• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atlattım artık derken başa dönmek

butterfly_11

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
184
117
23
34
Aldatılıp aldatılmadığımı bile bilmiyorum. Ayrılalı daha 1 ay bile olmamisken eski eş kisisinin sevgilisinin olduğunu öğrendim bugün. Ortak akraba ve arkadaşlarımız çok. Kopmak imkansız gibi. Bikac gun once duydum ama konduramadim bukadar çabuk olamaz diye düşündüm. Ama doğruymuş beni hiç sevmemis demekki. Belkide mahkeme sonuçlanmadan önce de vardı ilişkisi bilemiyorum. Benim içim acıdı verdiğim sevgiye emeğe çok üzüldüm üzülüyorum. Artık iyiyim derken birsey duyuyorum yine başa dönüyorum bu süreç nezaman bitecek nezaman geçer bu durum çok bunaldim çok.

Ne diyeceğimi bilemedim.. Allah yardımcınız olsun, tez vakitte atlatırsınız inşallah. Çalışıyor musunuz, ya da bir kursa falan yazılıp kafa mı dağıtsanız?

Artik o şahis sizden cikmis , bosvermeye bakin ve en onemlisi haber getirecek kisilerle bir sure gorusmeyin. Bu hayatta kimse sizden daha degerli degil ve tabi ki yuce yaradana havale edin, en guzel odul de / ceza da Onda..

Nasıl ondan haberdar oluyorsunuz hala? Laf taşıyanlar varsa uyarın, kendiniz sosyal medyadan takip ediyorsanız etmeyin

Amin inşallah. Çalışıyorum. İşim öğrencilerim en büyük ilacım şükür sebebim
Oh, bu çok güzel meslektaşız sanırım ben de öğretmenim:): Şöyle düşünün ya işiniz olmasaydı, ya 3 çocukla baba evine işsiz olarak dönseydiniz? Bırakın ne hali varsa görsün, isterse 1000 tane sevgilisi olsun. Hemen sevgili yapan karaktersiz bir adamla evli kalmadığınız için sadaka verin..

Aldatılıp aldatılmadığımı bile bilmiyorum. Ayrılalı daha 1 ay bile olmamisken eski eş kisisinin sevgilisinin olduğunu öğrendim bugün. Ortak akraba ve arkadaşlarımız çok. Kopmak imkansız gibi. Bikac gun once duydum ama konduramadim bukadar çabuk olamaz diye düşündüm. Ama doğruymuş beni hiç sevmemis demekki. Belkide mahkeme sonuçlanmadan önce de vardı ilişkisi bilemiyorum. Benim içim acıdı verdiğim sevgiye emeğe çok üzüldüm üzülüyorum. Artık iyiyim derken birsey duyuyorum yine başa dönüyorum bu süreç nezaman bitecek nezaman geçer bu durum çok bunaldim çok.
Aynı şeyi yaşadım konuma bakabilirsin 2 gün çok ağladım sonra ayağa kalktım. O başkasına dokunabiliyorsa onu izlemek sevmek gibi bir durum olmamalı. Yine özlüyorum içim acıyı ama bu durum daha dik olmama neden oldu

Oh, bu çok güzel meslektaşız sanırım ben de öğretmenim:): Şöyle düşünün ya işiniz olmasaydı, ya 3 çocukla baba evine işsiz olarak dönseydiniz? Bırakın ne hali varsa görsün, isterse 1000 tane sevgilisi olsun. Hemen sevgili yapan karaktersiz bir adamla evli kalmadığınız için sadaka verin..
Evet bende öğretmenim haklısınız cok şükür ki çocuğum yok. Olsa bukadar cesaretli olamazdim heralde. Ailemde birkez olsun neden demedi yargilamadi hep arkamda durdular. Sukretmem gerekiyor aslinda

Aynı şeyi yaşadım konuma bakabilirsin 2 gün çok ağladım sonra ayağa kalktım. O başkasına dokunabiliyorsa onu izlemek sevmek gibi bir durum olmamalı. Yine özlüyorum içim acıyı ama bu durum daha dik olmama neden oldu
Haklısınız. Yas tutmak çözüm değil dik durmamiz lazım

Sizi elbette sevmiştr ki evlenmissiniz.
Bende eski esimi sevdigim icin evlendim sevgim bitince bosandim.1 ay dolmadan hic aklimda dahi yokken asik oluverdim.
Iliskiler biter hayat bitmez.zaten sevgi ask olsa iliski bitmez kalp baskasina yonelmez.
Kendinizi bu dusuncelerden arindirin sizde cok mutlu olacaksinizdir.

Erkekler asla işlerini sansa bırakmazlar canım. Eminim o kadın daha önceleri de hayatında dir. Biraz rahatlayinca başı erk kisisinin iste gününü gün etmeye başlamış. Klasik erkek taktigi

yara bandidir o

Back
X