• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lelya Lelya ikimizde dpo 3 teyiz :) ikimizden de güzel haber gelmesi ümidiyle
Kız leyloş nasıl hamiş kalsın?hayır aylarca mikmik yaptı,olmadı.bu ay mikmiksiz hamile kalırsa Hz .Meryem mertebesine yükselmiş demektir.eee tabi bu konu için o kadar çok dua ediyoruz ki olacağı buydu :KK53:

Kız leyloş nasıl hamiş kalsın?hayır aylarca mikmik yaptı,olmadı.bu ay mikmiksiz hamile kalırsa Hz .Meryem mertebesine yükselmiş demektir.eee tabi bu konu için o kadar çok dua ediyoruz ki olacağı buydu :KK53:
Kız o bana yazmamış. Çakma leyloşa yazmış :-)

Senin doğurmaya niyetin yok zaar.erken doğurucam eyvah diyordun ne oldu:rolleyes:hadi bir avazda inşşş
ay sorma doğmayacak bu sıpa bütün izini karnımda bitirtti bana :D bende diyodum 38fln ilacı bırakınca doğarsa daha uzun birlikte kalırız ne 38 i 40 ı bititriyoruz daha gelesi yok ne nişan ne sancı yürüyüşe çıkıcam birazdan yarın akşam kontrol var bakalım doktor suni verelim fln dicek mi

bende cnm bende çok üzüldüm 19 ekim doğum günüm 17 ekim test günüm.inş hayırlısı
Şimdiden nice yaşlara umarım doğum gününü güzel bir haberle geçirirsin :) Benimde test günüm 12 ekim o günde zaten beklenen adet günü ama muhtemelen ben adetin 3. günü falan test yaparım gecikirse tabi :)

Back
X