- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 35
Amin İnşAllah canımTebrik ederim canım.inş mutlu sona ulaşırsın bu sefer.
Hayırlı olsun canım tedavin.inş tutar bu sefer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin İnşAllah canımTebrik ederim canım.inş mutlu sona ulaşırsın bu sefer.
Amin canım insAllah hepimizin gülsün tatlımZamansiz yolcu tebrik ederim cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Tgbptn tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler
LeYLa_21 bol kaliteli yumişlerin olsun hepsi bebiş olsunlar inşallah
Saol leylacim seni de takipteyim hep beraber inşAllah güzel haberler alalimTedavin hayırlı olsun canım.. Inşallah hayırlı olur bu sefer.
Amin canım...Saol leylacim seni de takipteyim hep beraber inşAllah güzel haberler alalim
Tebrik ederim canım.inş mutlu sona ulaşırsın bu sefer.
Saolun kızlar Amin. İnşallah bu sefer mutlu sona ererimZamansiz yolcu tebrik ederim cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Tgbptn tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler
LeYLa_21 bol kaliteli yumişlerin olsun hepsi bebiş olsunlar inşallah
. En kısa zamanda sağlıkla bu topictekilerdende müjdeli haberler gelsin inşallahTedavin hayırlı olsun canım.. Inşallah hayırlı olur bu sefer.
Canım Allah yardımcın olsun inş her şey yolunda gider ve bebişlerin ikiz üçüz gelir...ikiz olsun lütfen lütfen...Hastaneye yatışım yapıldı az evvel.. 11-11.30 gibi işleme alacaklar...duanızı eksik etmeyin canlarım...
Canım ne iyi dr un varmış.devlette bu tür işlemleri yaptırmak işkence diye biliyorum.yanılıyor muyum?Amin Canım saol
İnşallah herşey yolunda gidecekHastaneye yatışım yapıldı az evvel.. 11-11.30 gibi işleme alacaklar...duanızı eksik etmeyin canlarım...
. Sonunda müjdeli haberi vereceksin bizlere.SON DUrum ne?Hastaneye yatışım yapıldı az evvel.. 11-11.30 gibi işleme alacaklar...duanızı eksik etmeyin canlarım...
Canım Allah yardımcın olsun inş her şey yolunda gider ve bebişlerin ikiz üçüz gelir...ikiz olsun lütfen lütfen...
İnşallah herşey yolunda gidecek. Sonunda müjdeli haberi vereceksin bizlere.
İşlem bittikten sonra kendini iyi hissettiğinde bizi de durumundan haberdar et ablam. Dualarımız seninle
![]()
İşlem bitti Sağolun kızlar. Biraz ağrım var..SON DUrum ne?
Sonu bebiş olsun ablacım. Kaç yumurta toplandıİşlem bitti Sağolun kızlar. Biraz ağrım var..
HADİ h ayrılı olsun sonu bebiş olsunİşlem bitti Sağolun kızlar. Biraz ağrım var..
hayırlı olsun leylacımİşlem bitti Sağolun kızlar. Biraz ağrım var..
Fakülteye gidiyorum canım bana da zor gibi geliyordu ama burada hizli oldu anlamadım bnde raporu falan kendi ayarliyor hemen sorun olmadı çok şükür bu da olmazsa artık tüp bebeğe başlıcaz ocaktan sonra maddi olarak ancak hazır olucazCanım ne iyi dr un varmış.devlette bu tür işlemleri yaptırmak işkence diye biliyorum.yanılıyor muyum?
Sonu bebiş olsun ablacım. Kaç yumurta toplandı
HADİ h ayrılı olsun sonu bebiş olsun
Sağolun kızlar.. Amin inşallah canlarım..salı yada perşembe transfer olacak duruma göre..sona yaklaştık inşallah oda geride kalır sonunda pozitifi görmek nasip olur canlarım..LeYLa_21 ablacığım hadi gözün aydın opu işlemin geride kaldı.
inşallah döllenen çok yumurtan olur ve hepsi kaliteli olur.
beni de haberdar et mutlaka gelişmelerden.![]()
hayırlı olsun leylacım
Abla itebildigin kadar it. Ebe arkadasim demisti ki bıraktığında koydugun yerde hissetmiyorsan gitmiştir. Bende fitil koyarken cok zorlaniyodumŞu progestanı koymak ölüm ya..elimle itebildiğim yere kadar ittim ama ne derece başarılı oldum bilmiyorum..püfffff.. Ne kadar itilecek kullanan varsa vajinden yazabilirmi kızlar?
Sağol canım..Abla itebildigin kadar it. Ebe arkadasim demisti ki bıraktığında koydugun yerde hissetmiyorsan gitmiştir. Bende fitil koyarken cok zorlaniyodum
Ama kendi gidiyormus..