• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba bu konuda bilgili olanlardan bir yorum almak istiyorum. 5-6 aydır ateş takibi yapıyorum , son 2 aydır ovulasyon testınde yumurtlama oldugunu yakalıyorum ama ateş yukselmıyor. hangisini baz almak mantıklı? ovulasyon testı takıbı daha dogru geldı cunku o donem yumurtlama agrım ve akıntım da oluyor. dün yumurtlamam oldu teste gore ama ateşim bu sabah da duşuk cıktı anlam veremedım. gece birkaç kere uyanıyorum bazen tuvalete kalkıyorum yanı kesıntısız 3-4 saat uyuyamıyorum bundan dolayı vucut ısıs yanlıs cıkıyor olblrmı? yada atesım yukselmedıgı ıcın yumurtlamamla ılgılı bır sıkıntı var dıyebılırmıyız
Ben de gece en az 3-4 kez kalkan biriyim.ateşimi etkilemiyor.kişisel de olabilir.
Saol canım. Araştırmaya devam. Bi taraftanda doktor doktor gezmek çok yıprattı. Acaba diyorum vücudum tam toparlamadan mı hamile kalıyorum. Ondan mı oluyor? Acaba bi 6 ay korunsam vücudum dinlense....!!!!
Kimyasal da vücudun yorulduğunu sanmam.çünlü her kadın hayatında pek çok kez kimyasal yaşıyor ve haberi bişe olmuyor.bakma sen biz işin kurdu olduk çok erkenden öğreniyoruz.iyi mi kötü mü ediyoruz orası muamma

Kızlar selam sizce çatlamaya çok var mi

Eklentiler

• IMG_20170926_184529.webp
    IMG_20170926_184529.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 39
o burda zor canm anca odaya çıkınca yoksa bi yanağına değdirip alıolar çocuğu eşim doğuma girmeyi reddedio :) ztn dayanamaz beni öyle görmeye çok hassas ebe de hangi ebe girecepini bilemiyorum doktor sabitte doktorda pek rahat bişey doğumdan korkuyorum diyorum adam hiç yorum yapmıo olur olur illa ki doğcak dio :) kaç kg doğdu benan bebiş
Canım konuşursan izin verirler belki. en azından 15 dakika. Ne uyuzlar ya. Benim eşim doğumdayfı ama hrp yanıöda amdaydı elimi tuttu masaj yaptı. Oda da loş ışık vardı. Önden hiç bişi görmedi.zaten görse bemimkide kesin bayılırdı. :) iyi ki eşşm olmuş yoksa ebeyle kafayı yerdim:(
Benan bebiş doktorumuzun dediği gibi minik ama sağlıklı doğdu:) 2640 gr ilk iki gün toplamda 200 gr verdi sonra almaya başladı . 11 günlük olduk 2800 filanız galiba şuanda :)

Canım konuşursan izin verirler belki. en azından 15 dakika. Ne uyuzlar ya. Benim eşim doğumdayfı ama hrp yanıöda amdaydı elimi tuttu masaj yaptı. Oda da loş ışık vardı. Önden hiç bişi görmedi.zaten görse bemimkide kesin bayılırdı. :) iyi ki eşşm olmuş yoksa ebeyle kafayı yerdim:KK43:
Benan bebiş doktorumuzun dediği gibi minik ama sağlıklı doğdu:) 2640 gr ilk iki gün toplamda 200 gr verdi sonra almaya başladı . 11 günlük olduk 2800 filanız galiba şuanda :)
sağlıklı olsunda minik olsun :) bnm eşim hiç hazır değil yabında olmaya ztn bi hastane dişçi fobisi var zorlamıcam kendisi için bile muayeneye sürükleyerek götürüyorum genelde

Kızlar ben 2016 yazında tup yaptirmistim ondan bu yana herhangibir yumurta uyarıcı kullanmadım bu ay klomen verdi ya bana kasiklarim yanıyor resmen acaba yumurta büyüdüğü icinmidir onceden de oluyordu herhalde tam hatirlamiyorum

sağlıklı olsunda minik olsun :) bnm eşim hiç hazır değil yabında olmaya ztn bi hastane dişçi fobisi var zorlamıcam kendisi için bile muayeneye sürükleyerek götürüyorum genelde
Ben sordum ozel olmasina ragmen almadilar hickimseyi. Annem de telefon verdi dogunca cekin diye :)))) hemsireler cekti kavusma animizi :)

Saol canım. Araştırmaya devam. Bi taraftanda doktor doktor gezmek çok yıprattı. Acaba diyorum vücudum tam toparlamadan mı hamile kalıyorum. Ondan mı oluyor? Acaba bi 6 ay korunsam vücudum dinlense....!!!!
Canim veson demis ben de aynisini diyecektim. Ben dusukten sonra korunmadan 3. Ay tekrar gebe kalmistim. Hormonlar 2 ay duzelmedi ilacla duzelttikten sonra oldu gebelik. Doktor da pihtilasma olmamasina ragmen onlem amacli igneye baslatti. Keseyi gordukten sonra mi hatirlamiyorum ama.. sen folikasit ve coraspin kullanirken tekrar mi denesen ki? Sonucta gebe kalabiliyorsun tutunup buyumede problem. Rabbim yolunu gostersin İnsAllah

Evet bazı basın ovu pozitiften sonra ateş yükselir ama bazen ertesi gün yA da sonraki gün De olabilir ateş yükselene kadar bir süre daha ilişkiyi bırakmayın
Bu sabah atesim yukseldi cnm ovu pozitf ciktiktan snra 24-36 saat arasi yumurtlama olur diyorlardi ama 48 saat ve daha fazlasi da olblyr demekki. Iliskiye ara vermemek lazim

Bu sabah atesim yukseldi cnm ovu pozitf ciktiktan snra 24-36 saat arasi yumurtlama olur diyorlardi ama 48 saat ve daha fazlasi da olblyr demekki. Iliskiye ara vermemek lazim
Evet CNm aynen öyle .pco lu bir arkadaşta yaklaşık bir hafta sonra çatladığını bile biliyorum ateş yükselene kadar devam;) kuralına uygun ölçüldüğü takdirde ateşin yanılttığı çok nadir oluyor

Kızlaaarrr acil soru : şimdi ben 3 ay ara vereceğim ya adaçayı içmeye devam edeyim mi?ve korunacağıma göre 12.gümden sonrada içmeye devam edeyim mi?

Kızlaaarrr acil soru : şimdi ben 3 ay ara vereceğim ya adaçayı içmeye devam edeyim mi?ve korunacağıma göre 12.gümden sonrada içmeye devam edeyim mi?
Adacayini nicin iciyorsun ?yumurtlamaya etkisi var mi ?

Günaydın
Kızlar Veson Veson benim ateşim yumurtlama öncesi 36.1 den yukarı çıkmazdı ama bugun 36.3 cikti
Ovulasyon testlerim negatif eminim olmadığına ama neden böyle oldu anlamadim

Back
X