Gittim,çok sinir bozucuydu.Genel cerrahiye gittim,'iltahap olduğunu sanmıyorum,mastitte şikayetler gerilemez,ateşinin ve ağrının artarak devam etmesi gerekirdi' dedi.Peki neden sütüm azaldı sizce diyince sütün kesiliyodur dedi ve ben o an yıkıldım tabii.Muayene etti,göğsünde korkulacak bi durum yok dedi.Sonra kızımın doktoruyla konuştum,o da sütün kesiliyor olabilir dedi ama tüm bunlar beni yıldıramadı :)Çok inatçıyımdır,ısrarla doktorlar yanılıyor,sütüm kesilmeyecek,çoğalacak diyip durdum,bi de psikolojik bişey ya süt :)Sonra kalktım kızımı alıp anneanneme gittim,anneannem de kızımı emzirmem için bugüne kadar elinden geleni yaptı canım benim,dedim benim derdime olsa olsa anneannem çare olur :)O günde hemen süt yapan ne yiyecek varsa yapıp yapıp getirdi anneannem,tabii bi yandan da gaz veriyor,olur mu öyle şey,kesilmez filan diye :)Sonra hafta sonunu güzel geçirdik,göğsüm doluyor gibi hissediyorum,kızım da doyuyor ki ağlamıyor.Bugün işe gelip sağdım,Allah'a şükür eskisi kadar çıktı :))Şuan ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Sana da desteğin çooook teşekkür ederim.Allah kızınla,eşinle sağlıklı güzel günler versin inşallah :)
Sen de çalışıyorsun değil mi?Kızın ne kadarlıkken başladın işe?Zor oldu mu?Emzirmeye devam ettin mi?