• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarr yarına randevum var klomene başlarız heralde yeniden bi umut doldu içim yeni bi ay :halay::halay: haydi bismillah diyim
Ohh motive çok güzel ben de çıktım doktordan endometrium 7 mm olmus solda 14 olan yumurta 18 kusur olmus 2 tanede geriden geliyor onlarda yetisirse çatlar dedi sağdaki nolmus bilmiyorum küçük kalmış iğneyi yazdı çarşamba sabah vurulcam aslında kontrole çağırdı ama bugün bile sürünerek gittim ben biraz ara verip enerji depolamaliyim az da kilo veririm diyorum artık ama doktor inofolic ı kullanmaya devam et yumurta geliştirmeye inositol çok iyi dedi

Ohh motive çok güzel ben de çıktım doktordan endometrium 7 mm olmus solda 14 olan yumurta 18 kusur olmus 2 tanede geriden geliyor onlarda yetisirse çatlar dedi sağdaki nolmus bilmiyorum küçük kalmış iğneyi yazdı çarşamba sabah vurulcam aslında kontrole çağırdı ama bugün bile sürünerek gittim ben biraz ara verip enerji depolamaliyim az da kilo veririm diyorum artık ama doktor inofolic ı kullanmaya devam et yumurta geliştirmeye inositol çok iyi dedi
pregnyl mi alcaksın bulunmuo ya ben bu sefer giittiğimde onu yazcaksanız şimdiden alayım dicem bide hiç inofolic fln demedi bana ya bu sefer sorcam bide bnm 6.26mm idi birazda iğneye kdr artar yeterli demişti estrofem fln vermedi hiç her doktor farklı yorumluyo kafam çorba :KK64:

pregnyl mi alcaksın bulunmuo ya ben bu sefer giittiğimde onu yazcaksanız şimdiden alayım dicem bide hiç inofolic fln demedi bana ya bu sefer sorcam bide bnm 6.26mm idi birazda iğneye kdr artar yeterli demişti estrofem fln vermedi hiç her doktor farklı yorumluyo kafam çorba :KK64:
Benim 5 olduğu için verdi şimdi 7 olmuş iyi dedi choriomon 5000 yazdı canım pregnly yok bulamadım burda eşdeğer o vardı onu alıyorum doktorum da biliyo artık onu yazıyo aslında benim doktorum myositol galiba bi ilaç var onu diyo ama çok pahalıydı inofolicte de inositol varya o da iyi dedi

Benim 5 olduğu için verdi şimdi 7 olmuş iyi dedi choriomon 5000 yazdı canım pregnly yok bulamadım burda eşdeğer o vardı onu alıyorum doktorum da biliyo artık onu yazıyo aslında benim doktorum myositol galiba bi ilaç var onu diyo ama çok pahalıydı inofolicte de inositol varya o da iyi dedi
inşallah bebiş olsun bu ay hayırlısıyla doktor yollarında bıktık usandık malesef

Ateş ölçer arkadaşlar bir arkadaşımız Aralık sonunda Allah izin verirse umre ye gidecek ve ateş topiği olarak o zamana kadar bir hatim indirmeyi düşünüyoruz hatim duasını inşallah isimlerimizi anılarak mübarek topraklarda yapılacak.malum konu ateş topiği ile alakalı bir konu olmadığı için özelden katılacakları konferans konuşmasına davet edeceğim.Cüzlerin bir kısmı paylaşıldı.kalan cüzlerden almak isteyenler bildirim yapsın.lütfen karışıklık olmaması adına katılamayacaklar da katılamayacaklarını yazarsa çok sevinirim.

Yavaş okuyorum yetiştiremem düşüncesine kapılarak Katılmak istemeyenler kendi Arasında paylaşabilir.herkes okuyabileceği kadar alabilir.arapça bilmeyenler sizin adınıza başkaları da okuyabilir.

Kendisinden bildirim beklediğimiz arkadaşlar katılamayacağım yada Katılıyorum yazarlarsa çok sevinirim bir an önce konferans konuşmasını başlatalım:KK66:

XXYYXXYY XXYYXXYY
@FatmaMurat
iiz iiz
kushi kushi
Elcanki Elcanki
missdincer missdincer
B BenanAsiye
hapsuu hapsuu
ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi
SaskinAnne SaskinAnne
Melissa81 Melissa81
X xDerinMavix
Agave Agave

Bizi dışardan sessizce takip eden arkadaşlar da Katılmak isterlerse bildirim yapabilir

Reglim yaklaştı ya yine bir deli gibi yemek isteği yine bir karamsarlık çöktü bana :KK14: histereskopiye kadar sınava odaklanayım bari diyorum bende pcyi açıyorum çalışmak için 2 dakika sonra kendimi burda buluyorum yine:KK48:

Reglim yaklaştı ya yine bir deli gibi yemek isteği yine bir karamsarlık çöktü bana :KK14: histereskopiye kadar sınava odaklanayım bari diyorum bende pcyi açıyorum çalışmak için 2 dakika sonra kendimi burda buluyorum yine:KK48:
valla bnde regl oldum ya bi pkt biskremi yaladım yuttum şimdide tatlı tadı ağzımdan gtmio

Ateş ölçer arkadaşlar bir arkadaşımız Aralık sonunda Allah izin verirse umre ye gidecek ve ateş topiği olarak o zamana kadar bir hatim indirmeyi düşünüyoruz hatim duasını inşallah isimlerimizi anılarak mübarek topraklarda yapılacak.malum konu ateş topiği ile alakalı bir konu olmadığı için özelden katılacakları konferans konuşmasına davet edeceğim.Cüzlerin bir kısmı paylaşıldı.kalan cüzlerden almak isteyenler bildirim yapsın.lütfen karışıklık olmaması adına katılamayacaklar da katılamayacaklarını yazarsa çok sevinirim.

Yavaş okuyorum yetiştiremem düşüncesine kapılarak Katılmak istemeyenler kendi Arasında paylaşabilir.herkes okuyabileceği kadar alabilir.arapça bilmeyenler sizin adınıza başkaları da okuyabilir.

Kendisinden bildirim beklediğimiz arkadaşlar katılamayacağım yada Katılıyorum yazarlarsa çok sevinirim bir an önce konferans konuşmasını başlatalım:KK66:

XXYYXXYY XXYYXXYY
@FatmaMurat
iiz iiz
kushi kushi
Elcanki Elcanki
missdincer missdincer
B BenanAsiye
hapsuu hapsuu
SaskinAnne SaskinAnne
Melissa81 Melissa81
X xDerinMavix
Agave Agave

Bizi dışardan sessizce takip eden arkadaşlar da Katılmak isterlerse bildirim yapabilir
Katılırım canım ben

XXYYXXYY XXYYXXYY
@FatmaMurat
iiz iiz
kushi kushi
Elcanki Elcanki
missdincer missdincer
B BenanAsiye
hapsuu hapsuu
SaskinAnne SaskinAnne
Melissa81 Melissa81
X xDerinMavix
Agave Agave

cnm malesef arapçam yok yakınımdada bana bu konuda yardımcı olacak kimse yok.Bu sebeple katılamayacağım.Allah şimdideden dualarınızı kabul eylesin.

XXYYXXYY XXYYXXYY
@FatmaMurat
iiz iiz
kushi kushi
Elcanki Elcanki
missdincer missdincer
B BenanAsiye
hapsuu hapsuu
SaskinAnne SaskinAnne
Melissa81 Melissa81
X xDerinMavix
Agave Agave

Ben ben ben alabilir miyim varsa eğer 30.cüz :KK48: en son ne zamana kadar okumalıyız birde onu net belirtebilir misin canım.
Ben çok isterim katılmayı insaAllah vesile olur hepimize sağlıcakla hayırla hamile kalır kavuşuruz yavrularimiza:dua:

XXYYXXYY XXYYXXYY
@FatmaMurat
iiz iiz
kushi kushi
Elcanki Elcanki
missdincer missdincer
B BenanAsiye
hapsuu hapsuu
SaskinAnne SaskinAnne
Melissa81 Melissa81
X xDerinMavix
Agave Agave

Canim bende almak isterim.. kalan cüzleri de paylaşırsan sevinirim. :)

LeYLa_21 LeYLa_21 iiz iiz canlarim ister istemez umutsuzluga kapılıyorum korkuyorum.. ilk defa basima geliyo.. her gun düşük yaptığım hastanenin önünden geçiyorum, simdi de tam önünden geçtim.. hep icimden bir seyler kopuyo:( Rabbim kimseyi tekrar tekrar bu aciyla sınamasın:( cok moralim bozuk.. kasigim agriyo belim agriyo bobreklerim agriyo.. yoruldum cok:(

Back
X