- 30 Mart 2017
- 12.773
- 19.857
- 298
Bi kac gün sonra yaparimSabah ilk idrarla yap daha net çıkar hamilelik varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kac gün sonra yaparimSabah ilk idrarla yap daha net çıkar hamilelik varsa
Dil-i bitab Albi geb.testi hata veriyor canim silik çizgi cikiyor basima geldi
Umitlendirmiyim ama benmde zor gozukuyodu zaten degerimde 16 cikmisti sonradan yukseldiCikmiyor fotoda ya o derece silik gözle çok zor görülüyor isikta pencere onjnde falan bakiyorum sanirim yalanci çizgibi kaç gun sonra tekrarlarim koyulasirsa ona gore hareket ederim
bnm adette genelde yüksek ateşle geliyodu hiç enine olan sınır çizginin altına düşüpte regl geldiğini hatırlamıyorum hep reglden sonra düşüodu yapı meselesiVeson benim önceki tabloyu bir türlü ekleyemedim ama 36,70 diydi ateşim ve aynı ateşle regl oldum. Bir de sağ kasığımda balon gibi şişlik olup iniyor kist falanmı var acep yaa. Çok da korkuyorum dra gidesim gelmiyor. Böyle aynı ateşle regl olmak normalmi. Bu arada kızlar hakkınızı helal edin ya okuyorum yazdıklarınızı çok yardımcı oluyorsunuz paylaşım yapamasam da pek inanın sizin üzüntünüz beni de üzüyor.
Ya evet sizin gibi hamile kalanlar cok okudum forumda Rabbim size saglikla kucaklamayi nasip etsin ama benim yumurtladigim bile muallakta ,o yuzden muhtemelen saskin annenin dedigi gibi test sıkıntılı demekki daha guvenilir bi test olsa umit ederdim .bidahaki adete insAllah artik ne zman olur bilemem...Umitlendirmiyim ama benmde zor gozukuyodu zaten degerimde 16 cikmisti sonradan yukseldi
hayırlısı olsun cnm inş sonu bebek olsun dualarımız seninle :) devlet mi özel mi ne kadara?Merhaba kızlar bugün aşılama için tedaviye basladık aksama ilk iğnemi yapacagım dualarınızı bekliyorum![]()
Saolasin canim Allah razı olsun....egitim araştırma hastanesinde canım sadece ilaç parası ödüyoruz onuda rapor cikartiyor az miktar ödüyoruz benim 2.asilama olacakhayırlısı olsun cnm inş sonu bebek olsun dualarımız seninle :) devlet mi özel mi ne kadara?
2 ay deniycez olmazsa bizde aşılama düşünüyoruz artık![]()
inş bu sefer yolunda gider herşey :)Saolasin canim Allah razı olsun....egitim araştırma hastanesinde canım sadece ilaç parası ödüyoruz onuda rapor cikartiyor az miktar ödüyoruz benim 2.asilama olacak
amin inş canıminş bu sefer yolunda gider herşey :)
Canım tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu sefer bekleyişin son bulur. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Sağlıklı evlatlar kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar bugün aşılama için tedaviye basladık aksama ilk iğnemi yapacagım dualarınızı bekliyorum![]()

Hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallahamin inş canım
amin tatlım saol Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşAllahCanım tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu sefer bekleyişin son bulur. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Sağlıklı evlatlar kucağına almayı nasip etsin![]()
amin saolasın canım inşAllahHayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah
Canm bendede yumurtlama bozuklugu vardi. Burdaki kizlarda bilir ovulasyon testi kullandim bende ama loboquick almistim. Istersen sende o testle dene bide. Icinde gebelik testide oluyo adete 4 gun kala o testte ogrenmistim bende. Insallah hamilesindir canmYa evet sizin gibi hamile kalanlar cok okudum forumda Rabbim size saglikla kucaklamayi nasip etsin ama benim yumurtladigim bile muallakta ,o yuzden muhtemelen saskin annenin dedigi gibi test sıkıntılı demekki daha guvenilir bi test olsa umit ederdim .bidahaki adete insAllah artik ne zman olur bilemem...
Maşallah güzel yükselmiş ilk sayfada link var atmana gerek YokVeson ateş bu sabah fırladı umarım böyle gider, ilk hamileliğimdeki gibi aynı gün yükseldi vücut ısım tabi düşük yapmıştım ama bu sefee umutluyum
http://fertilityfriend.com/home/6b276e/
İnşallah, şimdi gördüm :)Maşallah güzel yükselmiş ilk sayfada link var atmana gerek Yoksonu yeşillensin inşallah
hayırlı olsun canım müjde vermek nasip olsun inşallahMerhaba kızlar bugün aşılama için tedaviye basladık aksama ilk iğnemi yapacagım dualarınızı bekliyorum![]()