ateşim neden hep yüksek :S

03dudu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
36
5
16
Balıkesir
8 haftalık hamileyim,ateşim 1 haftadır 37.5
minoset alıyorum,1 saat düşüyor sonra yine yükseliyor.hamilelikte ateşin yükselmesi normalmi sizce?
bu arada progenex iğne vuruluyorum.acaba omu ateş yapıyorki

canım ilk 3 ay içerisinde özellikle ağrı kesici almak çok tehlikeli..doktoruna bunu danıştınmı..bak ben 4 ayı bitirdim hala korkuyorum minoset alırken

8 haftalık hamileyim,ateşim 1 haftadır 37.5
minoset alıyorum,1 saat düşüyor sonra yine yükseliyor.hamilelikte ateşin yükselmesi normalmi sizce?
bu arada progenex iğne vuruluyorum.acaba omu ateş yapıyorki

ben ölçmüyorum ama bende 8 haftalık hamileyim ve benimde ateşim yüksek ama ilaç falan almıyorum gebelikte doğal diye düşünüyordum ben hep hatta ben üşüyorumda ama ilacı sana doktor heralde iç dedi değil mi? Kısmetse ctesi doktora gideceğim danışıcam bu konuyu farklı bir bilgi edinirsem paylaşırım seninle..

ben ölçmüyorum ama bende 8 haftalık hamileyim ve benimde ateşim yüksek ama ilaç falan almıyorum gebelikte doğal diye düşünüyordum ben hep hatta ben üşüyorumda ama ilacı sana doktor heralde iç dedi değil mi? Kısmetse ctesi doktora gideceğim danışıcam bu konuyu farklı bir bilgi edinirsem paylaşırım seninle..

ben danıştım dr ye,günde 3 kez e kadar alabilirsin minoset ya da aprol dedi.ama plus olmasın dedi.seninde aklında bulunsun.netten de araştırdım içilebilir diyo ama benimki 1 saat düşüyorsonra hemen çıkıo.hep 37 ve üstü.anlamadım bende ...
bu arada seninde hayırlı olsun :) kalp atışın duyuldumu?benim hala duyulmadı.pzt günü gidicez tekrar.o zman duyulmazsa alırız dedi ama başka bi dr ye daha giderim öyle derse

ateşin seni rahatsız etmiosa bu normal ben 6 ayıma yaklaştım hala 37 :) gebelikte ateş seyri yüksek olur cnm korkma zamanla 36,6 37ye iner havalardan da olur bi sıcak bi soğuk bu aralar ondan oluo

ben danıştım dr ye,günde 3 kez e kadar alabilirsin minoset ya da aprol dedi.ama plus olmasın dedi.seninde aklında bulunsun.netten de araştırdım içilebilir diyo ama benimki 1 saat düşüyorsonra hemen çıkıo.hep 37 ve üstü.anlamadım bende ...
bu arada seninde hayırlı olsun :) kalp atışın duyuldumu?benim hala duyulmadı.pzt günü gidicez tekrar.o zman duyulmazsa alırız dedi ama başka bi dr ye daha giderim öyle derse

Canım benimm hayırlısıyla duyarsın sende inşAllah..buradaçok yerde okuyorum 10.haftada duyan var.. Alalh ın izniyle pıtpıtları görürsün inşAllah. ben duydum ama benimde belirtim yok pek tiksinme mide bulantısı uyku vs.. ona canım sıkılıyor.. bende gideceğim doktora ctesi benim daha önceden düşüklerim vslerim var ondan şimdilik 15 günde bir gidiyorum doktora ama inan yüreğim ağzımda Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin ne diyelim.. ateşi de pek takma biraz soğuk suyla duş alsan yıkasan elini yüzünü tabi ateşin yüksek olduğu zamanlarda üşümüyorsan..

Back
X