- 16 Temmuz 2017
- 184
- 117
- 23
- 34
- Konu Sahibi butterfly_11
-
Amin inşallah. Çalışıyorum. İşim öğrencilerim en büyük ilacım şükür sebebimNe diyeceğimi bilemedim.. Allah yardımcınız olsun, tez vakitte atlatırsınız inşallah. Çalışıyor musunuz, ya da bir kursa falan yazılıp kafa mı dağıtsanız?
Oh, bu çok güzel meslektaşız sanırım ben de öğretmenim:): Şöyle düşünün ya işiniz olmasaydı, ya 3 çocukla baba evine işsiz olarak dönseydiniz? Bırakın ne hali varsa görsün, isterse 1000 tane sevgilisi olsun. Hemen sevgili yapan karaktersiz bir adamla evli kalmadığınız için sadaka verin..Amin inşallah. Çalışıyorum. İşim öğrencilerim en büyük ilacım şükür sebebim
Aynı şeyi yaşadım konuma bakabilirsin 2 gün çok ağladım sonra ayağa kalktım. O başkasına dokunabiliyorsa onu izlemek sevmek gibi bir durum olmamalı. Yine özlüyorum içim acıyı ama bu durum daha dik olmama neden olduAldatılıp aldatılmadığımı bile bilmiyorum. Ayrılalı daha 1 ay bile olmamisken eski eş kisisinin sevgilisinin olduğunu öğrendim bugün. Ortak akraba ve arkadaşlarımız çok. Kopmak imkansız gibi. Bikac gun once duydum ama konduramadim bukadar çabuk olamaz diye düşündüm. Ama doğruymuş beni hiç sevmemis demekki. Belkide mahkeme sonuçlanmadan önce de vardı ilişkisi bilemiyorum. Benim içim acıdı verdiğim sevgiye emeğe çok üzüldüm üzülüyorum. Artık iyiyim derken birsey duyuyorum yine başa dönüyorum bu süreç nezaman bitecek nezaman geçer bu durum çok bunaldim çok.
Tabiki etmiyorum . konuda da yazdığım gibi ortak akrabalarimiz ve arkadaşlarımız var irtibati koparmam imkansiz uyarmam çözüm olur ancakNasıl ondan haberdar oluyorsunuz hala? Laf taşıyanlar varsa uyarın, kendiniz sosyal medyadan takip ediyorsanız etmeyin
Tabiki etmiyorum . konuda da yazdığım gibi ortak akrabalarimiz ve arkadaşlarımız var irtibati koparmam imkansiz uyarmam çözüm olur ancak
Evet bende öğretmenim haklısınız cok şükür ki çocuğum yok. Olsa bukadar cesaretli olamazdim heralde. Ailemde birkez olsun neden demedi yargilamadi hep arkamda durdular. Sukretmem gerekiyor aslindaOh, bu çok güzel meslektaşız sanırım ben de öğretmenim:): Şöyle düşünün ya işiniz olmasaydı, ya 3 çocukla baba evine işsiz olarak dönseydiniz? Bırakın ne hali varsa görsün, isterse 1000 tane sevgilisi olsun. Hemen sevgili yapan karaktersiz bir adamla evli kalmadığınız için sadaka verin..
Haklısınız. Yas tutmak çözüm değil dik durmamiz lazımAynı şeyi yaşadım konuma bakabilirsin 2 gün çok ağladım sonra ayağa kalktım. O başkasına dokunabiliyorsa onu izlemek sevmek gibi bir durum olmamalı. Yine özlüyorum içim acıyı ama bu durum daha dik olmama neden oldu
yara bandidir oAldatılıp aldatılmadığımı bile bilmiyorum. Ayrılalı daha 1 ay bile olmamisken eski eş kisisinin sevgilisinin olduğunu öğrendim bugün. Ortak akraba ve arkadaşlarımız çok. Kopmak imkansız gibi. Bikac gun once duydum ama konduramadim bukadar çabuk olamaz diye düşündüm. Ama doğruymuş beni hiç sevmemis demekki. Belkide mahkeme sonuçlanmadan önce de vardı ilişkisi bilemiyorum. Benim içim acıdı verdiğim sevgiye emeğe çok üzüldüm üzülüyorum. Artık iyiyim derken birsey duyuyorum yine başa dönüyorum bu süreç nezaman bitecek nezaman geçer bu durum çok bunaldim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?