- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Ben de gece en az 3-4 kez kalkan biriyim.ateşimi etkilemiyor.kişisel de olabilir.kızlar merhaba bu konuda bilgili olanlardan bir yorum almak istiyorum. 5-6 aydır ateş takibi yapıyorum , son 2 aydır ovulasyon testınde yumurtlama oldugunu yakalıyorum ama ateş yukselmıyor. hangisini baz almak mantıklı? ovulasyon testı takıbı daha dogru geldı cunku o donem yumurtlama agrım ve akıntım da oluyor. dün yumurtlamam oldu teste gore ama ateşim bu sabah da duşuk cıktı anlam veremedım. gece birkaç kere uyanıyorum bazen tuvalete kalkıyorum yanı kesıntısız 3-4 saat uyuyamıyorum bundan dolayı vucut ısıs yanlıs cıkıyor olblrmı? yada atesım yukselmedıgı ıcın yumurtlamamla ılgılı bır sıkıntı var dıyebılırmıyız
Kimyasal da vücudun yorulduğunu sanmam.çünlü her kadın hayatında pek çok kez kimyasal yaşıyor ve haberi bişe olmuyor.bakma sen biz işin kurdu olduk çok erkenden öğreniyoruz.iyi mi kötü mü ediyoruz orası muammaSaol canım. Araştırmaya devam. Bi taraftanda doktor doktor gezmek çok yıprattı. Acaba diyorum vücudum tam toparlamadan mı hamile kalıyorum. Ondan mı oluyor? Acaba bi 6 ay korunsam vücudum dinlense....!!!!