Atlas Hastanesi

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
116
52
Muğla
kafayı taktım bu hastaneye illada orda doğum yapan biri denk gelecek bu sitede.ben orayı kesinlikle düşünüyorum artık ama yakın zamanda doğum yapan varsa fikirlerinide istiyorum.özellikle doktor selma hanımla ilgili.hastaneye karar verdimde doktoru merak ediyorum CADIARZU

bu hastane hakkında bir kaç yazı okumuştum yenilerde bu sitede pek beğenmiyorlardı ararsan belki bulursun canım :)

slm arkadaşlar mesajları okurken yazılarınız dikkatimi çekti. evet ben 05.04.2006 senesinde ümraniye atlas hastanesinde 1 kız bebek dünyaya getirdim.ben şahsen atlas hastanesinden çok ama çok memnun kaldım.açıkçası şimdi sarıyere taşındım fakat halen daha atlas hastanesinin sunduğu doktor kalitesinden ve gösterilen ilgiden çok ama çok memnunum.benim doktorum gerçi şule selviydi.yanlız 15 gün önce ayrılmış.çok ama çok üzüldüm.çünkü süper 1 doktordu.her konuda beni yönlendiriyordu vede ilk doğumum olduğu için çok iyi yönlendirmişti beni.fakat kızımında çocuk doktoru cavit aydoğdu.kızım şuanda 2 yaşında ve hastane ve doktorlardan okadar memnunumki halen daha sarıyerden ümraniyeye hastaneye geliyoruz.vede çok temiz .

birkaç doktoru süper ama doğum bölümü için hiç iyi şeyler duymadım gerçi gidip herkes görmekte özgür bence gidip görün ve kendiniz karar verin;)zaten doğum yapacak kişiler isteyine doğum ünitelerini falan gezmek hakkına sahip bu her yer için geçerli bence funda sende gez gör hangisini seçersen onda doğur bacım:))))

Şule hanımın hastaneden ayrılması isabet olmuş,geçen yıl bir hata yapıp ona gitmiştim hiç de memnun kalmadım,geçen eylül ayında eltim orada doğum yaptı az kalsın eltimi de bebeği de kaybediyorduk Allah korudu,hastanenin doğum servisi tam bir rezalet kesinlikle tavsiye etmiyorum.

hamile kaldığımı öğrendiğim zaman ilk atlasa gittim canan hanıma çok ilgisizdi ve lafları ağzından cımbızla alıyordum değiştirdim şimdi adını hatırlamıyorum ama orda başka bir bayan doktor vardı ona yönlendirdiler çok iyi diye kanamalarım vardı o doktor bana eve git bekle bebeğin heran düşebilir kanaman artınca gel alaım dedi şok oldum beynimden vuruldum bittim o an..sonra 1ytl lik bi ilaç verdi bunu al dedi ertesi gün ilacı aldım ve 1 saat içinde fenalaştım eşim hemen medıcanaya götürdü orada kendime geldim ve medıcanadaki hüseyin bey bebeğin düşmücek korkma dedi ilaçlara başladık günde 8 tane ilaç kullandım ve 35 haftam bitti çok şükür..
atlas hast yıllar önce çok iyiydi ama kadrosu değişince hast herşey değişti sizi bilmem ama atlas mı ASLA...

arkadaşlar ben 3 doğumumu da atlas hastanesinde yaptım.Çok memnun kaldım .ilgi alaka temizlik heşey çok güzel.Zaten memnun kalmasaydım son iki doğumumu orda yapmazdım.doğumlarımın hepsi sezaryenle oldu hiçbir problem yaşamadım.Benim son doğumumdaki doktorum selma hanımdı.Çok tatlı bir bayan tecrübelide ayrıca bebek hemşiremiz şafak abla mükemmel bir insan.çocuk doktorumuz cavit bey süper bir doktor.oğlum16 aylık cavit beyden başka bi doktora götürmedim ve götürmemde o nereye biz oraya okadar memnunum.herkese özellikle doğum ve çocuk üzerine atlası tavsiye ederim

atlas hastanesı tam bır soyguncu helekı cocuk dr cahıt bey laboratuar bos kalmasın dıye tahlıllerı sıklıkla veren bır dr dur ve hıc memnun kalmadık işi paraya doken bır dr dur o yuzden atlas hastanesını hıc tavsıye etmıyoruz

yakın zamanlarda ümraniye atlas ta doğum yapan arkadaşlar var mı acaba burası evime çok yakın ama doktorları nasıldır bilemiyorum

ben 39 yaşındayım ve ilk doğumum orda yaptım 14 ay oldu dr kerime hanım var çok iyi bir doktor ben tavsiye ederim doğum öncesi ve doğum sonrası çok ilgilendiler..bebğimde orda kontrolleirne devam edeiyor.aşıları olsun tedavisi olsun hiç bir aksama yaşamadım üstelik evime yakın olduğundan çok rahat ettim

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 20 eylül 2009 da atlas hastanesinde doğum yaptım.doktorum nilgün hanımdı.çok memnun kaldım.sezeryan oldum ve hiçbir sorun yaşamadım.ameliyat son ağrı kesici dahi kullanmadım.doktorumun cerrahi operasyonu mükemmeldi çok memnun kaldım...

Sezeryanla doğum yapacaksanız hmşireler de doktorlar da ilgili sonrasında sorun yaşamıyorsunuz ama normal doğum yapacaksanız önce benim hikayemi bir dinleyin sonra varın siz karar verin: Muayeneye gittiğimde doktorum kanamamı getirip arkasından da yarın gel yatış yap yarın doğuracaksın dedi. Hiç doğuracakmış gibi hissetmiyordum sancım falan da yoktu ama ilk doğumum malum anlam veremesem de tamam dedim. Ertesi gün hastaneye gittiğimde ebe de bi kurcalayıp kanattıktan sonra bebek yukarda ama inşallah normal doğurursun dedi çıktı. Doktorum geldiğinde hemen sunni sancı verilmesini istedi (şimdiki aklım olsaydı o an serumu çıkarttırır sancım başlamadan hastaneye gitmezdim) Sunni sancı istemediğimi söyledim daha çabuk doğurursun dedi ve çıktı. Önceden doktoruma epidural istediğimi söylemiştim doğumu uzatır dedi acelem yok dedim döndü arkasını gitti epidural yapılmadı (Hadi sunni sancıya başladılar gitmedin şimdi çık gitsene yok illa du bakalım nolcak modunda devam etcem) Arkasından doğum odasına alıp suyumu deşeceğini söyledi deşmeyin dedim doğum normal sürecinde ilerlesin diye çocuk daha rahat aşşağı iner falan diyip ben yapmayın derken deşti suyumu (Hah işte geri dönülmez yola girdim) Sonrası kabus gibiydi son hatırladığım ebe dirseğiyle karnımı ittiriyor doktor aşşadan çocuğun kafasını yakalamaya çalışıyordu. Kendimden geçmek üzereyken doktor 10 dakika daha deneyelim sezeryana alalım dedi ve 6 saatin sonunda sezeryana alındım. Sonra annem ebeyle konuştuğunda olay ortaya çıktı herkese aynı şeyi yapıyorlarmış doğum başlamadan çağırıp sunni sancıyla doğum başlatıyorlar ve doğum mesai saatleri içinde olsun ki kendi doğumlarını başka doktora kaptırmasınlar diye uğraşıyorlarmış. Şanslıysanız normal doğum gerçekleşiyor değilseniz sezeryana alıyorlarmış. Doğumumdan önce Atlas Hastanesi ile ilgili bir şeyler duymuş ama doğuracak olan benim istemediğim bir şey yaparlarsa müdahale ederim demiştim (yoksa hak ettim mi başıma gelenleri ne) . O anda müdahale edemiyorsunuz bunu öğrendim... Bir kişinin bile okuyup benim durumuma düşmesini engelleyebilirsem ne mutlu. Bu hastane ya da bir başkası Sat'a göre doğuracağınız tarih geçmemişse ya da tıbbi bir zorunluluk yoksa siz siz olun normal doğum için gün saat verilmesini kabul etmeyin siz siz olun doğumunuz başlamadan sancılarınız sıklaşmadan hastaneye gitmeyin... (bu arada o gün benimle birlikte 5 doğum oldu 5'i de sezeryan)

Dün atlas hastanesinde gebelik testi yaptırdım. Sonuç pozitif çıkınca bir de doktora muayene olayım dedim. Nilgün Cemil nöbetçiymiş. Akşam olduğu için telefon ettiler geldi. Tabakaneye yetişecekmiş gibi alelacele muayene etti. Benimle toplam 10 dk bile ilgilenmedi. Üstelik muayene odasından çıkarken henüz giyinmemiş olmama rağmen kapıyı kapatmadan çıktı. Ben o anın heyecanı ve şaşkınlıktan ses çıkaramadım. Ama şu an onunla tartışmadığım için çok pişmanım. Devlet hastanesine bile gittiğinizde tansiyonunuza falan bakıyorlar. O sadece ultrasona bakıp ilaç yazdı.Benim yüksek kollestrolüm var belki de beni uyarması gereken bişeyler vardı. Ama onun umrunda mı. O hastaneden çıktığında daha benim reçetem bile onaylanmamıştı.

Ona muayene olup memnun kalanlara sormak istiyorum. Bu tutum sizi gerçekten memnun etti mi?

normal doğum yapmak istiyorum burda dr gönüle gidyrm bilgisi olan varmı?sezeryana yönlendiriyorlar istemyrm

kimsenin bilgisi yok mu yaa yardımcı olun

Sakın sakın sezeryan istemiyorsan Atlas hastanesine gitme ben normal doğum için uğraşırken ebe kendisi söyledi ben karışamıyorum ama hep böyle yapıyorlar üzülüyorum diye... Doğum yapacağım gün doğumum epiduralli olacak diye gittim onu bile yaptıramadım. Paramla epidural iğneyi yapmadılar doğum gecikecek de nöbetçi doktorum hanesine doğum geçecek diye. Mesai saatleri içerisinde doğurman lazım yani... Tekrar söylüyorum sakın gitme Atlas Hastanesine... İlla gideceğim diyorsan da sancın iyice sıklaşmadan gidip de kendini benim gibi mahvettirme son ana kadar dayan öyle git. Ben doğum yaptığım gün 5 bebek doğdu hepsi de sezeryan ben sancı odasında sancımı(Çilemi) çekerken doğmuşlar...

Sakın sakın sezeryan istemiyorsan Atlas hastanesine gitme ben normal doğum için uğraşırken ebe kendisi söyledi ben karışamıyorum ama hep böyle yapıyorlar üzülüyorum diye... Doğum yapacağım gün doğumum epiduralli olacak diye gittim onu bile yaptıramadım. Paramla epidural iğneyi yapmadılar doğum gecikecek de nöbetçi doktorum hanesine doğum geçecek diye. Mesai saatleri içerisinde doğurman lazım yani... Tekrar söylüyorum sakın gitme Atlas Hastanesine... İlla gideceğim diyorsan da sancın iyice sıklaşmadan gidip de kendini benim gibi mahvettirme son ana kadar dayan öyle git. Ben doğum yaptığım gün 5 bebek doğdu hepsi de sezeryan ben sancı odasında sancımı(Çilemi) çekerken doğmuşlar...

öncelikli birinin bana cvp vermesi mutlu etti beni:) senin adınada üzüldüm...ne zaman oldu bu olay ve hangi doktora gittin?

28 temmuz 2012 de oldu Kerime Hanımdı doktorum ama şunu söyleyebilirim neredeyse bütün doktorları aynı...

Back
X