- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Öğretmenim,şimdi hamile kalırsam Doğum Temmuz'a denk geliyor ve Doğum iznim boşa gidiyor.elimde böyle bir şans varken,çocuk daha bikaç aylıkken işe başlamak istemiyorum.Ben kaçırdım sen neden korunuyorsun bakiim
Tutturdum da sanki işe başlaması kaldı...Allah herkesin gönlüne göre versin.ikilemdeyim ben de.ama aylardır deniyorum olmadı.biraz da sıkıldım,gönlüm yorgun.test yapma telaşına düşmekten ,regl olunca üzülmekten daraldım.stresten 32 günde regl oluyorum.oysa ben 26-27 günde regl olurdum.biraz rahatlamaya ihtiyacım da yok değil.
Yok kız ekim-Mayıs arası herhangi bir ayda doğsa da olur,şubat mart şart değil,o kadar da abartmaya gerek yok.zaten öyle tutturmak büyük şans.benim oğlum Mart'ta doğdu şans eseri.2.dönemi kapattım.6aylıkken başladım okula.senin Doğum me zamana denk geliyor?Canım valla plan yaparak olmuyor serbest bırak .Ben de öğretmenim her öğretmen doğum Şubat Mart olsun ister ama kısmet olsun da ayın önemi yok bir şekilde halledilir. Korunma bence belki bu işaret sana bilemezsin
Son düzenleme: