• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atıl Yüksel

mybeans

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
213
7
621
Çanakkale
Atıl Yüksele giden arkadaşlar, sizin doktorlarınız Atıl Bey ile ilgili ne düşünüyor?

Son düzenleme:
acıkcası cnm bu konuda kimseyi kötülemek yada yanlş bi yorum yapmak istemem ama atıl hoca duyduguma göre cok iyi bir doktor coğu zmana sağlıklı denilen bebeklerde de problemler olabiliyo ama kesinlikle karar senin bende kendisine gitmek istemiştim malum 5 bucuk aylıkken ayrıntılı doplere girmek gerekiyomuş atıl beyinde randevuları doluydu anca 3 ay sorasınaalabiliyosun arastır aklın karıstıysa diyebiliceğim bitek bu

Benim doktorum Atıl Beyi tavsiye etti. Türkiyenin en iyilerinden demişti. 3 Hafta önce ayrıntılı Ultrasona gittim. Çok iyi birine benziyor. Bebeğimde ARSA bulgusuna rastladı. Çok detaylı güzel açıklamada yaptı. Amniyosentez önerdi. Geçen hafta yaptırdım. Şuan çok iyiyim. Hiç bir şikayetim olmadı. Bende İnternetde araştırdım çok. Hep olumlu. Ayrıca bende önce yaptırmak istemedim iki tanıdığıma başka doktorlar Bebekler Down lu demiş biri Amniyosentez yaptırmış orda da çıkmış fakat ikiside doğurdu bebişlerini. Maşallah ikiside çok sağlıklı. Benim Doktorum bendeki bulguyu genelde Atıl beyin görebildiğini söyledi çok şanslısın dedi.
Amniyosentez için de başka doktora gidelim çok pahalı dedim ama doktorumun içine sinmedi başka yer yine ona yaptırdım iyiki oraya gitmişim.
Bence şansın varsa oraya gitmeye git derim ben.
Senin doktorun kimi önerdi?

Amniyo sonucun inşallah iyi çıkmıştır.
Ben doktoruma Atıl Bey iyiymiş ne dersiniz dedim o da iyi olur dedi.
Üstte yazdıklarımı söyleyen arkadaşımın doktoru benim değil. Şimdi de arkadaşım abartmıştır diye düşünmeye başladım. Ama benim canımı sıktı bir kere.

Amniyo sonucun inşallah iyi çıkmıştır.
Ben doktoruma Atıl Bey iyiymiş ne dersiniz dedim o da iyi olur dedi.
Üstte yazdıklarımı söyleyen arkadaşımın doktoru benim değil. Şimdi de arkadaşım abartmıştır diye düşünmeye başladım. Ama benim canımı sıktı bir kere.

daha geçen hafta yaptırdım ama FisHtest denen hızlı sonuç u da yaptırdım orda herşey normal çıktı. Ama o kesin sonuç değil malesef. Çünkü yanlış anlamadıysam onda sadece Kromozomları sayıyorlarmış. Gerçi Laberatuar daki Doktor aradı diğerinden de bişey çıkmaz diye tahmin ediyorum dedi...

Tabi insan takılıp kalıyor ama sen yinede sadece Doktorunu dinle bence.
Atıl Bey Perinatolog yani sadece riskli gebelik takibi yapıyor normal gebelik takibi yapmıyor. Özel bu dala yoğunlaşmış biri...

sonuçum temiz çıktı. çok şükür rahatladık ...
kesinlike Atıl beyi öneriyorum...
amniyosentezden sonra hiç bir işlem yapılmamış gibi hissettim...

Benim ve birçok arkadaşımın doktoru da Atıl Bey'i tavsiye ettiler hep.Jinekologların geneli kendisinin bu konuda 1 numara olduğunu düşünüyorlarmış doktorumun söylediği.Kendisi çok tatlı ve ilgili biri.Rutin gebelik takibi yapmıyor zaten sadece ayrınıtlıya bakıyor.Buna rağmen benim daha önce yaşadığım bir olaydan dolayı yaklaşık 1 ay her hafta kontrole çağırdı beni hiçbir ücret de almadı.Yani ayrıntılı dışında.Aldığı her kuruşu fazlasıyla hak eden biri.Her organa herşeye dikkatlice uzun uzun bakıyo.Sırada hasta var diyip çabuk çabuk geçiştirmiyo.İmkanı olan varsa mutlaka gitsin derim.

Back
X