- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Allah bi daha yasatmasin insallah. Tup bebek sureci zaten cok zor. Ustune bulup kaybetmek cok daha aci.. yine tup bebek mi deneyeceksiniz ?Malesef ki bebeğimin kalbinde aritmi vardi normalde 140 da atması gerekirmiş bizimki 60-70 arası atıyordu. Düzelsin diye çok uğraştılar hastanede yattım hep serumla ilaç verirlerdi bu niçin derdim bebek için derlerdi okadar sevinirdim ki anlatamam bebeğim büyüyecek diye. Anneme hastanede kadının biri muz bebeği büyütür demiş yalan değil oturup üst üste muz yerdim. Her hafta umutla beklerdim o küçücük bedeni ekranda görünürdu kalbinin sesini bile duyamadım uğultu geliyordu sadece ekranda görürdüm. Hala ultrason kağıtlarını testleri hepsini saklarım. Canım yavrum mücadele ettik beraber ama kalbi iyice yavaşladı birgun ve kanama geldi. Bulunduğum yerdeki hastaneye gittik kese duruyor ama iç kanama başlamış acil kürtaj dendi. Kendi doktoruma gittik hemen şu an seni düşünmemiz lazım dedi ve aldılar kızımı. Çok ağladım ama isyan etmedim şükür alan Rabbim yerine verir yenisini insaallah.sende korkma hissetmesin yavrun Allah yardım eder insaallah sağlıkla kucağına alırsın