• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar butterfly ın kalp atışları durdu maalesef yarın kürtaj olacak:KK43:
Çok çok üzüldüm şok oldum. @butterfly_gns Rabbimin vardır bir bildiği.kendini iyi hissettiğinde bekliyoruz canım.Allah yar ve yardımcımız olsun.
Merhaba kızlar bugün aşılama için tedaviye basladık aksama ilk iğnemi yapacagım dualarınızı bekliyorum :dua:
Hayırlı olsun canım inş gelir bebişin.takipteyim seni

Kizlar acil yardım
Bugün ovu.testim pozitif verdi aksam 10 gibi tekrar yaptim pik yapmış
Pm kondurduk
Acaba yarında iliski olmalı mi? Bir gün ara verelim mi?
Kadının orgazm olmasının hamilelikle alakasi var mi?
Diz dirsek pozisyonu retrovert rahmi olanlar icin uygun diye okudum alakasi var mi?
Sorularım bitti :)))))
Veson Veson R Rzg14

Dogum yapan kizlar benim felaket diz agrilarim/eklem agrilarim basladi.. romatizma gibi. Doktor monovit vermisti ama icmiyorum icindeki kimyasallardan. Bugun hamileyken ictigim kalsiyumden ictim. Acaba kalsiyum ve magnezyumdan mi oluyor ki?? Ptesi saglikocaginsa aylik kontrolumuz var.. ozamana kadar fazla zorlamaz insAllah.. Basina boyle agrilar gelen var mi???

Kizlar acil yardım
Pm kondurduk
Diz dirsek pozisyonu retrovert rahmi olanlar icin uygun diye okudum alakasi var mi?
Veson Veson R Rzg14
Canimm ben orgazmn olmuyodum artik okdr iliskide:D yani alakasi yok.. ben de sey duymustum ne kdr dogru bilmiyorum;
Eger kadin orgazm olmazsa ya da erkekten sonra olursa bebek erkek oluyormus :D
Kadin once olursa kiz:D cok gülmüştüm duydugumda ama kendimi düşününce acaba mi demiştim:D

Canimm ben orgazmn olmuyodum artik okdr iliskide:KK70: yani alakasi yok.. ben de sey duymustum ne kdr dogru bilmiyorum;
Eger kadin orgazm olmazsa ya da erkekten sonra olursa bebek erkek oluyormus :KK70:
Kadin once olursa kiz:KK70: cok gülmüştüm duydugumda ama kendimi düşününce acaba mi demiştim:KK70:
Benimde hic yumurtlama günüme denk gelmemişti aksi gibi olmuyordum o zaman ama bu defa oldu anammm belki doğrudur dedim de simdi de sen yazınca ayrı güldüm 10 saniye farkla erkek mi olacak benim bebisim simdi :KK70::KK70::KK70:

Ates 36.5:KK57: neler oluyor ? Pcos senin oyununsa kafani.kiricam bu.sefer :mad: ben son ikidir mikmiklerde saniye beklemeden hoop kalkiyorum valla yumurtlamaysa ve tutarsa.agzim acik kalir

Canm bendede yumurtlama bozuklugu vardi. Burdaki kizlarda bilir ovulasyon testi kullandim bende ama loboquick almistim. Istersen sende o testle dene bide. Icinde gebelik testide oluyo adete 4 gun kala o testte ogrenmistim bende. Insallah hamilesindir canm
Bende aldim pcos sagolsun yumurtlamadan.bitti gecende laboqickle yaptim iki test birinde yine hayali cizgi vardi albiden daha silik birinde de bembeyazdi.

Benimde hic yumurtlama günüme denk gelmemişti aksi gibi olmuyordum o zaman ama bu defa oldu anammm belki doğrudur dedim de simdi de sen yazınca ayrı güldüm 10 saniye farkla erkek mi olacak benim bebisim simdi :KK70::KK70::KK70:
Kadinin orgazmi hamilelikolasiligini artiriyor diye biliyorun, kadin menisi ustun gelirse kiz erkeginki ustun gelirse erkek diye okumustum bir kac yeede usrun gelmek ne anlamadim ama ?

Kadinin orgazmi hamilelikolasiligini artiriyor diye biliyorun, kadin menisi ustun gelirse kiz erkeginki ustun gelirse erkek diye okumustum bir kac yeede usrun gelmek ne anlamadim ama ?
Çokluk ve sehvet bakimindan mis bu dedigimde ustun gelmesi konusu yani hadiste geciyor

Hahahahahhaahahhshah bir rivayete göre öyleymis :D

Aaa demek ki gercekten varmis oyle bi durumm
Canım ağrılarının sebebi Demir eksikliği.o monoviti düzenli olarak en az 6ay kullanman gerek.yoksa yakında ağrılardan ayaklarının üstüne basamazsın.emzirdiğin için ve Doğumla giden Demir ve kanı tamamlaman gerek.herkes kullanıyor.kendine eziyet etmene gerek yok.

Kizlar acil yardım
Pm kondurduk
Veson Veson R Rzg14

Aksami degerlendir derim..
Dedigin rahim tipi ne bilmiyorum. Eger ters rahim olayi ise, hic onemi yok. Benim ki ters. 3 unde de hemen gebe kalmistim. Bir de orgazm olayi, hamileligi kolaylastirir diye okumustum. Cunku o zaman rahim kaslari vakum etkisi yapar ve spermlerin cok hizli yumurtaya ulasmasini saglarmis.
Dogum yapan kizlar benim felaket diz agrilarim/eklem agrilarim basladi.. romatizma gibi. Doktor monovit vermisti ama icmiyorum icindeki kimyasallardan. Bugun hamileyken ictigim kalsiyumden ictim. Acaba kalsiyum ve magnezyumdan mi oluyor ki?? Ptesi saglikocaginsa aylik kontrolumuz var.. ozamana kadar fazla zorlamaz insAllah.. Basina boyle agrilar gelen var mi???
Gecmis olsun canim. Ben yasamadim bilemiyorum...ama doktorla telefonla olsun gorus derim. bekleme yani. Bebek bakiyorsun, vucudun gucsuz kaliyor...

Kizlar acil yardım
Pm kondurduk
Veson Veson R Rzg14
Bu akşamda olmalı mikmik.yarına yumun ömrü vefa etmeyebilir.yap gitsin işte parayla mı:KK53:

:) bende adamla kapışmıştm boşa gitti işte diye bizimki de erkek bize de uyuyo
Kızı olan yok mu ,onlarda durum me acaba? LeYLa_21 LeYLa_21 .kızında altta mıydın üstte mi sağda mı solda mı?önce kim kimi mikmikledi de kız oldu:rolleyes:

Back
X