Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fertılıtyfrıend.com dıe bısıy cıkıo mobılde play storedan ınen ıngılızce cevrılmıo da acaba tlf modelıyle mı alakalı
Evet cnm işte o program maalesef Türkçe'si yok ilk sayfadan yardım alarak yüklemeye çalış birçok arkadaş öyle yapıp indirdi

Evet o arkadaş benim :KK52: yumurtlama kanaması oldu, aşırı ıslaklık hissi, aşırı diyorum çünkü ıslaklık pantolonuma bile geçmişti ve yumurtalıklarımda hafif Ağrı'lar vardı.Ff ilk önce benim dediğim güne çizgi çekti ama ısı artışım Yavas Yavas yukseldigi icin 2 gun sonraya kaydirdi cizgiyi. Bu sebepten mavi çizgi çektim . Ama dpo normalden 2 gün uzun sürdü. Acaba diyorum ff nin çektiği gün mü doğru gündü ???? Kafamda deli sorular :110:
Evet cnm senin geçen ayki tablon.bu soruların cevabını artık Rabbim bilir.zaten geldi geçti bunları düşünme boşver.sen yine de ateş iyice yükselene kadar ilişkileri Bırakma ;)

set reset var orayı oynamıyorum ondan mı bılemedım

Trabzon da değilim canım ama üniyi Trabzon da okudum 2. Memleketim:KK36: ben şimdi gümüşhanenin ilçesindeyim burdan gidicem Trabzona.
Oooooo benden selam soyle topraklarima her yil giderdim bu sene hamilelikten dolayi gidemedim buram buram burnumda kokuyo topragim resmen memleketi aseriyorum ya valla ozledim :silah::110:

Kiz @sumbulkokusu ablam nasilsin bu ara nettr bi sikonti yasiyorum zar zor girdim simdode baska telden duzelir duzelmez detayli konusuruz ozledim seni aklim sende kaldi birdr Leyla ablamda kaldi umarim herkes iyidir insaAllah rabbim dualrinizi tez vakitte kabul eyleisn sizi unutmadim sakin unuttum sanmayin dualarimdasiniz sizdr bizi unutmayin dualarinizda rabbim her daim yar ve yardimcimiz olsun :)

Kiz @sumbulkokusu ablam nasilsin bu ara nettr bi sikonti yasiyorum zar zor girdim simdode baska telden duzelir duzelmez detayli konusuruz ozledim seni aklim sende kaldi birdr Leyla ablamda kaldi umarim herkes iyidir insaAllah rabbim dualrinizi tez vakitte kabul eyleisn sizi unutmadim sakin unuttum sanmayin dualarimdasiniz sizdr bizi unutmayin dualarinizda rabbim her daim yar ve yardimcimiz olsun :)
Sağol gülüm bizler iyiyiz çok şükür. Bende seni merak ediyordum ecrincim nerde diye. Son konuşmamızdan bu yana umarım daha iyisindir ablacım.. Bebişinde iyidir inşallah canım. Çok öpüyorum seni kuzum..

Bu tam benim sikintima cevap oldu. ya ağrı oluyor akıntı oluyor ff benim tahmin ettiğim belirtili günlere değil başka güne cizgi çekiyor demekki progesterondanmis ay çok saol canım ya boşuna sitres yapiyomusum Veson Veson sence de boylemi benim yum bu şekilde olabilirmi
benim 1 defa başıma geldi. doktor ultrasonda catladigini gördüğü halde ben tüm belirtilerini yaşadığım halde ateş ertesi gün yükselmedi bi sonraki gün yükseldi B BenanAsiye

Back
X