Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu progestanı koymak ölüm ya..elimle itebildiğim yere kadar ittim ama ne derece başarılı oldum bilmiyorum..püfffff.. Ne kadar itilecek kullanan varsa vajinden yazabilirmi kızlar?

kapsülünü mü kullanıyorsun ablacığım?
ben hem kapsül hem jelini kullandım vajinadan.
kapsülü parmağınla itebildiğin kadar it sonra biraz bekle ardından evde dolaş biraz.

Şu progestanı koymak ölüm ya..elimle itebildiğim yere kadar ittim ama ne derece başarılı oldum bilmiyorum..püfffff.. Ne kadar itilecek kullanan varsa vajinden yazabilirmi kızlar?
Yani anca en uzun parmağın kadar itebilirsin zaten, benim ölçütüm o:))) hemen gider gitmez erimeye başlıyor zaten

Fakülteye gidiyorum canım bana da zor gibi geliyordu ama burada hizli oldu anlamadım bnde raporu falan kendi ayarliyor hemen sorun olmadı çok şükür bu da olmazsa artık tüp bebeğe başlıcaz ocaktan sonra maddi olarak ancak hazır olucaz
Onu da devlet karşılamıyor mu canım?

Leyloş ilaç gider zaten yeterki fitili itince kalkma olabildiği kadar uzan hatta bıraz kaldır bacaklarını yeter. sen ne kadar itersen it bir kısmı geri gelecek endişelenme
sabah vajinadan progestan koydum. İyice itekledim elimle sonra 10 dk yattım.. Sonra kalkıp dolaştım evin içinde. Deminde vc ye gittim erimiş halde parça parça peçeteye sürüldü. Birazda çamaşırıma sürülmüş. Kalanı mı öyle olduki yoksa benmi koyamadım acaba ya? Gıcık oldum valla... O kadar ileri itekledim ama. Neden gelmiştir sence canım ya?

sabah vajinadan progestan koydum. İyice itekledim elimle sonra 10 dk yattım.. Sonra kalkıp dolaştım evin içinde. Deminde vc ye gittim erimiş halde parça parça peçeteye sürüldü. Birazda çamaşırıma sürülmüş. Kalanı mı öyle olduki yoksa benmi koyamadım acaba ya? Gıcık oldum valla... O kadar ileri itekledim ama. Neden gelmiştir sence canım ya?
Leyla canım...bende tupbebek tedavisi olmuştum oğluma o vesile ile kavuştum şükür Senin de tedavinin pozitif hayırlı bebisli olmasını diliyorum
Progestan kullanırken sadece içeri boşluğa birakman yeterli parça parça akintili gelmesi normal hatta transferden sonra protestan ilacı lekeli rengi değişik gelebiliyor oda normal kullandığımız iğneler içeride leke kanama vs yapabiliyormus bu ilaçla gelende onlar oluyormuş ben o zaman tutmadı mi regl mi oluyorum diye korkmuştum sorun yok demişti doktorum aklıma gelmişken yazayım dedim:)

Dediğim gibi içeri boşluğa bırak tamamdir;)

Leyla canım...bende tupbebek tedavisi olmuştum oğluma o vesile ile kavuştum şükür Senin de tedavinin pozitif hayırlı bebisli olmasını diliyorum
Progestan kullanırken sadece içeri boşluğa birakman yeterli parça parça akintili gelmesi normal hatta transferden sonra protestan ilacı lekeli rengi değişik gelebiliyor oda normal kullandığımız iğneler içeride leke kanama vs yapabiliyormus bu ilaçla gelende onlar oluyormuş ben o zaman tutmadı mi regl mi oluyorum diye korkmuştum sorun yok demişti doktorum aklıma gelmişken yazayım dedim:)

Dediğim gibi içeri boşluğa bırak tamamdir:KK66:
Amin gülüm inşallah..Rabbim bana ve isteyen herkesede vesile kılsın.Açıklamaların için teşekkür ederim canım. İçimi ferahlattın gülüm..senin kaç yumurta olmuştu ve kaçı döllenmişti gülüm?

Amin gülüm inşallah..Rabbim bana ve isteyen herkesede vesile kılsın.Açıklamaların için teşekkür ederim canım. İçimi ferahlattın gülüm..senin kaç yumurta olmuştu ve kaçı döllenmişti gülüm?
12yumurta vardı 5 i dollendi en son 2tane kaldı 5.gün embriyosu transfer edildi 1tane tanesi tuttu :)

Düşük yapan kürtaj olan arkadaşlar bhcg degeriniz ne zaman sifirlandi bilgi verir misiniz ?

leylacım 2 saatte yatsan hatta gece koyup uyusan sabah gene geri gelıyor giden yeter zaten kaygılanma

Ben 2.5 yıllık evliyim canım rapor 3 yıl evli olanlara çıkıyor bn özelde yaptıracağım gibi orada da rapor geçmiyor sgk ile anlaşması yokmus
canım ben 1 yıl evlıyken rapor cıkardım devletten ama gerek kalmadı sonra o ay kendılıgınden oldu. heryerde 3 yıl şartı yok sanırm yoksa bana vermezlerdi

canım ben 1 yıl evlıyken rapor cıkardım devletten ama gerek kalmadı sonra o ay kendılıgınden oldu. heryerde 3 yıl şartı yok sanırm yoksa bana vermezlerdi
Hmm ben araştırdım var dio ama bazı durumlarda şart aranmıyormuş esin sperm sayısı azsa kadında yum rezervi azsa falan bir kaç bisey daha vardı gene bakayım canım belki degismistir sen nereden çıkartmıştın raporunu uni hastanesinde mi

Hmm ben araştırdım var dio ama bazı durumlarda şart aranmıyormuş esin sperm sayısı azsa kadında yum rezervi azsa falan bir kaç bisey daha vardı gene bakayım canım belki degismistir sen nereden çıkartmıştın raporunu uni hastanesinde mi
hepsi iyiydi bizde hatta sadece 1 yıl denedik sadece ama doktorum heyet başkanına 2 yıl denenmıs olmamıs dedı mahsustan . sperm coktu (87 milyon ) yumlarda klıtelıydı en son yum kalitesine bakıldıgında 10 üzeriydi . amh bakıldı rezerv 5.5 çıkmıştı o da çok ıyıydı aslınd abir sorun yoktu ama biz yastan dolayı beklemek istemedik yani ekstra bir durum yoktu belki yasımdan dolayı yasım 36 ydı

Son dpocu olan benim ateş de inişe geçtiğine göre bir dpo devrini daha kapatıyorum hayırlı olsun :KK52::KK70:

Back
X