Atipik pisikoz isbaşvuru

gulperi38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
4
1
1
39
E devlet de ilac süresi sorgulama bölümünde atipik psikoz yazıyor şizofren değilim doktor böyle bir şey soylemedi ise alım sürecinde sıkıntı yasarmiyim çalışmak ıstiyorum

Son düzenleme:
Sanmıyorum benzodiyazepin grubu yeşil reçeteli ilaçlar ödensin diye öyle tanı girmiştir. Silahlı bir iş vs değilse sorun olmaz bence

E devlet de ilac sorgulama bölümünde atipik psikoz yazıyor şizofren değilim doktor böyle bir şey soylemedi ise alım sürecinde sıkıntı yasarmiyim çalışmak ıstiyorum
Heyet raporu olmadıktan sonra ise girersiniz.Heyet raporu alirsaniz sorun olabilir.sonucta tek bir doktorun kararıyla ise girmede sorun olmaz.hele psikiyatride.Teshisler doktordan doktora farklilasabiliyor.

Sagolun içimi ferahlattiniz
Ben mesela astim raporu aldım aile hekiminden.isyeri heyete gönderdi.orada da bakıldı ve doğru denildi.tek bir kişinin demesiyle bisi.olmaz.Yalniz psikoz mevzusunda n kimseye bahsetmeyin, biri size karşı bunu kullanırsa sorun yaşarsınız.Tedavinizi alin, gerekirse birkaç doktora daha gidin, teşhis doğru mu teyit edin.ama tedavi aldığınızı kimseye söylemeyin

Ben mesela astim raporu aldım aile hekiminden.isyeri heyete gönderdi.orada da bakıldı ve doğru denildi.tek bir kişinin demesiyle bisi.olmaz.Yalniz psikoz mevzusunda n kimseye bahsetmeyin, biri size karşı bunu kullanırsa sorun yaşarsınız.Tedavinizi alin, gerekirse birkaç doktora daha gidin, teşhis doğru mu teyit edin.ama tedavi aldığınızı kimseye söylemeyin
Doktor bana psikoz var demedi. Özel doktoruydu güvendiğim bir kaç kişiye söyledim. Sormak için ilaç kullanın süresinde çıkıyor yanliz

Doktor bana psikoz var demedi. Özel doktoruydu güvendiğim bir kaç kişiye söyledim. Sormak için ilaç kullanın süresinde çıkıyor yanliz
Bazi psikotik ilaçlar agir depresyonsa da veriliyor.o ilaci yazmak icin o taniyi yazmak zorunda.ama ben olsam kimseye soylemem.

Back
X