• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
http://fertilityfriend.com/home/6b276e/
Yaptım :) bugünkü ısıya göre yumurtanın çatlama günü değişti şimdi kesinleşti sanırım kesik kesik çizgi olduğunda belirsiz mi oluyo
Ff kesikli çizgi çekiyor ama akıntı bilgisi yada ovu testi varsa çizgi pekişiyor ve düzleşiyor.artık bekleme zamanı.bugğn de son bir çalışma olabilir isterseniz

Ff kesikli çizgi çekiyor ama akıntı bilgisi yada ovu testi varsa çizgi pekişiyor ve düzleşiyor.artık bekleme zamanı.bugğn de son bir çalışma olabilir isterseniz
Bende öyle düşündüm 1-2 gün daha garanti olsun diye ilişki olması iyi, bi de şimdi yumurtanın çatladığını gösterdiği gün bende akıntı yoktu sadece ıslaklık hissi vardı ondan sonra ki gün yumurta akı gibi akıntı tekrar başladı ve bugün arttı bu normal dimi

Bende öyle düşündüm 1-2 gün daha garanti olsun diye ilişki olması iyi, bi de şimdi yumurtanın çatladığını gösterdiği gün bende akıntı yoktu sadece ıslaklık hissi vardı ondan sonra ki gün yumurta akı gibi akıntı tekrar başladı ve bugün arttı bu normal dimi
Akıntı konusunda pek başarılı değilim.bazen sperm ile karışabiliyor yumurta akı.bence yumurta çatladı ama bazen 2. Yum falan olabiliyor dediğin gibi garantiye almak gerek;)

Akıntı konusunda pek başarılı değilim.bazen sperm ile karışabiliyor yumurta akı.bence yumurta çatladı ama bazen 2. Yum falan olabiliyor dediğin gibi garantiye almak gerek:KK66:
Tamam o zaman teşekkür ederim 11 gün bekliycez bakalım :))

Dil-i bitab Dil-i bitab söktürücü kullanıyor musun? Ff yine çizgi çekmiş
Bende tam buraya yazicaktim dört gun civan percemi ictim iki gundur icmiyorum gelen.giden.yok baktim ates yukseldi bazen adet agrisi gibi bisey oluyor 5 10 saniye en fazla. hatta agri denemez hissedilmiyor pek bazen gobegimde ve hizasinda igne batiyor gibi bir his ve sari sulu kokusuz akinti var 4 gundur falan ve asiri gaz var kafam cok karisik yarin tekrar test yapicam muhtemelen yok usutme falan olabilir yumurtlama ise gecmis olsun o kadar yildim ki calisma falan yapmadim hayırlısı :KK51:

Bende tam buraya yazicaktim dört gun civan percemi ictim iki gundur icmiyorum gelen.giden.yok baktim ates yukseldi bazen adet agrisi gibi bisey oluyor 5 10 saniye en fazla. hatta agri denemez hissedilmiyor pek bazen gobegimde ve hizasinda igne batiyor gibi bir his ve sari sulu kokusuz akinti var 4 gundur falan ve asiri gaz var kafam cok karisik yarin tekrar test yapicam muhtemelen yok usutme falan olabilir yumurtlama ise gecmis olsun o kadar yildim ki calisma falan yapmadim hayırlısı :KK51:
HADİ hayırlısı HAYırlısı gebelik yoksa da bir an önce sökülürsün umarım

Yani daha çatlamadı yum bugün mü olacak çokta ağrı şimdi dünki çalışma yetermi bugün hiç keyfim yok çok sıkıldım çalışmaktan :confused:

HADİ hayırlısı HAYırlısı gebelik yoksa da bir an önce sökülürsün umarım
Amin amin ff de ici gri pembe cerceveine anlama geliyordu iki tane var bu ay icinde bir tane de test gununu gosteren ici beyaz var

Yani daha çatlamadı yum bugün mü olacak çokta ağrı şimdi dünki çalışma yetermi bugün hiç keyfim yok çok sıkıldım çalışmaktan :confused:
dun ya da bugun catlama gunun olabilir.
henuz kesin birsey diyemiyrm. atesine gore netlestiririz ;) mumkunse gun asiriyi birakma derim.

Back
X