- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Bize mustela verdiler krem, şampuan da oilatum un sampuani benim kızım sekiz aylık simdi hafifledi şükür allah sizede şifa versin
İhtiyoz mu dediler cilt hastaligina
Bizede atopik dermatit teşhisi konmuştu. Şu an 3 yaşında oğlum. Bazı alerjileri devam ediyor. Kortizonlu ilaç vermişti. Ayrıca Corasatin dışı pempe renkli bir krem verdi. Tamemen gecene kadar kordizonluyu kullandık. Sonraki günlerde alerjisi olduğunda corasatini sürdük kaşınmasını ve döküntülerini yok etti. Hala ara ara corasatini kullanmak zorunda kalıyoruz. Kortizonlu ilaçtan kat kat güzel. Bence bir dene. Bir de Dr yumuşatıcı kullanma çamaşırlarında mutlaka ek durulama yap demişti.Merhaba Hanımlar, oğlum 3 aylık Atopik cilt sıkıntısı var doktorumuz cocukluk dönemine kadar gecmez dedi
sebamed önerdi ama coğu onun kuruluk yaptığını söylüyor
vucudunu saf zeytinyağ ile masaj yapıyorum ama kısa sürüyor yumuşaması
bana önereceğiniz
yapılması gerekenler ve
şampuan
nemlendirici
güneş kremi
var mı ?
5 senedir uğraşıyorum bu illetle ama geçmiyor.
Besin alerjiside var bizde.
Çok azdığı zamanlar kortizonlu krem kullanmak zorunda kalıyoruz.
Nemlendirmek için doktor coresatin(pembe) verdi
Beş yıldızlı otel cilt hastaliklarini iyileştiren bi su varmış orda dila diye bi kızı iyilestirmis biz oraya gidecez imkânın varsa sanada oneririm
Bizede atopik dermatit teşhisi konmuştu. Şu an 3 yaşında oğlum. Bazı alerjileri devam ediyor. Kortizonlu ilaç vermişti. Ayrıca Corasatin dışı pempe renkli bir krem verdi. Tamemen gecene kadar kordizonluyu kullandık. Sonraki günlerde alerjisi olduğunda corasatini sürdük kaşınmasını ve döküntülerini yok etti. Hala ara ara corasatini kullanmak zorunda kalıyoruz. Kortizonlu ilaçtan kat kat güzel. Bence bir dene. Bir de Dr yumuşatıcı kullanma çamaşırlarında mutlaka ek durulama yap demişti.
Amin inşallah. Nelere alerjisi o9lduğunu saptamakta önemli. Bizim kan ilacına, yumurtaya,antep fıstığına alerjimiz vardı. Şimdi yumurtayı yiyebiliyor fakat dışına yumurtanın kabuğuna elini sürsün sonra yüzüne dokunsun anında kabarıyor. Antep fıstığına hala alerjimiz var. Bazı ilaçlarada tabiki.doktor bize elocon diye bi krem verdi
sık sık kullanma aşırı derecede coğalır ve 1 haftadan faz gecmezzse kullan dedi
eczanecide alırken ağır bir krem cok kullanmayın dedi
çok geçmiş olsun inşAllah hayılısı ile en yakın zamanda gecer
o kremede bakayım
inşAllah şifa verir size
corasatin e bakayım ben
çamaşır sabunu kullanıyorum ve 2 kere duruluyorum
sonra da güçlü buharda ütülüyorum kıyafetlerini
inşAllah hepimizin alerjisi , cilt sorunu hemen gecer
Sizinki daha ağırmış Allah yardımcınız olsunEvet Coresatin çok faydalı atopik ciltlere biz bahar aylarını daha hafif atlatabiliyoruz böylece..
Havalar kuruduğu zaman ciddi artış oluyor kızımın cildi.Buhar makınası kullanıyoruz havayı nemlendirmek için.
Yazın sorun kalmıyor denebilir.
Bizim ilk bez bölgemizde başladı çoğu zaman bezleyemiyordum.
Kortizonlu krem kullanmamk için çok direndik ama alt bölge asla geçmedi (çok ağırdı) mecbur kaldık.
Alerjilerimizin bazıları geçti bazıları devam
2 buçuk yaşından sonra yüzümüzü sardı yanak bölgesi şimdi 5 yaşında ağız bölgesinde var ve bütün kış geçmedi coresatinle hafifledi.
Ayrıca çamaşırlarınada dikkat etmek gerekıyor...
Şu an az az devam ediyor.
Sabırsızlıkla yazı bekliyorum:)
Cnm zeytinyağı sürme çünki içindeki asit daha kötü yapabilir
Evet cnm mustela iyi aynen şimdi tepki vermese bile devam edersen verir mutlaka atopik cilt geçmiş olsun şimdiden canımzeytinyağı yüzünde sevmiyor cildi ama vucuduna aşırı bi tepkisi olmadı ama biz bugünden itibaren
mustelanın şampuan ve losyonunu aldık artık ona başlıyoruz inşAllah toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?