Atlatamıyorum

catgirla7204

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
409
104
53
Merhabalar. Bir buçuk sene önce benden bana karşı sevgisini yeterli bulmadığını düşünüp ayrılan sevgilimi unutamıyorum. Aynı fakültedeyiz. Ve sürekli karşılaşıyoruz, her gün. Ama yapamıyorum. Sürekli izliyorum, gözlüyorum. O da sürekli izliyor göz göze geliyoruz hep. Barışmak için geçen sene kapısına gittim ağladım bana hatıralar silinmez ben de seni unutmuş değilim ama artık olmaz uzatmayalım demişti. Bende umarım bu kararından pişman olmazsın demiştim. Sonradan pişman olmuş gibi paylaşımlar yapmaya başladı geç kaldığını belirten şeyler. Yine açık kapı bıraktım yine gelmedi. Bu sene mezun oluyor. Benden sonra kimseyle çıkmadı ve ilk sevgilisiydim. Şuan okuldan başka bir kızla yeni yeni konuşmaya başlayacaklar sanırım. Kız baya istekli ve açıkça belli ediyor. Ne yapmam lazım nasıl atlatıcam artık sağlığım bile bozuldu. Aralarında bir şey olursa sevgili olurlarsa beraber görücem sürekli nasıl güçlü kalıcam. Önerilerinizi bekliyorum.

Bir buçuk sene unutmak için çok uzun bir süre. Normal değil. Seni istemiyor, başkasıyla görüşüyor, e sen niye hala onu düşünerek kendini yıpratıyorsun? Bu kadar değersiz misin sen?

Bir buçuk sene unutmak için çok uzun bir süre. Normal değil. Seni istemiyor, başkasıyla görüşüyor, e sen niye hala onu düşünerek kendini yıpratıyorsun? Bu kadar değersiz misin sen?
Başkasıyla görüşüyor mu bilmiyorum sadece bi kız çok açık bi şekilde ilgileniyor. Bu ilişkide çok hata yaptım benim yüzümden bitti hala keşke diyip ağlıyorum. Sürekli karşılaşmak beni yıpratıyor. Unutamıyorum bi türlü.

Umrunda olsan dönerdi. Umursama
Evet annemde gerçekten sevse dönerdi diyip duruyor ama sürekli karşılaşınca unutamıyor insan. Bide gözümün içine içine bakıyor hiç unutamıyorum. :( Ondan sonra beniimle görüşmek isteyenler oldu kimse içime sinmiyor onun gibi kafama yatmıyor.

Başkasıyla görüşüyor mu bilmiyorum sadece bi kız çok açık bi şekilde ilgileniyor. Bu ilişkide çok hata yaptım benim yüzümden bitti hala keşke diyip ağlıyorum. Sürekli karşılaşmak beni yıpratıyor. Unutamıyorum bi türlü.

Şimdi görüşmese de eninde sonunda görüşecek. İlişkiyi kimin bitirdiği, neden bittiği önemli değildir. Önemli olan bir tarafın istememesidir. Bu çocuk da seni istemiyor. Bunu ne kadar erken kabul edersen o kadar kolay unutursun. Dünyada kalan son erkek de o değil.

Evet annemde gerçekten sevse dönerdi diyip duruyor ama sürekli karşılaşınca unutamıyor insan. Bide gözümün içine içine bakıyor hiç unutamıyorum. :KK43: Ondan sonra beniimle görüşmek isteyenler oldu kimse içime sinmiyor onun gibi kafama yatmıyor.

Çok zor insanın karşılıksız sevmesi her bakışında iinsanın içi cız eder Allah yardım etsin ne diyim

Çok zor insanın karşılıksız sevmesi her bakışında iinsanın içi cız eder Allah yardım etsin ne diyim
Takıntı haline getirdim resmen bu okulda benden başka biriyle çıkamaz mezun olduktan sonra ne yaparsa yapsın bu moddayım ve şuan ona yazan kıza bu da yüz verince ben de ipler koptu. Başka bir şey düşünemiyorum hep senaryo üretiyorum, ağlıyorum.

Takıntı haline getirdim resmen bu okulda benden başka biriyle çıkamaz mezun olduktan sonra ne yaparsa yapsın bu moddayım ve şuan ona yazan kıza bu da yüz verince ben de ipler koptu. Başka bir şey düşünemiyorum hep senaryo üretiyorum, ağlıyorum.

Hiç böyle bi durum yaşamadım ama eşim üzerinden düşünürsem Ayy çok fena git yüz yüze konuş madem tamamen bitti artık oluru yok derse sende bunu duyarsan daha çabuk soğursun yada bakarsın barisirsiniz

Hiç böyle bi durum yaşamadım ama eşim üzerinden düşünürsem Ayy çok fena git yüz yüze konuş madem tamamen bitti artık oluru yok derse sende bunu duyarsan daha çabuk soğursun yada bakarsın barisirsiniz
Geçen sene kapısına gidip ağladım olmadı yine mi konuşiyim? Bazen konuşiyim nolcak diyorum bazen de hastalıklı görücek çocuk beni olmaz diyorum hala ısrar ediyo dicek boşver diyorum. :(

Geçen sene kapısına gidip ağladım olmadı yine mi konuşiyim? Bazen konuşiyim nolcak diyorum bazen de hastalıklı görücek çocuk beni olmaz diyorum hala ısrar ediyo dicek boşver diyorum. :KK43:

Oyle düşünme zaten mezun olup gidicekmis bi daha nerde gorucen istediğini düşünsün git bi daha konuş kabul etmezse eşeğe at değeri verdim der döner gidersin :halay:

Çok üzüldüm ben bu duruma. İçime oturdu. Zor olduğunu biliyorum. Sabır diliyorum. Ben olsam gurur vs bırakmazdım kendimde. Son kez gider gene konuşurdum. İyice emin olurdum istemediğine. Çünkü göz göze gelmek gibi durumlardan umutlanırdım. Normal hayatıma devam edemezdim.
Yani diyeceğim belki çok akla yatkın bir tavsiye değildir kimilerine göre ama ben umut bırakmayacak bir konuşmadan yanayım.

Bana geçmişi hatirlattiniz. Eşim uni de benden önce biriyle çıkmıştı, ozamanlar ikimiz birbirimizi hiç gormemistik. Sonrasında eşimle tanıştık, eşim kızdan ayrılmıştı ve bizim beraberligimiz başladı. Yıllar boyu kız yakamizdan düşmedi, bizi el ele görürdü gözünü ayirmazdi, sanki sürekli göz hapsindeydik. Eşimi yalnız gördüğünde gidip konuşmaya çalışır ve "beni seviyorsun vs.." gibi şeyler derdi. İnanın biktirdi bizi. Okul bitince huzura erdim. Tavsiyem takıntılı olup insanları biktirmayin, ızdırap olmayın.

Çok üzüldüm ben bu duruma. İçime oturdu. Zor olduğunu biliyorum. Sabır diliyorum. Ben olsam gurur vs bırakmazdım kendimde. Son kez gider gene konuşurdum. İyice emin olurdum istemediğine. Çünkü göz göze gelmek gibi durumlardan umutlanırdım. Normal hayatıma devam edemezdim.
Yani diyeceğim belki çok akla yatkın bir tavsiye değildir kimilerine göre ama ben umut bırakmayacak bir konuşmadan yanayım.
Evet aynen böyle umutlanıyorum ve acı çekiyorum resmen. Kapısında ağladıktan sonra daha ne kadar düşebilirim.

Duygularin saplantıya dönüşmüş görmesen bu kadar etkilenmezsin ama görüyosun,buda unutmana engel oluyor,üzüldüm senin adına insallah karşına sana deger veren ve seninde sevdigin biri çıkarda unutursun onu,gözüne baktıgınada bakma umursanmak onun hoşuna gidiyor ve seni bakacakmı diye kontrol amacli bakıyor ,azıcıkda kazanma ihtimalin varsa oda şu yöntemle olur onu hiç ama hiç umursamamak ve hep şen şakrak olmak.

Bana geçmişi hatirlattiniz. Eşim uni de benden önce biriyle çıkmıştı, ozamanlar ikimiz birbirimizi hiç gormemistik. Sonrasında eşimle tanıştık, eşim kızdan ayrılmıştı ve bizim beraberligimiz başladı. Yıllar boyu kız yakamizdan düşmedi, bizi el ele görürdü gözünü ayirmazdi, sanki sürekli göz hapsindeydik. Eşimi yalnız gördüğünde gidip konuşmaya çalışır ve "beni seviyorsun vs.." gibi şeyler derdi. İnanın biktirdi bizi. Okul bitince huzura erdim. Tavsiyem takıntılı olup insanları biktirmayin, ızdırap olmayın.
Evet haklısınız. Bizimki çevrimiçi iki üç saattir. Kızın numarasını buldum simdi ve baktım o da çevrimiçi.. Uzak durmak en iyisi. Ama çok üzgünüm. Keşke o hataları yapmasaydım ayrılmasaydık.. Her şey için çok geç..

Duygularin saplantıya dönüşmüş görmesen bu kadar etkilenmezsin ama görüyosun,buda unutmana engel oluyor,üzüldüm senin adına insallah karşına sana deger veren ve seninde sevdigin biri çıkarda unutursun onu,gözüne baktıgınada bakma umursanmak onun hoşuna gidiyor ve seni bakacakmı diye kontrol amacli bakıyor ,azıcıkda kazanma ihtimalin varsa oda şu yöntemle olur onu hiç ama hiç umursamamak ve hep şen şakrak olmak.
O buna ilgi gösteren kızın numarasını buldum demin , bizimki iki üç saattir çevrimiçiydi vatsapta. Kızda çevrimiçi bu da suan. Demekki konusuyolar. Bu saatten sonra ihtimal bile kalmadı sanırım. Gerçekten çok üzgünüm. İnsan böyle hatalar yapıp ilişkisi bitince pişman oluyor ve zamanı geriye almak istiyor. Çok üzgünüm çok.

O buna ilgi gösteren kızın numarasını buldum demin , bizimki iki üç saattir çevrimiçiydi vatsapta. Kızda çevrimiçi bu da suan. Demekki konusuyolar. Bu saatten sonra ihtimal bile kalmadı sanırım. Gerçekten çok üzgünüm. İnsan böyle hatalar yapıp ilişkisi bitince pişman oluyor ve zamanı geriye almak istiyor. Çok üzgünüm çok.
Suan pismanlik hissediyosun belki ilerde oyle bir iliskin olacak öyle mutlu olacaksinki iyiki olmamis diyeceksin,bu şekilde çok yasamıslıgım oldu,en iyisi zamana birak kendini daha fazla yipratma

Back
X