- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi benlacivert
-
Yaptım ama niye siz fotoları görmüyonuz yaaaaa ben de görünüyokız morcivertttt yaptın mı sonundaellerine sağlık canımmm
görünüyo fotolar canımYaptım ama niye siz fotoları görmüyonuz yaaaaa ben de görünüyo
Efseeeer yardım et yazıların içindeki fotoları benden başkası görmüyo alttakileri görüyorlar.imdaaatGeldim kızlar
Canım geldim teker teker düzeltiyorumEfseeeer yardım et yazıların içindeki fotoları benden başkası görmüyo alttakileri görüyorlar.imdaaat
Teşekkür ediyooorum.Öpüyoooooooorum.Canım geldim teker teker düzeltiyorum
Teşekkür ederim canım uğraştırdım seni ve Efseri .En üste menekşeli fotolardan birini koyabilirmisin acaba
Laciiiiiiiiiiiiiii bu nasıl bir güzel tarifSen bir daha benim elimden kaçamazsın
Tarifi düzenledim canım hatalı veya eksik birşey varsa tekrar düzeltebilirim..
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim.
Hiç kıskanmadım menekşeleriniTeşekkür ederim canım uğraştırdım seni ve Efseri .En üste menekşeli fotolardan birini koyabilirmisin acaba.Bu arada menekşelerimi yapraktan kendim yetiştirdim.Daha çook var.Göstermezsem çatlıycaktım oh rahatladım.
Ne demek ben teşekkür ederim.Afiyette olunuz efenim.Hiç kıskanmadım menekşeleriniBenim de 1 tane var gözüm gibi bakıyorum memlekete giderken bile götürüyorum Çok güzelmiş menekşelerin çoşsun daha güzel olsunlar inşaallah
Koydum menekşeli resmi
Bizi kırmadığın için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Canım kusura bakma aksilik çıktı
tarif tam başlığa uyuyor anne Kurabiyesi olmuş canim bol vitaminli ellerine sağlık yarışmada bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?