Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla yaptigin ovu testlerine baglayarak soyluyorumm:))) evde sende gebelik testi de vardir.. bi tane patlatsanaaa sende.. ben depo 8-9da olsam bende yapardim herhalde bugün cokkkk gaza geldim.. benimde regl sapıttı bildigin adet oldm yenidenKızlar benim ff günler falan gitti tıklanmıyor bugün girdiğim değeri silmiş. Huyu tutuyor arada![]()
Valla yok canım bilmiyorum ki niye böyle oldum yumurta hep bol biraz geç büyüyor bide benim sağ tarafa her bakışta dört dörtlük tipik pko görünümü var solda mutluyum sağda modum düşüyor kocaman ekran herşeyi de görüyorum pis pko düşmedi yakamizdanelmol pek keyfin yok gibi canim.. enerjilerimiz sifirlanmis benimde keyfim eskisi gibi degil.. napsak kii

Süper canım pko belasindan kurtuldun şükür benim sağ taraf dört dörtlük pko baş belasıKızlar çıktım şimdi doktordan, yumurta rezervin iyi dedi, yapışıklık yok dedi ama o üstteki basıklık için ufak bir operasyon yapalım dedi histereskopi ile, gerçi bu hamile kalmamanı açıklamaz ancak düşük yapmanı açıklar dedi. polikistik over değilsin dediyumurtalıkların gayet normal dedi geç yumurtlamayı pcos ile karıştırmayın dedi. eşinin sperm değerleri de gayet iyi dedi varikosel ameliyatı biz önermiyoruz keşke olmasa imiş dedi
Veson histereskopi sonrası korunma vermiyorum dedi. yapalım 3-6 ay daha normal dene sonra da bakalım duruma dedi.
Neden ameliyat olmasa imiş dedi ki?? Korunma vermemesi iyiymiş ne karar aldınız prki?Kızlar çıktım şimdi doktordan, yumurta rezervin iyi dedi, yapışıklık yok dedi ama o üstteki basıklık için ufak bir operasyon yapalım dedi histereskopi ile, gerçi bu hamile kalmamanı açıklamaz ancak düşük yapmanı açıklar dedi. polikistik over değilsin dediyumurtalıkların gayet normal dedi geç yumurtlamayı pcos ile karıştırmayın dedi. eşinin sperm değerleri de gayet iyi dedi varikosel ameliyatı biz önermiyoruz keşke olmasa imiş dedi
Veson histereskopi sonrası korunma vermiyorum dedi. yapalım 3-6 ay daha normal dene sonra da bakalım duruma dedi.
Hımm sulandırıcı iğne ilaç gerekli mi?Düşüklerimin pıhtılaşma ile alakası yokmuş, kürtaja genetik yapılmamasına bu doktor da kızdı . adet olunca ara randevu verelim sana bitişinde yapalım histereskopi dedi.
Sagol canim darisi basina olsun insallah :)
Tebrikleeeeeeeeeeeerrrr![]()
Hayirli olsunnn, hayir kesinlikle igne etkisi degildir 70 cok fazla.Cikmadi kuzum etiketlicrm yarim gun ya yavas calisiyorlarmis bekliyorum
Tesekkur ederim canim..insallah degerim yukselir bakalim kismet :)Hayirli olsunnn, hayir kesinlikle igne etkisi degildir 70 cok fazla.
Veson benim cuz tamamdir.
Kizlar "ece" nasil sizce kiz ismi ?
Hormonlar mı çok etkilendi senin acaba canım ya.. Niye böyle oldu.. Bence mutlaka başka bir doktora git.. Valla ev gebelik testi dolu ama yapmaya korkuyorum.. Bişey yoksa zaten 4 güne adet gelir.. Haftaya doktor yolu bana gözükür..Abla yaptigin ovu testlerine baglayarak soyluyorumm:))) evde sende gebelik testi de vardir.. bi tane patlatsanaaa sende.. ben depo 8-9da olsam bende yapardim herhalde bugün cokkkk gaza geldim.. benimde regl sapıttı bildigin adet oldm yenidenmanyaga bagladim
Süper valla canım ya. Benim abimin küçük kızının ismi ece...Hayirli olsunnn, hayir kesinlikle igne etkisi degildir 70 cok fazla.
Veson benim cuz tamamdir.
Kizlar "ece" nasil sizce kiz ismi ?
Yaa bende doktoruma kontrole gittigimde ilk defa hic pko var demedi.. ben dedim pko varmis diye.. cok hafif dedi.. yumurtalari gosterdi.. 3 tane vardi iste ayni anda buyumeye calisan.. yanindaki asistan kendi yumurtaligindan bahsetti pko varmis onda da.. bende buralarda hep kucuk kucuk yumurtalar var dedi.. seninkinde bir sey yok dedi.. seninki de mi minik mibik yumurtalı?? Kuzum sen şu bitkisel kürleri kullandin mi hic?? Yaa benim kasiklarim cekiliyo belim agriyo.. reglim yeni basladi... ):Valla yok canım bilmiyorum ki niye böyle oldum yumurta hep bol biraz geç büyüyor bide benim sağ tarafa her bakışta dört dörtlük tipik pko görünümü var solda mutluyum sağda modum düşüyor kocaman ekran herşeyi de görüyorum pis pko düşmedi yakamizdan![]()
Ne oldu yine mi banlandın:))Düşüklerimin pıhtılaşma ile alakası yokmuş, kürtaja genetik yapılmamasına bu doktor da kızdı . adet olunca ara randevu verelim sana bitişinde yapalım histereskopi dedi.
Ne zaman hitereskopi olcaksin peki??Kızlar çıktım şimdi doktordan, yumurta rezervin iyi dedi, yapışıklık yok dedi ama o üstteki basıklık için ufak bir operasyon yapalım dedi histereskopi ile, gerçi bu hamile kalmamanı açıklamaz ancak düşük yapmanı açıklar dedi. polikistik over değilsin dediyumurtalıkların gayet normal dedi geç yumurtlamayı pcos ile karıştırmayın dedi. eşinin sperm değerleri de gayet iyi dedi varikosel ameliyatı biz önermiyoruz keşke olmasa imiş dedi
Estrofemin neydi canim??Veson pihtilasma ve migrenim neden sorduğunu buldum estrofemin içinde bolca bu konuda uyarı var
Hiç kür yapmadım canım benimki hiç minik değil nerdeyse büyüyen yumurtalar boyutunda dört beş tane var olcse yani benim göz kararım uzman olduk usgdeYaa bende doktoruma kontrole gittigimde ilk defa hic pko var demedi.. ben dedim pko varmis diye.. cok hafif dedi.. yumurtalari gosterdi.. 3 tane vardi iste ayni anda buyumeye calisan.. yanindaki asistan kendi yumurtaligindan bahsetti pko varmis onda da.. bende buralarda hep kucuk kucuk yumurtalar var dedi.. seninkinde bir sey yok dedi.. seninki de mi minik mibik yumurtalı?? Kuzum sen şu bitkisel kürleri kullandin mi hic?? Yaa benim kasiklarim cekiliyo belim agriyo.. reglim yeni basladi... ):