ateşle yaklaşmayın!

Hic de komik değil ben tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmuş biri olarak hiç komik bulmadım aptalca sakanizi

yahu küçüktümm aslında kaç yıl öncesi bu .. aptalca olması aptal olduğumdandır belki ozaman bilemiyorum.. ne güzel evlat sahıbı olmuşsunuz. hıc olamayanlara nasip etsın Allah

yahu küçüktümm aslında kaç yıl öncesi bu .. aptalca olması aptal olduğumdandır belki ozaman bilemiyorum.. ne güzel evlat sahıbı olmuşsunuz. hıc olamayanlara nasip etsın Allah

Biraz fevri davrandım sanırım hassas olduğum bir konu...amin Allah isteyen herkese evlat versin...

Tabiyki namaza baslamak kotu bisi degil ama dr arkadasima ilk namaza basladinmi diye sormustu genelde dine daha cok yonelmeler olurmus kendini suclu hissettigin icin arkadasim hep diyo allah cezami vermesin diye dine yoneldim ama kizin yaptigi hic bisiyde yokki bak en kucuk bi ornek vereyim yolda eski bi arkadasimizi gorduk selam vermeden gectik ark. Basladi yok gunagina girdim ya bana beddua ettiyse falan filan iste boyle

Oha...
Hani sözle ateşle yaklaşmayın falan espirisine denir de sırtına yazı asmak da biraz abartılı olmuş.
Sen ismi Yasin olan bir cocuk gördün mü de abdestsiz dokunmayın diye asarsın herhalde
Bence ne olursa olsun espirilere dikkat etmek gerekir. Hani kabak kafa alınmasa da onu yaradan gücenmesin.
Bu konu icin demiyorum.

Biraz fevri davrandım sanırım hassas olduğum bir konu...amin Allah isteyen herkese evlat versin...

yooo anlamaya çalışıyorum sizi.insan neyle imtihan olursa o konuda hassas olması normaldir.bir zamanlar zorluk çekmişsiniz.. ama sonunda mükafatını almışsınız. bende anne olmayı çok arzuluyorum. bi kaç denememde hamıle kalmadım ustne dusmedım . hatta konu actım kpss var doğru zaman mı falan diye.. okadar ıstıyorum kı bekleyemıcek durumdayım ama cogu kısı sınava gır ole olsun dedi bende o yonde karar aldım.. ıcımde bu ıstek varken olmadıgını dusunmek bıle ıstemıyorum bu yuzden cok önce masumca dedıgım bıseye taktım belkıde ..bılemıyorum Allah hakkımızda hayırlısını versın..Hayırlı evlatlar nasıp etsın

hastalık takıntısı varmıydı peki bi fikrin var mı bende o da var herseyde kanser mıyım dıyorum mesela ıronık bı sekıldede sıgara ıcıyorum

Şimdi de hasta mıyım diye kafanıza takacaksınız sanırım. SAKIN! Lütfen böyle düşünmeyin. Olabilirsiniz de ama muhakkak ki öylesiniz diye bir şey yok ya da bu bahsettikleriniz sizin hasta olduğunuza işaretse bile bu durum düzelmeyecek diye bir şey yok. Etrafınızda pozitif enerjisine inandığınız kişilere de danışın derim ben. Ayrıca KPSS her şey değil bu durumdan da biraz arındırmaya çalışın kendinizi. Hayatı her durumda yaşamaya değer görün, lütfen hiçbir konuda umutsuzluğa kapılmayın. Her zaman güzel yönünü düşünün, belki de sizin sıkıntınız budur. Herkesi memnun edemezsiniz ayrıca her yaşadığınız olay da sizi memnun edecek diye bir şey yok, lütfen biraz olumlu düşünün. Sizin için bu konuda endişelendim, umarım kendinizi hayattan/insanlardan soyutlamazsınız.

utandım yok yaa abdestsız dokunayın aklıma gelmezdi hani..

delaytt bi kahve yapsam sana bana içicez hani surdan karsılıklı gibi.. ne guzel anlatıyorsun çok iyi geldin bana cok saol arkadasım vallahii.. gercekten burdan bazı insanları reel hayatta arkadaşım gibi düşünüyorum.nasıl tesekkur etsem bılemıyorum yolda yanımdan gecsem tanımıcam ama mesela suan benı ıyı hıssettıren ınsanlar var ılgnc ve guzel

çok komik miş...

be var canım bunda.sonuçta sakasina yapmışsın.
yani benim çocuğuma birisi yapsa küsüp alinmam.hem çocuğu da çok seviyormuşsun.Allah senin içini biliyor zaten.merak etme.

çok komik miş...

be var canım bunda.sonuçta sakasina yapmışsın.
yani benim çocuğuma birisi yapsa küsüp alinmam.hem çocuğu da çok seviyormuşsun.Allah senin içini biliyor zaten.merak etme.

hassasıyete göre değişiyor sanırım. Allahtan o ablamda rahattı alınmazdı. saol canm

hassasıyete göre değişiyor sanırım. Allahtan o ablamda rahattı alınmazdı. saol canm

iyi ya ışte.bak annesi de alınmamış.demekki senin niyetini o da biliyor.
yani kafana takılacak bir şey yok.bence.

İçeriz valla :) Sadece olumlu düşün bak bu çok iyi hissettircek. Yapman gereken daha fazla bir şey yok. Namaza başlamam hata mı demişsin ya. Bunu sen belirliceksin. Şu an kötü bir şey söylüyormuşum gibi görünebilir lütfen kimse alınmasın. Ama sen namaza günahlarından arınmak için mi başladın? Sanırım cevap evet. Hayır bundan sonra namazına devam ediyorsun ama "hatalarımı affet Allah'ım"ın yanında güzel dualara daha çok yer veriyorsun. Böyle emir verir gibi oldu ama yanlış anlama :)

Bak ben de yazımın içinde birileri kırılır mı acaba diye 2 tane açıklama yapma gereği duydum,

1- Şu an kötü bir şey söylüyormuşum gibi görünebilir lütfen kimse alınmasın.
2- Böyle emir verir gibi oldu ama yanlış anlama.

Bu durum beni rahatsız etmiyor çünkü kimse kırılsın istemiyorum, beni kimse yanlış anlasın istemem. Ama yaptığım açıklamalar bence gerekli, sonuçta herkes benim içimi bilemez ben ne söylüyorsam onu kendi düşüncesine göre algılar.

güzel şeylerde istiyorum ondan geri kalmıyorum.. baya baya istiyorum hemde dpğru diyorsun vallahi.. şimdi sen açıklamanı yaptın demek istediğini beyan ettin..senden çıktı kim ne anlarsa artık yoruma bağlı ama niyetini ortaya koydun.çok mantıklı ve gayet SAĞLIKLI..ben sağlıklıyım sağlıklıyım sağlıklısın sağlıklılar..bunu yazarkende aklımdan ilk geçeni söylüyorum inek sağmak

Bu espri anlayışınla ben sende o ışığı gördüm Başarabilirsin :)

(Bak şimdi bu mesajı yazdığım için kendimi suçlu hissedebilirim :)
1- Dalga geçtiğimi düşünebilirsin
2- Benim espri anlayışımla herkesinki bir olmayabilir o yüzden bu yazdığıma ıyy neye güldü diyenler olabilir
3- Sen kimsin de ışık gördün sanki psikologsun diyenler olabilir)

Ama yazdım işte

ama ben senin psikolog olduğunu düşünmeye başladım. öyle misin yoksaa baya beyin fırtınası yaptırdın burda bana her eve lazım senden bir tane. gündemimi değiştirdin yahu unuttum ateşi tüpü

ama ben senin psikolog olduğunu düşünmeye başladım. öyle misin yoksaa baya beyin fırtınası yaptırdın burda bana her eve lazım senden bir tane. gündemimi değiştirdin yahu unuttum ateşi tüpü

hastalık takıntısı varmıydı peki bi fikrin var mı bende o da var herseyde kanser mıyım dıyorum mesela ıronık bı sekıldede sıgara ıcıyorum

Hastalik takintisida var hatta onunla ilgilide bi animiz var dogumgunum icin bi restoran a gittik gurupca dedigim arkadasim bi ara vc ye gitti geldi rengi sapsari olmus butun gece somurttu gun bitti dedim neoldu demesinmi ondan once bi rus wc kullanmış sonrada benim ark girmiş acaba ondan hiv virüsü ksptimmi diye agladi da agladi o kadar dil döktüm gunlerce kafaya takti neyseki ilaclarla unuttu o olayi simdi disarda vc ye gitmez ben seni korkutmuyayim herkez bir degil tabi insallah seninki fazla hassas oldugun icin dir.

insan boş olunca kendini dinliyor maalesef. Bende çok hassas davranmaya çalışırım insanlara . ama bazen bir laf derim kırarım sonra içim içimi yer. o yüzden biraz daha fazla laflarımı seçiyorum sonra kendimi yememek için.

kendine aktivite bul düzelir. ben evdeyken kafamda kurar kurar bunalırdım psikolojim bozulmuştu. işe başladım ooh çalışmak ne güzel
arada çok kafama bişi takıncada oyuncak yelek hırka patik örerim. kitap okurum. bulmaca çözerim. onun dışında hep kadınlar kulübü ve fs teyim zaten

valla işten kovulacam kk yüzünden . patron yazı verdi 2 haftadır sallıyorum. dün sordu yazamadım daha var dedim güldü

Teşekkür ederim yaa

Haha şimdi gerçek bir psikolog gelse de benim yazdıklarımı eleştirse diye geçti aklımdan Amma saçmalamışsın falan dese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…