Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim herşeyin yolında gitmesini sevindim. Aslında isyan etmemek lazım ama bizde de durum aynı eşimde ve bende sorun yok ama 2018 eylül den bugüne normal yolla deneyelim dedik hala birşey yok. Birazda yumurtlama günü eşleri çok zorluyoruz onlarla isteksiz birliktelik olmuş oluyor belkide yöntemleri değiştirmek lazım. Nasıl olacağını bende daha bulamadım :) senin için herşey iyi olmasına sevindim.
valla onlar gerilmesin diye biz gerilmekten bir hal olduk.benim artık sinirlerim gevşedi .bugün bırakıp çıkıyordum hastaneden.eşimin hatrına bekledim .hastanede beklemeye bile tahammülüm yok.artık hayırlısı...ayrıca sitenin bu yeni halinede gıcık oldum.hiç giresim bile gelmiyor 🤨

Ben kan degerim icin gittim sagolsun doktor idrar, hormon ne varsa yaptirdi sabah erken gittim .. ertesi gunde cikti

Bende şunu ekliyeyim. Şöyle ki sonuçlar e devlete düştüğü için diğer günü beklemek zorunda değiliz, tabii e devlet şifreniz varsa 😀 adacıģım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

canım şimdi hastaneden geldim.bana merional diye bir iğne yazdı.eşimede emodex diye bi takviye ilaç verildi.burda benim d ve b12 me de bakmışlar.d vitamini 11.82 çıkmış.b 12 de 239 yazıyor ama altında 175 diye bir değer daha yazıyor
2 değerinde düşük canım doktorlar b12 de 300 ile 450 arasini normal görürler fakat canan Karatay a göre bir yetişkinin b12 si 700 ile 1000 arasında olmalıymış

Kızlar bişey buldum. Sağ üstte bildirim sekmesine tıkladığınızda açılan pencerenin sağ altında forum seçenekleri var. Oraya tıklayın stil kısmından kadınlar kulübünü seçin pembeye dönüyor eskisi gibi 😁
Ben sevdim bu halini ☺

2 değerinde düşük canım doktorlar b12 de 300 ile 450 arasini normal görürler fakat canan Karatay a göre bir yetişkinin b12 si 700 ile 1000 arasında olmalıymış
ben de anlamadım ki canım.madem bu değerlere adam gibi bakmıyorlar bi takviye vermiyorlar niye kanda bu değerlere de bakılıyor anlamıyorum.burda herkes düşük diyor ama onlar hiç bişey demeden yolluyor.inan başım ağrıdı ilaç içiyorum geçmiyor sıkıntıdan

ben de anlamadım ki canım.madem bu değerlere adam gibi bakmıyorlar bi takviye vermiyorlar niye kanda bu değerlere de bakılıyor anlamıyorum.burda herkes düşük diyor ama onlar hiç bişey demeden yolluyor.inan başım ağrıdı ilaç içiyorum geçmiyor sıkıntıdan
Sakin canım gerilme. Doktorların bu değerleri normal görmesinin altında, bazı nedenler bulunuyor uzun mevzu yani. Kafanı karıştırmak istemem şimdi. zaten stres altındasın. Ama takviyelerini alıp kendin kullan inan senin demirin 4lerde 5lerde olursa anca o zaman önemserler.

Sakin canım gerilme. Doktorların bu değerleri normal görmesinin altında, bazı nedenler bulunuyor uzun mevzu yani. Kafanı karıştırmak istemem şimdi. zaten stres altındasın. Ama takviyelerini alıp kendin kullan inan senin demirin 4lerde 5lerde olursa anca o zaman önemserler.
artık öyle yapcam.kendi başımın çaresine kendim bakcam

yok sadece en başta yazıyor canım.aman valla zaten hemşireyede gıcık oldum.yarım ağız cevap verdi.iş yerine geldim ağladım.böyle birilerine boyun eğmek zorunda kalmak çok yorup yıpratıyor.artık düşüksede bi çaresine bakmaya çalışırım

Sen üzme kendini sakın D vitamini nedir.. hemen toparlanır keşke tek eksiğimiz o olsa..
Çok şükür ki şuanki sorunlarimizin hep çözümleri var.
Bak o haberi alacaksin ve bugünleri hiç hatırlamayacaksın bile o yuzden biraz daha sabret

valla onlar gerilmesin diye biz gerilmekten bir hal olduk.benim artık sinirlerim gevşedi .bugün bırakıp çıkıyordum hastaneden.eşimin hatrına bekledim .hastanede beklemeye bile tahammülüm yok.artık hayırlısı...ayrıca sitenin bu yeni halinede gıcık oldum.hiç giresim bile gelmiyor 🤨
Bende bu yeni haline alışamadım.. Herşey birbirine girmiş durumda.

işte takviye falan vermedi doktor canım.bişey diyende olmadı.zaten bu son aşılama.tüp bebeğe kadar bir daha doktora gitmem.iyice gerdiler beni
Sen kendin alırsın olmazsa. Devlette pek ilgilenmiyorlar galiba. Kendi başımızın çaresine bakıcaz belli ki neyse sen aşılamanı ol sonra akışına bırak. Bu doktorlar sanırım bizi hiçbir zaman anlamıcak

Daraltma kendini canım. Bizimde infertilite de bakilmadi bu değerlere ayrıca dahiliyeye gittik o başladı tedaviye. Üzülme sen birer ampul kırıp için eşinle zararı olmaz faydasi olur boşver.

Daraltma kendini canım. Bizimde infertilite de bakilmadi bu değerlere ayrıca dahiliyeye gittik o başladı tedaviye. Üzülme sen birer ampul kırıp için eşinle zararı olmaz faydasi olur boşver.
senin tavsiye ettiğin ya da internetten alabileceğim bişey varmı canım

Back
X