• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ATIŞ SERBEST BEN ADAM OLMAM GİBİ !

Nişanlanmasan 1 yıl önce iş arkadaşı ile konuşmalarını -ben evlendikten sonra gördüm- aktarıyorum . Ofisse yebi bir kız gelmiş onun fanı mıyız bir etek gitmiş bir oturdu göğüsleri gitti geldi fena oldum demiş eşim çocukta işte kızla ilgili bilgiler veriyor kulak kabarttığı şeyleri söylüyor . Sonra benim 1.02 espirime güldü diyor arkadaşı bu da beğeniyor mesajı sonrasında da başka bir kızdan bahsediyor diyor ki işte Almina gitmiş benim kızı olması ona yürürdüm Instagram‘dan çakardım
Bunu eşiniz mı söylüyor arkadaşı mi soyluyor? Kendisi diyorsa kalitesi belli. Arkadaşı diyorsa yine kalitesi belli. Maalesef.

Bunu eşiniz mı söylüyor arkadaşı mi soyluyor? Kendisi diyorsa kalitesi belli. Arkadaşı diyorsa yine kalitesi belli. Maalesef.
Eşim söylemiş , ben sonraları gördüm tabi . -evlendikten sonra-
Çok afedersiniz de genel savunması , -kadın bir taraflarına bakmayan erkek mi varmış- yani ne rezillikler duydum da önceki mesajlarda bahsettiğin gibi babamın süreci iş yoğunluğu bu konuşmanın tam üstüne oldu . Yani diyebilecek yapabilecek bir şeyim kalmadı .

Bende sınır çizmesi gerektiğini söyledim bu süreçte ama kendisi pazar günü nişanına gideceğim dedi aniden . gidersen bana yazma zahmetine bile girme dedim . Düğününe gider takını takarsın dedim . Birazda tepkisini ölçmek istedim. Opsiyon da sundum çok katı olmadım . Gitti :) sonra bana çocuksun dedi

Eşim söylemiş , ben sonraları gördüm tabi . -evlendikten sonra-
Çok afedersiniz de genel savunması , -kadın bir taraflarına bakmayan erkek mi varmış- yani ne rezillikler duydum da önceki mesajlarda bahsettiğin gibi babamın süreci iş yoğunluğu bu konuşmanın tam üstüne oldu . Yani diyebilecek yapabilecek bir şeyim kalmadı .
Genel erkek savunması demeyelim de kalitesiz erkek savunması diyelim. Liseli gibi apış arası muhabbet yapmışsın basit herif ne ilgisi dileniyorsun benden desenize bu utanmaza...

Merhaba,KONUYU YENİDEN DERLEDİM UMARIM ANLAŞILIR OLACAKTIR
Yaklaşık iki yıllık evliyim ve evliliğimde ciddi sorunlar yaşıyorum. Yaşadıklarımı anlatıp dışarıdan objektif bir bakış açısı ve tavsiye almak istiyorum.
Eşimle tanıştığımız dönemde sosyal medyada bazı davranışları beni rahatsız etti. İş arkadaşıyla çekilmiş bir fotoğrafı Instagram’da paylaşıp benden gizlemişti. Bu durumu fark ettiğimde “Kötü bir şey yapmadım, açtım işte” diyerek beni ikna etmeye çalıştı. Daha sonra bu tür gizli paylaşımlarının tekrarlandığını fark ettim. Bu süreçte ayrıldık ama daha sonra barışıp sevgililiğe devam ettik.-Ben kendisiyle sınır çizdim bir süre ayrıydım ve olaylar tekrarlanması ben sonradan gördüm . Tekrarlanmış aslında -
Nişanlanmadan bir yıl önce iş arkadaşlarıyla yaptığı mesajlaşmaları, evlendikten sonra tesadüfen gördüm. Mesajlarda, yeni işe giren bir kadının fiziksel özelliklerinden uygunsuz şekilde bahsetmiş, başka bir kadından da “Instagram’dan yürürdüm” gibi ifadeler kullanmıştı.
Evlendikten sonra başka bir iş arkadaşıyla parasını isterken “öpücük” ve “aşko” gibi ifadeler kullandığını fark ettim. Bunun dışında çocukluk arkadaşıyla iç çamaşırı mankeniyle ilgili konuşmalarına şahit oldum. Tüm bunlar benim için ciddi güven sorunlarına neden oldu.
Eşim iş yerindeki kadınlarla ilgili WhatsApp konuşmalarını sürekli siliyor. Yeni işe başlayan kadınları defalarca arattığını fark ettim ve bu konuda yüzleşmelerimiz oldu. Ancak her defasında kavgalar büyüdü ve ben daha agresif biri oldum.
Babam ağır hasta ve ben bu süreçte iş yerimi ailemin yanına taşıdım. Babamla ilgilenmeye çalışırken eşimin destek olmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum. Babam palyatif bakıma alındı ve ben refakatçi kaldım. Bu süreçte eşim beni yalnız bıraktı. Üstelik kendisi çocukluk arkadaşının nişanına gitmek isteyince “Gidersen bana yazma” dedim, ve oda gitti
Şu an eşimle iletişimimizi minimum seviyeye indirdim. Kedimle ilgili durumlarda çok kısa konuşmalar yapıyoruz. Ancak ilişkimizde saygı ve sevgi tamamen tükenmiş gibi hissediyorum. Eşim, kendisiyle ilgilenmediğimi söylüyor ama ben hem ailevi hem duygusal olarak çok yıprandım.
Bakış açınıza göre değerlendirme bekliyorum .

İş yerinde ki bir kadını gecenin 2 sinde aratmış ve Twitter adresine girmiş bakmış. Kavga ettiği için araştırma gereği duymuş güya
Adam beni boşa diyor resmen.

Genel erkek savunması demeyelim de kalitesiz erkek savunması diyelim. Liseli gibi apış arası muhabbet yapmışsın basit herif ne ilgisi dileniyorsun benden desenize bu utanmaza...ne

Genel erkek savunması demeyelim de kalitesiz erkek savunması diyelim. Liseli gibi apış arası muhabbet yapmışsın basit herif ne ilgisi dileniyorsun benden desenize bu utanmaza...
Söyledim ama hiç işlemiyor adama :)

Adam demeye bin şahit ister, gözü dışarda olan birisi. Sevgiliyken onu affetmişsiniz devamı da gelmiş ne yazıkki.

Babanıza geçmiş olsun palyatifteki hastaya siz bakmayın bence çok ağır artık hastanelerde bakicilar oluyor ya da yabancı erkek bakici tutun yazık canınıza.

Dinleyebilirsiniz belki içinizden geleni söyleyeceksiniz çünkü tanışmıyoruz hakim değiliz birbirimize. Çevredeki insanlar objektif değiller
Adamın kumaşı zaten belliymiş, neyini dinleyeyim? Yani şu anda odaklanmanız gereken tek kişi babanız, bundan olmaz yani, siz de biliyorsunuz.

Babanıza geçmiş olsun palyatifteki hastaya siz bakmayın bence çok ağır artık hastanelerde bakicilar oluyor ya da yabancı erkek bakici tutun yazık canınıza.
Annem ben kız kardeşlerim beraberiz . Süreci böyle yönetiyoruz . Kız kardeşim babamın tedavisi için çalışmadı . Diyorum ya ekip işi . Babam nasıl rahat ediyorsa öyle yapıyoruz . Nasıl isterse kırmadan , huzurlu bir şekilde kendisi istemiyor . Saygı duyuyoruz . Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için 💐

Eşiniz iş yerindeki kadınlarla ilgili aşağılık konuşmalar yapan bir sapık.
Boşanın böyle bir adamı yanınızda koca diye tutmayın

Back
X