahil kimseden kiskanmadim bebegimi. herkese iyi davrandim. gelen giden bitmedi ki hep esimin tarafi. laf anlamayanlar ama kizmadim. sonra ne mi oldu :47: :47: kp nin abisi geldi.ben odadayim. dediki adam "ben olsam bana haber vermeden doguma gitmenize bozulurdum". karisi da "hem annenlerinde ilk hevesi" bs diye esime yuklendiler. ben odada deliye dondum.kalkamiyrm cnm yaniyr. kv de "aaa evet.kimseleri yokmus gibi gittiler" diyince gozum dondu. sadece benim annem "birakin cocuklari bildikleri gibi yapsinlar. asil onlarin ilk hevesi. herkes kendi cocugunda aldi ilk hevesini" dedi. kocam da "biz boyle karar verdik" dedi. derken kv esimle yanima geldi. parmagimi sallayarak kaslarimi cattim "sen ne yaptim oyle" dedigimde kv "ben bisi demedim. onlar konusuyrlar" dedi. yalanci. ben de "ben herseyi duydum. boyle dedin. sen annesin. nasil oglunu ezidirirsin. oldu mu bu yaitigin " dedim. agzini acamadi. esimde yuklendi annesine. ohhh iyi oldu.
son durum su: her gun bize geliyrlar. kv anneme cok kotu davraniyr. hic annemle beni birakmiyr. hatta anneme dikisimi gosterirken (bir yeri aciyordu da).hemen gizlice gelip bakiyr utanmadan; bebegi annemden kiskaniyr kadin, annemin yaptigi her ise karisiyr. gece kimse kalmiyr ben de istemedim. ama en az 5 kere sizee kalayim diyr. kp de evden cikmiyr ki rahat gezemiyrm. ama Allh oyle bir sakinlik verdi ki bana, kv umrumda bile degil.

çok duygulandım canım ne güzel yazmışsın.Allahım hepimize nasip etsin böyle güzel anları :16:

vallahi cnm niyetini bilemiyrm. cins iste.ben saygisizlik etmem. o da benim saygimi farkli yorumluyrsa cok yanilir.

annemle beni takip ediyr surekli. annem mutfaga gidiyr pesinde.balkona ciksa ayni vs..ben emzirecegim gelip tepeme dikiliyor sinir oliyorum. istemiyrm mememi gormesini ama bisi demiyrm. kocasi da gordu rahatladi :47:
odam da uyuyorim ruzgarla. kosar adim odaya gelip bakiyor.
surekli inatlasiyor.
9 aydir ogluma "oglum, bebegim" diyrdu..sustum. dogdugu gunden beri "annem" diye seviyr. demin yine "oglum, cocugum" dedi..zaten kafam atik " o benim" dedim. inanilmaz.bozuldu. "tamam cnm. bizim de torunumuz o senin " dedi. evet o benim cocugum dedim.
annemi surekli sikistiyr. kac da geliyrsun, burda kalacak misin, hadi seni evinde birakayim vs vs....ya zaten lohusalik donemi biraz yorucu. bir de bunla ugrasiyrm.

saol kuzum. yan yatiriyrm ama gece zor iste. insan hep tetikte oluyr. zaten kucagimda uyuyyor gece boyu.

evet cnm hatirliyrm.

iyiyiz cnm cok sukur. bol bol emiyr bakalim sukurr. maksimum 2 saati gecirmiyorum o da geceleri

rahatladi sanirim cnm :47: i
zaten koptum bugun. oyle cok.agladim ki kendime sastim resmen. inanilmas derecede bosaldim. tersledim kv yi. onun yuzunden bi lokmacik bebegime bagirdim. aslinda kv tepemdeydi. bagirmam onaydi. ama ben cok uzuldum.bebegime yaptigimdan dolayi..cok agladim. kapandim odama almadim kv yi de iceri.. Allah sabir versin bana. boyle gitmez ama onu iyi biliyrm.

canım bence ya açık açık söyle artık bu kadar iyi niyetli ve sabırlı olma derim. ya da bezdirme politikasına git (tabi onları sen daha iyi tanıyosun, ters tepmezse) her işi kv den buyur.kp bile iş yaptır.gezmeye mi geliyolar her gün her gün.belki bezip gelmeleri keserler.aklıma da başka bişey gelmedi ki.Allah sabır versin canım.Bu arada sen çok iyi bir annesin.sakın kendine öyle yakıştırmalar yapma.sen her şeyi bebeğin için yaptın bundan sonra daha da fazlasını yapacaksın zaten.rabbim uzun ve güzel ömür versin :16:

kızlar uzun uzun bi aradan sonra gelebildim çok şükür
ben böbrek taşından küçük bi operasyon gecirdim agrılarım fazlalasınca mecbur kaldık
oğlum yanlış sünnetten yapışıklık oldugu ıcın bi operasyon oldu memlekette ve geleli bi hafta oldu çok şükür ikimiz de su an iyiyiz ancak evi derleyip toparlayabıldım ve pc ye kavusabıldım :)
annemde de net yoktu giremedim beni merak eden arkadaşlarım msjlarınızı aldım çok sağolun teşekkür ederim

cutecim oğluna kavuşmuşsun Allah saglıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım
eflalim gözün aydın canım cok cok sevindim Allah kucagınıza almayı nasip etsin
nesdem kuzum cok gecmiş olsun böbrekle ilgili sıkıntı yaşamassın sanırım şimdi nasılsın?
drgpnr canım seni de tebrik ediyorum Allah kucagına almayı nasip etsin
nukra ayayşegul,vizyon.sosyal,deryaw, ve su an aklıma gelmeyen diğer arkadaslarım hepiniz iyisinizdir inşallah
su an cıkıyorum aksama tekrar ugrarım hepinizi cok özledim haber veremedıgım ıcın kusuruma bakmayın zor gunler gecırdık ailecek

canım hoşgeldin.çok geçmiş olsun.oğluna da kıyamam bennn :16:
iyiyim canım kendi adıma.çok şükür bi yaramazlık yok.

iki aydır tedavi gördüm yine bana bi faydası olmadı sanırım
düşünmekten deli olucam artık yaa ..bugun adetimin 16. günü ve tekrar o kahrolası lekelenmeler başladı :14:
tedavi de bi işe yaramadı acaba bende progestan düşüklüğü mü var bi tek ona bakılmadı
çok istiyorum sureklı bi engelle karsılasıyorum olmuyor olmuyor...herdefasında hayal kırıklıgı ...tüp bebekte eşim istemiyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ...
bir de meryem suresıne başladım fakat tilavet secdesini anlamadıgımdan sonunda yapılacagını sanıyordum meger her akşam yapılmalıymıs sımdı benımkıler sayılmadı sanırsam dimi :50:

kuzum biliyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorsun ama dur bakalım.belki faydası olmuştur.birazcık zaman sadece.dua için de ben de kızlara katılıyorum, niyet önemli bence.Rabbim kabul etsin canımmmmm tez vakitteeee :16: :16: :16: :16: :16:

kızlarr nasılsınız ben buralar hiç iyi değilim takip yapamıyorum son sayfadan anladığım kadarıyla
BORAN hamilesin canım sanırım rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah

bense hala sürünüyorum
değerim artmaya devam ediyo
en son 180den 670 2 gün sonra 920 2 gün sonra yani dünde 1422 oldu doktorlar ne olduğunu anlamıyo normalde olabilir dış gebelikte diyor
dünden beri yeniden pıhtılı kahve akıntım başladı 7 haftaya girmek üzereyim ama hala karından yapılan muayenede bebek göremedi doktorum
cumartesi tekrar çağırdı ben sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum
bu şekilde beklemek çok zormuş:50::50:
bende böyle kızlarr
kendinize iyi bakın allaha emanet olun
toparlanıp yeniden aranıza dönerim inşalah
ama 1 sene falan ne tedavi nede bebek fikri düşünmüyorum:50::50:

mericem canım inşallah her şey yolunda gider, bebeğini görürsün.dualarım seninle canım :16:

Cutem Nesdemim Eflalin Sosyalim Denizim Deryam Dgrpnrm Duham Azapcicegim Boranim Missiimm Kutsalim Zbebegim Happymm Hifanurum Eylulgulum Pinarimm Azerim Lastim Dortyapraklim Vizyonum Ececim Yusraerenim Mericem Karanfilcem Cikolatacipsim Yazgulum.... kızlar insaallah her zaman aklımda olan suanlik unuttugum isim olmamıştır insaalkah hepiniz iyisinizdir...

kendi adıma iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?

Ne kadar kotu bi gune uyandik aman Allahim 200 uzerinde insanimizi kaybetmisiz Rabbim ailelerine sabir versin :14:

Günaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor:(((((

Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü:43::43::43:, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam:43:

Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez ona:1: bu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor:60: ( babaannesi çayı hep öyle içerde)

ah kızlar gerçekten çok kötü günler yaşıyoruz.pek fazla takip etmek istemiyorum haberleri, ağlamaktan helak oluyorum ama kayıtsız da kalamıyorum.mekanları cennet olsun.rabbim geride bıraktıklarına sabır versin inşallah.

eflalim uyku sorunu bizde de var.ben şak diye uyanırım.ama benim kocaya 5 dakika aralarla seans lazım.gerçekten yorucu bi durum ama yapacak bişey yok sanırım.bu arada yerim senin oğlunuuuu :16:

merhaba arkadaslar nasılsınız??? yenı hamişler var sanırım...hayırlı olsun cok sevındım sızler adına....cuteeeee canım bebegınle huzurlu ömur dılıyorum...guzel haberlerınızı takıpteyım...kac gundur gelıp gerceklerı anlatamadım...

çok üzgünüm...eşimin sperm testınde hıc canlı sperm yok denıldı...ikimizde şok olduk....doktor tüp bebek yaptırmanız gereklı dedı...baska turlu cocuk sahıbı olamazsınız dedı doktor...bızde bır umıt tekrar yaptırıcaz eşime testı....belkı yanlıstır dıye umunuyoruz....nasıl başacıkıcaz bu durumla bılmıyorum...

beterın beterı var dıye dusunuyorum şu soma olayından sonra ama yınede ıcımı sogutamadım...herkese tesekkür ederim...hakkınızı helal edın...basınızı agrıttıgım zamanlar oldu...

canım ben burada öyle güzel hikayelere şahit oldum ki lütfen sen de umudunu kaybetme.rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun o güzel haberi alıyorsun zaten.dualarım seninle canım :16:

kızlar merhaba.
şeker testim sorunsuz geçti şükür. ama cidden zormuş aç aç.
tansiyon sorunuma alışmam lazımmış. özellikle yemek sonrası olabilirmiş.
kızımın sağlığı yerinde bin şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
690 gr 30 cm bir cadı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlar:52::52::52::52:dudaklar bana benziyordu gerisi full kocam:52::52::52:
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.

canım benim iyi olduğunuza ve testinin sorunsuz geçtiğine çok sevindim.ben de susuzluktan kurumuştum zor oluyor biraz.
hayatım kızının pozisyonu da seni endişelendirmesin benim oğlan da öyleydi.belli bi süre sonra döndü ki şuan bile hala kafa aşağıda olmasına rağmen hafif yan yatış pozisyonunda :9: bi enteresan oluyorlar :9: aman sağlıkları yerinde olsun da.inşallah böbrekten yana da bi sıkıntı yaşamadan japon gözlünü kucağına alırsın kuzummm :16:

Back
X