- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi benlacivert
-
Çoook teşekkür ederim canım.Enerji deposu :) Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar.
Hadi affittim.Kiz benimkine gosterdim bu kurabiye resmini bana bundan yap diyoooooooo
Ne hamaratmissin sen ya :) masallah..
Ellerine saglik , aleykumselam laciiiiiii :)
Yapmaya calisicam bundan :)
Aç karnına bişiy olmaz.Sen lacivert bu neeeÇocuk yapmadan önce yemek lazım Şaka şkaaa Ellerine sağlık çok lezzetli duruyorlar
hahaha güdümlü füze yapmışsın mübarek çok dolu dolu lezzetli bir kurabiye olmuş.Ellerinize sağlık başarılar
Afiyet olsun efenim.ellerinize sağlık süper görünüyor eşim bayılır buna
Ellerinize sağlık enfes duruyorlar...Eki Görüntüle 1357506
Evet.Çok sevgili kk üyeleri okuyun yapın yedirin ama beni suçlamayın bu kurabiye uçurur adamı.
Malzemeler :
Hamuru için (şeker yok)
1yumurta sarısı
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
Un (kulak memesi kıvamında)hamurumuzu hazırlıyoruz.
1 paket margarin (selaam margarikotin)
kabartma tozu
Eki Görüntüle 1357516
İÇİ İÇİN:
3 elma
1 çay bardağı ceviz içi
3 kayısı
5 incir
1 avuç kuru üzüm
1 fiske tarçın
yarım çay bardağı şeker
üzeri içinse 1çay bardağı fındık
kalan yumurtanın akı üç kaşık pekmez.
Elmaları rendeliyoruz .Tavada şekerle birlikte pişiriyoruz .Tüm iç malzemeleri ekliyoruz.
Eki Görüntüle 1357517
Hamurumuzdan pinpon topu büyüklüğünde parçalar alıyoruz.Elimizle açıp içimizden istediğimiz kadar koyuyoruz.yuvarlayıpyada istediğimiz şekli verip yumurta akına sonra fındığa bulayıp 175 derecede pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 1357519
Eki Görüntüle 1357515
Piştikten sonra üzerine birer tatlı kaşığı pekmez gezdiriyoruz .Elmamız incirimiz cevizimiz üzümümüz pekmezimiz hepsi bizden Annemlere ve eşimin ailesine çoook thanks.soğuyunca servis ediyoruz afiyet olsun .Çok yememek için kendimizi tutuyoruz .Yoksa düz duvara tırmandırır benim suçum yok.
Eki Görüntüle 1357511
Eki Görüntüle 1357513
Eki Görüntüle 1357514
Eki Görüntüle 1357520
Göründüğü gibi çok lezzetli tavsiye ederim Ve çok uzun süre dayanıyo.Ellerinize sağlık enfes duruyorlar...
Teşekkür ederimKurabıyenın ıcındekıler benım en sevdıklerım:) cok guzel gorunuyor ellerıne saglık, basarılar
İsmınde çok güzel gelmişti kız Azerimisin .Ellerinize sağlık enfes duruyorlar...
İvettt...İsmınde çok güzel gelmişti kız Azerimisin .
Ay ben çok seviyorum sempatik geliyo azeriler ve hep çok güzel oluyolar .İvettt...
Teşekkürler canım.biz de türkleri severiz...e seviyorum ki günün çoğu zamanınını burada sizinleyimAy ben çok seviyorum sempatik geliyo azeriler ve hep çok güzel oluyolar .cicim.
Takipteyim .Teşekkürler canım.biz de türkleri severiz...e seviyorum ki günün çoğu zamanınını burada sizinleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?