Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insallah seninde transferin cok iyi gecer ve bebisine kavusursun..Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Veson Veson canim tablomu aradim bulamadim cok duygulandim hemen almissin asagiya :) insallah olumlu gider budefa yukari cikmam hic :)
insallah hepiniz sirayla geliceksiniz asagi tabloya inaniyorum canlar :)

Dua niyetine geçsin inşallah tamamına erer cnm.hani derler ya adet düzeni bozulursa bebek yer yapıyor.seninde hiç şaşmayan adet son iki ay sapıttı bu ay da Muradına erdin inşallah darısı da bizlere olsun inşallah Melissa81 Melissa81

Ya bana doktor Korun dedi ben hala ist. Dönüşü bebek yapacam kafasıyla ateş ölçüyorum :) Veson Veson bide tabloma bakıyorum yum. Oldu belli bu kist nasıl oluştu acaba doktora dedim ki ben tam günümde relg oldum kist adet geciktirmez mi herzaman geciktirmez dedi burda herkesin geciktigi zaman kist görüyor ya doktorlar şaşırdım.ben 2. Düşük sonrası soğan kürü yapmıştım bunda da yapsaydım keşke
Cnm zaten seninki folüküler kist değildi.yumurtan Çatladı yani orda sıkıntı yok.evet kist adeti geciktirdiği oldu Günü'nde olan arkadaşlarda olmuştu diye Hatırlıyorum.ben de korunuyorum ama ateş ölçmeye devam edeceğim.adet ne zaman gelecek bilmek istiyorum.bir de zaten her sabah zaten aynı saatte kalkıyorum ateş ölçmek bir dakikamı almıyor:) alışmış kudurmuştan beterdir :halay:

Cnm zaten seninki folüküler kist değildi.yumurtan Çatladı yani orda sıkıntı yok.evet kist adeti geciktirdiği oldu Günü'nde olan arkadaşlarda olmuştu diye Hatırlıyorum.ben de korunuyorum ama ateş ölçmeye devam edeceğim.adet ne zaman gelecek bilmek istiyorum.bir de zaten her sabah zaten aynı saatte kalkıyorum ateş ölçmek bir dakikamı almıyor:) alışmış kudurmuştan beterdir :halay:
Kist sadece yum. Catlamayinca oluyo diye biliyordum :KK70:bende ölcebildigim kadar devam edeyim ya ist. De alay edecekler benle Kuzenler falan derecesini de getirmiş diye :halay:

Dua niyetine geçsin inşallah tamamına erer cnm.hani derler ya adet düzeni bozulursa bebek yer yapıyor.seninde hiç şaşmayan adet son iki ay sapıttı bu ay da Muradına erdin inşallah darısı da bizlere olsun inşallah Melissa81 Melissa81
Aminnnn tatlim rabbim en kisa surede sagliklica sanada nasip etsin tekrar.
Evet canim ya ne dediysem beni yaniltti.sasiriyordum olanlara demekki oyleymis :))

Canım senin önceki tedavilerde kaçtı özellikle hamile kaldigin ay
Benim 6 idi ama ilac felan vermedi kaç olması gerekiyormus ki sana verdi ilaci
8.5 olması lazım doktor da çok beğenmişti hatta sanırım 8 üzeri istiyo benim doktor bu defa 5 çıkınca az geldi cok

Kızlar kendime yeni doktor buldum. O gıcık olduğum doktora gitmeyecem eğer adet olursam.. Melissa81 Melissa81 canım karın ağrın olmuşmuydu.. Belirtilerini yazarmısın?

Kızlar kendime yeni doktor buldum. O gıcık olduğum doktora gitmeyecem eğer adet olursam.. Melissa81 Melissa81 canım karın ağrın olmuşmuydu.. Belirtilerini yazarmısın?
Canim benim goguslerim cok kasiniyordu tatli tatli is yerinde wc kacip kasiyodum resmen.ama ben hep ilaclara bagladim kadinlik hormonu girdi vucuduma diye.kasik agrim igneden 2 3 gun sonra basladi..halende devam birde akinti vardi islaklik hissi.

hahaaa Melissa81 Melissa81 hamile mi ?

demiştim 1-2 aya haberi gelir diye hatırladınız mı :)

gözün aydın tatlım . takip edemedim ama şimdi gördüm çok sevindim.

Back
X