kızlar 1.5 yaşında kızım ne yaptıysam düşmüyor daha yeni ateş düşürücü verdim hala düşmüyor ne yapim fitil(paranox) veriyim mi ateşi 39 en düşüğü 38 bi zararı olur mu yeni ateş düşürücü (calpol) verdim.
Calpolu ilk actiginiz andan itibaren kullanim omru 3 aydir.3 aydan sonra kullanmaya devam ederseniz ates dusururken etkisini cok yavas gosteriyor bunu unutmayin.dolven ve calpol donusumlu verebilirsiniz.eger ates hala dusmuyorsa bekletmeden doktora goturun gecmis olsun.
Kullanım süresi önemli evet. 7ml, 1.5 ölçekten biraz az verin. İlacın etkisini göstermesi 1st i bulabiliyor. Bu sürede ateş yükselme eğiliminde ise ılık bir duş iyi gelir. Fitili aynı anda kullanamazsınız. İcindeki madde aynıdır. Evde dolven ya da başka ateş düşürücü varsa, 4 saat dolmadan ateş tekrar yükselirse verebilirsiniz. Dolven ile calpol arasındaki süre önemsizdir ancak iki Dolven arası en az 6 saat olmalı.