- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Elmol iki kere yaptırmıştı progestana baktırırken Beta.hamile kaldığı ay 10 küsür hamile olmadığı ay da 3 küsür çıkmıştı diye HatırlıyorumPeki iğnenin etkisi o zamana gider mi beta bakılabilir mi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elmol iki kere yaptırmıştı progestana baktırırken Beta.hamile kaldığı ay 10 küsür hamile olmadığı ay da 3 küsür çıkmıştı diye HatırlıyorumPeki iğnenin etkisi o zamana gider mi beta bakılabilir mi yani
Kaç kere konuştum tamam diyor sonra yine başlıyor zırvalamaya... Keşke o kadın ben erkek oldaydım anca o zaman anlardı herhalde... Bazen erken menopoza girmek istiyorum o kadar delirtiyor beni.. Bak gitti yattı umrunda mı? Hiç bir şeye katkısı yok.. Ev iş çocuk birde bunun stresi daral geldi bana.. Valla daha da zorlarsa yolu açık olsun ne yapıyorsa yapsın.. Bu yaştan sonra daha fazla çekemeyecem. Gücüm kalmadı artık...Benim eşim de aynı şeyi yapıyordu bana yok sen de bir problem var yok rahmin ters yok sende vajinusmus var yok senin rahim spermleri kabul etmiyor ....... Böyle bir Sürü ıvır zıvır.her ne zaman adet OLDUĞUmu söylesem suratı bir asılıyordu ki beni dövmekten beter ediyordu sanki.en son canıma tak etti.geçtim karşısına ben de sorun falan yok sen de sorun yok.sebepsiz infertilite diye birşey duymadın mı sen? Bir sorun aramayı bırak beni de strese sokma.sen böyle yapıyorsun ve beni strese sokuyorsun sırf bu benek bu Yüzden oluyor dedim.ben de açtım ağzımı yumdum gözümü.o gün bu gündür bu konuda Üstüme gelmiyor.bu şekilde davranması seni strese sokar bu da bebek işini geciktirir bunu bir şekilde ona anlatmalısın.her bebek Dr Kontrolü ile olmuyor ki?
Canim ben gobekten yapmistimAy ben doktora sormayı unutmusum nerden yapaam bu ovitrelleyi yine göbekten mi burda kullanan varmiydi bilen varmı kızlar aranizda
Cnm ne bileyim işte erkeklerin Kafası biİmkinden farklı Çalışıyor.sen takma kafaya tam ovu zamanı bunları düşünüp Can'ını Sıkma arada her evde bu bebek mevzu huzursuzluk çıkartıyor maalesefKaç kere konuştum tamam diyor sonra yine başlıyor zırvalamaya... Keşke o kadın ben erkek oldaydım anca o zaman anlardı herhalde... Bazen erken menopoza girmek istiyorum o kadar delirtiyor beni.. Bak gitti yattı umrunda mı? Hiç bir şeye katkısı yok.. Ev iş çocuk birde bunun stresi daral geldi bana.. Valla daha da zorlarsa yolu açık olsun ne yapıyorsa yapsın.. Bu yaştan sonra daha fazla çekemeyecem. Gücüm kalmadı artık...
Evet ben baktırdım dpo 7 de hem beta hem progesteron yüksek çıktı hamileydim ama geçen ay düşük çıktılar olmadı tabiElmol iki kere yaptırmıştı progestana baktırırken Beta.hamile kaldığı ay 10 küsür hamile olmadığı ay da 3 küsür çıkmıştı diye Hatırlıyorum
Amin canım.. Benim bu ay çok geç oldu ya.. Moralim çok bozuk.. Sabah eşimde canımı sıktı. Bu ay doktora gidecektik hormonlarına bakacaktı bilmem ne sinir etti yine beni ya..Allah canımı alsada bu adamın elinden ve dilenden kurtulsam.. Bıktım artık ya...kürtaj dan sonra doktor bir ay sonra adet olacaksın demişti onun dediği zaman olmamış yumurtam geç olgunlaşıyormuş yumurta takibi şartmış.. Senin psikolojinin kimin umrunda. Yeterki hamile kal... Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Herşey senin bu aceleciliğin yüzünden oluyor insanı kendi haline bırakmıyorsun dedim. Kimin adeti kürtajdan sonra tam zamanında gelmiş acaba dedim. Vucut bu makine değil.. Cahil Cahil konuşup durma çok acelen varsa git başkasından peydahla yolun açık dedim..burnuma getirdi sabah sabah ya...
Sakın ol tatlım herkes yaşadığı durumdan şikayetçi maalesef herkesin imtihanı farklı farklı eğer istemeseydi belki daha çok zoruna giderdi napalim idare etmekten başka caremiz de yok ki bide benim adamı gorsen öldürüyor beni hem istiyor bebek hemde erkenden uyuyor başında ölsen kalkıp da sana da ne oldu demez ben ne dersem yapar ama hiç bir konuda hiç bir fikri yoktur her şeyi bana bırakıyor o sadece isteyen tarafda bir muayeneye gidiyoruz yeminle burnumdan getiriyor vay bu doktor niye bekletiyo vay bu doktor da bisey bilmiyo vay şöyle vay böyle vallahi yetiyor canima şöyle bir dusununcede seninki daha iyiymis gibi geliyor yönlendiriyor fikir veriyor en azındanKaç kere konuştum tamam diyor sonra yine başlıyor zırvalamaya... Keşke o kadın ben erkek oldaydım anca o zaman anlardı herhalde... Bazen erken menopoza girmek istiyorum o kadar delirtiyor beni.. Bak gitti yattı umrunda mı? Hiç bir şeye katkısı yok.. Ev iş çocuk birde bunun stresi daral geldi bana.. Valla daha da zorlarsa yolu açık olsun ne yapıyorsa yapsın.. Bu yaştan sonra daha fazla çekemeyecem. Gücüm kalmadı artık...
Gönlümü almak için yemeğe götürüyor kafasına dank etti heralde..Ay ablam ya kıyamam deme öyle.
Bu adamlar bizi hiç anlamıyor. Anlamayacaklar da.
Ne acelesi varmış anlamadım ki. Umarım bu konuşman aklını başına getirmiştir ve üstüne gelmez.
Artık çok yoruldum canım gerçekten. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..Sakın ol tatlım herkes yaşadığı durumdan şikayetçi maalesef herkesin imtihanı farklı farklı eğer istemeseydi belki daha çok zoruna giderdi napalim idare etmekten başka caremiz de yok ki bide benim adamı gorsen öldürüyor beni hem istiyor bebek hemde erkenden uyuyor başında ölsen kalkıp da sana da ne oldu demez ben ne dersem yapar ama hiç bir konuda hiç bir fikri yoktur her şeyi bana bırakıyor o sadece isteyen tarafda bir muayeneye gidiyoruz yeminle burnumdan getiriyor vay bu doktor niye bekletiyo vay bu doktor da bisey bilmiyo vay şöyle vay böyle vallahi yetiyor canima şöyle bir dusununcede seninki daha iyiymis gibi geliyor yönlendiriyor fikir veriyor en azından
Evet canım çok Haklısın. Bazen patlıyor insan ya..LeYLa_21 tatlim kiyamam boyle gunlerde hepimizin cinleri tepesinde oluyor..kolayca kiriyoruz birbirimizi..erkekler bizimle ayni frekansta degiller inan..hepimiz bisekilde idare etmeye calisiyoruz..moralini bozma kuzum..yine senin gonlunu alir.Rabbim yuzumuzu guldursun en kisa zamandada bu stresler bitsin gitsin insallah..
ben hep göbekten yapiyorumAy ben doktora sormayı unutmusum nerden yapaam bu ovitrelleyi yine göbekten mi burda kullanan varmiydi bilen varmı kızlar aranizda
Tamam canım bende öyle yapicam insallahben hep göbekten yapiyorum
InsAllah abla.. ben artik ustelemiyor.. bosverdim her seyi.. skldim biraz..Amin canım.. Benim bu ay çok geç oldu ya.. Moralim çok bozuk.. Sabah eşimde canımı sıktı. Bu ay doktora gidecektik hormonlarına bakacaktı bilmem ne sinir etti yine beni ya..Allah canımı alsada bu adamın elinden ve dilenden kurtulsam.. Bıktım artık ya...kürtaj dan sonra doktor bir ay sonra adet olacaksın demişti onun dediği zaman olmamış yumurtam geç olgunlaşıyormuş yumurta takibi şartmış.. Senin psikolojinin kimin umrunda. Yeterki hamile kal... Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Herşey senin bu aceleciliğin yüzünden oluyor insanı kendi haline bırakmıyorsun dedim. Kimin adeti kürtajdan sonra tam zamanında gelmiş acaba dedim. Vucut bu makine değil.. Cahil Cahil konuşup durma çok acelen varsa git başkasından peydahla yolun açık dedim..burnuma getirdi sabah sabah ya...
Geçmiş olsun canım.. Çok üzüldüm ya..
Imom ne işe yarıyor folidoce tarzı bişeymi vitaminmi?
Bu banada demiştin bakalım hisselerin doğru çıkacakmı!
Bana kalsa herşeyden vazgeçecem ama adam kararlı.. Bazen beni çok bunaltıyor öyle yoruldum ki.. Aslında oda farkında ama yaş ilerliyor o yüzden panik yapıyor oda.. Onun tarafından da bakmaya çalışıyorum olaya ama inan artık doktor kapılarından bıktım... O masaya uzanması bile ölüm geliyor bazen bana...InsAllah abla.. ben artik ustelemiyor.. bosverdim her seyi.. skldim biraz..
Oh hadi gözün aydın yumoş lar 2 tane üstelik süperbenim son gittiğim doktor iğneden 36 saat sonra ilişki önerilir ama aslında iğneyi yaptığın gün ilişki olması daha önemli sperm ler gidip hazır bekliyor oluyor demişti , senin doktorun da iğnenin olacağı gün önerdi mi ilişki?
İnşallah sağlıkla tutar bu defa
bnmde 6.26 ydı iğneyi vurdurduğu gün normal dedi ilaç fln vermedi banaSaol canım tesekkur ederim inşallah sonu da çok güzel olur doktor 6 mm igneye kadar biraz daha kalınlaşır dedi bende 6 az diil mi dedim o da 6 ve ustu olursa bizim için iyi dedi artık gerisi Rabbimin takdirri inşallah tutar canım ya
ben acilde vurdurdum koldan vurdular aşı gibi ama göbekten üst uyluktan kalçadan da vurulabiliyormuşAy ben doktora sormayı unutmusum nerden yapaam bu ovitrelleyi yine göbekten mi burda kullanan varmiydi bilen varmı kızlar aranizda
Dikkat edersen rahim geriye doğru eğilmiş normalde öyle olmaz ama bu gebe kalmaya engel değil solaklık gibi birşey .seninkinde sıkıntı yok gibi ama çok da anlamıyorum tabi Dr be dedi? Bak benimkinde altta o bölgede hava kabarcığı gibi tam homojen dağılmamış ilaçVeson bende bu gün rahim filmine baktım.. o ovallik bende de var. Bide benim rahime ters demişti dr. Bunun nesi ters ben anlamadım.
En iyisi doktora bir danisayim kafam karistiben acilde vurdurdum koldan vurdular aşı gibi ama göbekten üst uyluktan kalçadan da vurulabiliyormuş
Bana sadece şekli oyle dedi bariz görünen yapışıklık yok. Görülmeyen bi yapışıklık varsa da açılmıştır dedi.Rahimden ve yumurtaliklardan sivi disariya dogru cikmis cunku.Bide sorması ayıp eşimizin girdigi yerden daha ileri mi girmis bu alet. Rahim ağzında yara var demisti bana daha iceri girmis olsa gerek. fitil vermisti. smear icin ornek almislardi ondan olabilir diye dusundum. Iyilesmemis olabilir diye.Dikkat edersen rahim geriye doğru eğilmiş normalde öyle olmaz ama bu gebe kalmaya engel değil solaklık gibi birşey .seninkinde sıkıntı yok gibi ama çok da anlamıyorum tabi Dr be dedi? Bak benimkinde altta o bölgede hava kabarcığı gibi tam homojen dağılmamış ilaç Eki Görüntüle 1901506