• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdiden nice yaşlara umarım doğum gününü güzel bir haberle geçirirsin :) Benimde test günüm 12 ekim o günde zaten beklenen adet günü ama muhtemelen ben adetin 3. günü falan test yaparım gecikirse tabi :)
Tebrikler:KK9:valla buradakiler değil adeti 3gün geçmek adete 13gün kala test yapmaya başlıyor.sabrına hayran kaldım.boşuna çakma Leyla dememişler sana:rolleyes: LeYLa_21 LeYLa_21 koş koşşşş sana arkadaş çıktı.artık ikiniz 33 beklersiniz,bize de uyuz olmak düşer:KK70:

Mümkün olsa zaten bugün olsun mu diye sormaz,adamın üstüne atlardı zaar.bilmem kozalak mı mızmız yapıyor ,östrojen mi azaldı.şaşkına da bir kupa adaçayııııı çeeeekkk:KK53:
Yok kız bence mümkün De şaşkın ın canı istemiyor istiyor ki biz onu gaza getirelim:KK70:şaşkın bacı bugün De çalış sabah da çalış akşam da çalış çalış da çalış içeri boş kalmasın :KK70:

Tebrikler:KK9:valla buradakiler değil adeti 3gün geçmek adete 13gün kala test yapmaya başlıyor.sabrına hayran kaldım.boşuna çakma Leyla dememişler sana:rolleyes: LeYLa_21 LeYLa_21 koş koşşşş sana arkadaş çıktı.artık ikiniz 33 beklersiniz,bize de uyuz olmak düşer:KK70:
:) çakma leylada yeni çıktı valla şimdi okudum :)) bende 1,5 sene hep negatif görmekten sıkıldım ilk hamileliğimde bile adetimin 5. günü yapmıştım ama nasıl sabrettim bilmiyorum, bir kere adetim 6 gün gecikmişti bunda bile eşim 10 gün bekleyelim tekrar moralimiz bozulmasın dedi ama ben dayanamadım o kadar o işe gidince arkasından çıktım aldım yaptım testi :) ama bellide olmaz adetimin ilk günü belki predictor alıp yaparım :KK39:

Ben artık beklemeyecem bacım :-)

Zaten kız yapıcaz.Onun bişi yapmasına gerenk yok.uzansın şöylece.gerisini de sen hallet bacım.ne diyordu Nergismor çok şehvet Tutku aşk kimdeyse onun cinsiyeti oluyormus :KK53:

Tanrım!!tüpten sonra verdiğin en iyi karar:KK9:
Adam yatsın ben tepesine bineyim dimi :) ne dediysem olmadi bugun yapmam diyor ya hastayım diyor vallahi biktim bunun hastalığından
Akşam olmuyorsa sabah mutlaka olsun

Sabah erken gidiyoruz ise canim o saatte yapmaz zaten onu yapmam bunu yapmam nasil olcak bu cocuk inan bilmiyorum

Back
X