Bisküvi - Kurabiye Tarifi ATOM KURABİYE (uyuyan eşlere ,çocuklara,zıplatan kurabiye) ısrarcı nevro vede oğlum sponsor

benlacivert

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
6.767
8.892
448

Evet.Çok sevgili kk üyeleri okuyun yapın yedirin ama beni suçlamayın bu kurabiye uçurur adamı.

Malzemeler :

Hamuru için (şeker yok)

1yumurta sarısı
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
Un (kulak memesi kıvamında)hamurumuzu hazırlıyoruz.
1 paket margarin (selaam margarikotin)
kabartma tozu

İÇİ İÇİN:

3 elma
1 çay bardağı ceviz içi
3 kayısı
5 incir
1 avuç kuru üzüm
1 fiske tarçın
yarım çay bardağı şeker
üzeri içinse 1çay bardağı fındık
kalan yumurtanın akı üç kaşık pekmez.
Elmaları rendeliyoruz .Tavada şekerle birlikte pişiriyoruz .Tüm iç malzemeleri ekliyoruz.

Hamurumuzdan pinpon topu büyüklüğünde parçalar alıyoruz.Elimizle açıp içimizden istediğimiz kadar koyuyoruz.yuvarlayıp yada istediğimiz şekli verip yumurta akına sonra fındığa bulayıp 175 derecede pişiriyoruz.

Piştikten sonra üzerine birer tatlı kaşığı pekmez gezdiriyoruz .Elmamız incirimiz cevizimiz üzümümüz pekmezimiz hepsi bizden Annemlere ve eşimin ailesine çoook thanks. soğuyunca servis ediyoruz afiyet olsun .Çok yememek için kendimizi tutuyoruz .Yoksa düz duvara tırmandırır benim suçum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Laciiiiiiiiiiiiiii bu nasıl güzel tarifSen bir daha benim elimden kaçamazsın
Tarifi düzenledim canım hatalı veya eksik birşey varsa tekrar düzeltebilirim..
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Laciiiiiiiiiiiiiii bu nasıl bir güzel tarifSen bir daha benim elimden kaçamazsın
Tarifi düzenledim canım hatalı veya eksik birşey varsa tekrar düzeltebilirim..
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canım uğraştırdım seni ve Efseri .En üste menekşeli fotolardan birini koyabilirmisin acaba .Bu arada menekşelerimi yapraktan kendim yetiştirdim.Daha çook var.Göstermezsem çatlıycaktım oh rahatladım.

Hiç kıskanmadım menekşeleriniBenim de 1 tane var gözüm gibi bakıyorum memlekete giderken bile götürüyorumÇok güzelmiş menekşelerin çoşsun daha güzel olsunlar inşaallah
Koydum menekşeli resmi
Bizi kırmadığın için çok teşekkür ederim.

Ne demek ben teşekkür ederim.Afiyette olunuz efenim.

Eline sağlıkk bunu da çok beğendim ben, özellikle içi olan bi kurabiyenin tadı bambaşkadır heralde, içteki tüm malzemeleri de çok seviyorum
Yarışmada başarılarr

Oooo senden beklenmeyecek bir performans lacivert. Yani hiç belli etmedin güzel kurabiye yaptığını. Eminim tadı çok güzeldir.Eline sağlık.Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…