• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peki bir problem gördükleri için mi yapıyorlar yoksa her şeye bakıldı bir sorun bulunamadı bir de rahmin içine mi bakalım diyorlar ? tıp harika bir şey ya gerçekten de. Allah iyi insanların yardımcısı olsun onları dar da koymasın inşallah
Hsg de yapışıklık GÖRDÜ hem onu düzeltelim hem de bir bakalım içeriye çıplak gözle belki kaçırdığınız birşey vardır belki dedi

Kizlar ben de sizleri özlüyorum ama bu ara okul cok yogun, kv bende ama hepsini gectim her turlu zaman buluyorum buraya ben de boyle bir moral bozuklugu bir gerginlik var. Sanirim havalar etkiliyor. Girip hepsini okuyup cikiyorum. Veson Veson LeYLa_21 LeYLa_21 zafrina89 zafrina89 bu arada leyla abla yine gecen seferki gibi teste diretiyor nasil icin rahat edecekse insallah sonu olumlu olsun
Sağol canım amin inşallah..

tablon çok iyi. keyfinde yerinde gibi geldi bana:KK36:ateşin düşmemiş ve dpo13 desin yarını merakla bekliyoruz . müjde var galiba :KK36:

bence yarın test zamanı. yarın yapabilirsin.
Inşallah müjdeli haberi vermek nasip olsun gülüm... Amin

Kızlar çok önemli.. lavaboda pembe akıntı geldi bir iki damla.. yumurtam çatlıyor mu ya bu kadar erken olur mu? Perhizde eşim nolacak şimdi randevuyu erteleyelim mi? Kafamda deli sorular :deli::skandal:

Kızlar çok önemli.. lavaboda pembe akıntı geldi bir iki damla.. yumurtam çatlıyor mu ya bu kadar erken olur mu? Perhizde eşim nolacak şimdi randevuyu erteleyelim mi? Kafamda deli sorular :deli::skandal:
Yok cnm bu kadar erken olmaz ya:110:

Kızlar estrofem kullananlar gözümü açamıyorum bu çok mu uyku yapıyo :uykucu:

Kizlar benim acayip yogun yumjrta aki akintim var bugun.. hafif kahveye donuyor ama sanirim kesiliyor lekelenme.. bide aramizda kalsin cok hararetlendimo_O yumurta catlamiyordur o bi kesin de.. dusundurdu yani :KK14:

Back
X