atlas hastanesinde doğum yapmış ya da yapmayı düşünene var mı?

WestLife

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
478
98
318
doktorum ümraniyede bulunan atlas hastanesiyle anlaşmalı, bu hastane hakkında bilgisi olan doğum yapan ya da doğum yapmayı düşünenler var mı? bilgi verirseniz çok sevinirim...

benım esımınde ıs yerı anlasma yapmıs orayla galıba ama bende drumu bırakmak ıstemıyorum bılmedım
dogum yapanlar memnunlar yogunbakımı falanda varmıs ama bende kararsızım bılgı alırsan banada haber ver ok

giden 3-5 arkadaşım hiç memnun değil,hele birtanesi ölümden döndü normal doğurtucaz illa demişler sonrası felaket ameliyathanede bitti normal doğum bir yıl çekti..hiç beğenmiyorum o hastaneyi..

iğrenç bi hastane gerçekten kötü tecrübem oldu... tamamen paraya dayalı sıradan basit bi hastane.... kesinlikle tavsiye etmiyorum... umut doktora gitmiştim..bide acilde bi yaşlı bad meymenetsiz bi doktor... allahım:26: hastaneye girdiğinde bile anlar insan verdiği histen bence..

neler yasadığınızı da biraz açıklarsanız iyi olur.ne oldu neden memnun kalmadınız benim drum dışarıdan gelecek druma güveniyorum ama hastane de çok önemli tabii ki .hastanenin geçmişi hakkında iyi şeyler duymadım ama son zamanlarda giden varsa fikirlerinizi bekliyorum kadrosu yenilend:59::59::59:i çünkü hastanenin...

ÜMRANİYE DE en iyi doktorlar HOSPITALIUM da .Kadın doğum da Dr.Mehmet Bey işinin uzmanı.Gece doğuma da geliyor.Hastane yenilenmiş.Yenidoğan yoğun bakım da küvöz sıkıntısı yok.Ben çok memnun kaldım.:21:

Back
X